Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 7ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων ξεπέρασαν τις 650!

Λίγες ημέρες πριν ολοκληρωθεί η περίοδος των εγγραφών(6 Σεπτεμβρίου), οι δηλώσεις συμμετοχής για τον 7ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων και των παράλληλων αγώνων, ξεπέρασαν τις 650 και συνεχώς αυξάνονται! Δηλωστε και εσείς τώρα συμμετοχή, σε έναν από τους αγώνες του διήμερου προγράμματος και ζήστε μια αξέχαστη δρομική εμπειρία στην πανέμορφη πόλη των Ιωαννίνων. 

Share

Ο Αθλητικός Όμιλος «ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ» σε συνεργασία με την ALL ABOUT RUNNING και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Ηπείρου, του Δήμου Ιωαννιτών και τοπικών φορέων της πόλης διοργανώνει για έβδομη συνεχόμενη χρονιά τον «Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων» και τους παράλληλους αγώνες Δρόμου 5 χλμ., δυναμικού βαδίσματος 30 χλμ. και τον «Παραλίμνιο Δρόμο» για τα παιδιά καθώς και τη διαδρομή «Μαμά – Καρότσι», ενώ για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί και αγώνας δρόμου απόστασης 10 χλμ. 

Η διοργάνωση έχει σαν στόχο την ανάδειξη και προστασία της Λίμνης Παμβώτιδας καθώς και την ανάπτυξη του λαϊκού μαζικού αθλητισμού.

Ο αγώνας δρόμου 5 χλμ., ο Παραλίμνιος Δρόμος Δημοτικών – Γυμνασίων και ο Παραλίμνιος Δρόμος «Μαμά – Καρότσι» θα διεξαχθούν το απόγευμα του Σαββάτου 14 Σεπτεμβρίου.

 
Ο «Γύρος Λίμνης Ιωαννίνων», ο αγώνας δυναμικού βαδίσματος 30 χλμ. και ο αγώνας δρόμου 10 χλμ. θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου.
 
Δείτε περισσότερα εδώ  http://www.ioanninalakerun.gr/

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας στην όμορφη Νεμέα
Ο δήμος Νεμέας προκηρύσσει τον 3ο Αγιωργίτικο δρόμο μήκους 12.500 μ με ημερομηνία διεξαγωγής το Σάββατο 25 Αυγούστου.
27ος Λειβαθώνιος Αγώνας Δρόμου
8-8-2015: Αγώνας 5 χλμ. στην Κεφαλονιά
Ios Adventure 2018
7/9-9-2018: Ο τρίτος αγώνας του Cyclades Trail Cup
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο