8ος Ημιμαραθώνιος Λίμνης Βεγορίτιδας

18-2-2018: Αγώνες 21 & 5 χλμ. στη λίμνη Βεγορίτιδα

Share

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν αγώνες 21 & 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά με την ονομασία 8ος Ημιμαραθώνιος Λίμνης Βεγορίτιδας.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Οι Road Runners Arnissas διοργανώνουν και σας προσκαλούν στον 8ο ημιμαραθώνιο δρόμο γιορτής Λίμνης Βεγορίτιδας την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 11:00. Με 3 διαδρομές (21km,5km και 1km για τα παιδιά), δίπλα στην μαγευτική Λίμνη Βεγορίτιδα και στους πρόποδες του χιονισμένου Βόρα-Καϊμακτσαλάν. 
Για 8η συνεχή χρονιά τρέχουμε σε μια πανέμορφη, πράσινη και γεμάτη οξυγόνο διαδρομή, που όσοι την γνωρίζουν μπορούν να καταλάβουν τι εννοούμε. 
Οι διαδρομές είναι χαρτογραφημένες και σηματοδοτημένες. Η χάραξη των διαδρομών έχει γίνει με suunto watch. Ο ανεφοδιασμός θα περιέχει νερό και μπανάνα ανά 5km. Η Αφετηρία  ο Τερματισμός και οι απονομές  θα γίνουν στο Δημοτικό στάδιο της Άρνισσας καθώς υπάρχουν  αποδυτήρια με εγκατάσταση ζεστού νερού. Μετάλλια και κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους κάθε αγώνα. 

Οι διοργανωτές έχουν υπ όψιν τους το 3ημερο των αποκριών. Σας καλούμε να συνδυάσετε μια όμορφη  εκδρομή και τον αγώνα για όλη σας την οικογένεια ή την παρέα σας. 

Η διαμονή σας στην Αρνισσα μπορεί να γίνει ζεστή και ήρεμη αφού τα τοπικά  καταλύματα μπορούν να σας φιλοξενήσουν σε προνομιακές τιμές.  

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά στα παρακάτω links και τηλέφωνα όπως επίσης να ρωτήσετε σχετικά με τις τιμές στα καταλύματα. Η τιμή συμμετοχής ανέρχεται στα 10€ για τα 21km και στα 8€ για τα 5km (όπου θα πληρωθούν αφού λάβετε τις διαπιστεύσεις από την γραμματεία του αγώνα).

Παρακαλούμε ολοι οι συμμετέχοντες να είναι στον χώρο εκκίνησης 2 ώρες πιο νωρίς έτσι ώστε να διευκολύνουν και τη γραμματεία αλλά και να κάνουν άνετα το ζέσταμά τους.

Για να δείτε πως θα έρθετε στην Άρνισσα πατήστε εδώ.  

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 
Γκάτσος Σταύρος  6949283633 
Καραβίτης Βασίλης 6937667307
Βαρδάρης Χρήστος 6977439541».

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1277:%!]

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1278:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μαραθώνιος Ναυπλίου 2022 - Nafplio Marathon 2022
Δείτε τελευταία νέα για τον αγώνα
Ρεκόρ συμμετοχών στα Γιαννιτσά!
Με μεγάλη επιτυχία και με τον αριθμό των συμμετοχών να έχουν διπλασιαστεί από πέρυσι, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου ο Δρόμος Θυσίας 2013 στα Γιαννιτσά. Τη νίκη στον Μεγάλο αγώνα του προγράμματος με την επωνυμία, Pella Half Marathon, κατέλαβε ο Αντώνης Παπαδημητρίου στους άνδρες με 1:13:20 και η πρωταθλήτρια του βάδην, Δέσποινα Ζαπουνίδου στις γυναίκες με 1:31:25. Δείτε περισσότερες πληροφορίες και τα αποτελέσματα.
Τριήμερο εκδηλώσεων στη Δροσοπηγή Φλώρινας
Ένα τριήμερο, 2 αγώνες και περισσότερα από 150 χλμ. ορεινών διαδρομών περιμένουν τους αθλητές και τους φυσιολάτρες στη Δροσοπηγή Φλώρινας στις 11, 12 και 13 Ιουνίου. Πρόκειται για μια διαδρομή 15 χλμ. που αποτελείται από75% δασικό μονοπάτι όπου σε συνδυασμό με τα 425 μ. συνολικής υψομετρικής ανάβασης αποτελεί ένα καλό τελευταίο test της φυσικής τους κατάστασης πριν από τον Olympus Marathon.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο