8ος Ημιμαραθώνιος Λίμνης Βεγορίτιδας

18-2-2018: Αγώνες 21 & 5 χλμ. στη λίμνη Βεγορίτιδα

Share

Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου θα διεξαχθούν αγώνες 21 & 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά με την ονομασία 8ος Ημιμαραθώνιος Λίμνης Βεγορίτιδας.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Οι Road Runners Arnissas διοργανώνουν και σας προσκαλούν στον 8ο ημιμαραθώνιο δρόμο γιορτής Λίμνης Βεγορίτιδας την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου στις 11:00. Με 3 διαδρομές (21km,5km και 1km για τα παιδιά), δίπλα στην μαγευτική Λίμνη Βεγορίτιδα και στους πρόποδες του χιονισμένου Βόρα-Καϊμακτσαλάν. 
Για 8η συνεχή χρονιά τρέχουμε σε μια πανέμορφη, πράσινη και γεμάτη οξυγόνο διαδρομή, που όσοι την γνωρίζουν μπορούν να καταλάβουν τι εννοούμε. 
Οι διαδρομές είναι χαρτογραφημένες και σηματοδοτημένες. Η χάραξη των διαδρομών έχει γίνει με suunto watch. Ο ανεφοδιασμός θα περιέχει νερό και μπανάνα ανά 5km. Η Αφετηρία  ο Τερματισμός και οι απονομές  θα γίνουν στο Δημοτικό στάδιο της Άρνισσας καθώς υπάρχουν  αποδυτήρια με εγκατάσταση ζεστού νερού. Μετάλλια και κύπελλα θα δοθούν στους 3 πρώτους κάθε αγώνα. 

Οι διοργανωτές έχουν υπ όψιν τους το 3ημερο των αποκριών. Σας καλούμε να συνδυάσετε μια όμορφη  εκδρομή και τον αγώνα για όλη σας την οικογένεια ή την παρέα σας. 

Η διαμονή σας στην Αρνισσα μπορεί να γίνει ζεστή και ήρεμη αφού τα τοπικά  καταλύματα μπορούν να σας φιλοξενήσουν σε προνομιακές τιμές.  

Δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να κάνετε ηλεκτρονικά και τηλεφωνικά στα παρακάτω links και τηλέφωνα όπως επίσης να ρωτήσετε σχετικά με τις τιμές στα καταλύματα. Η τιμή συμμετοχής ανέρχεται στα 10€ για τα 21km και στα 8€ για τα 5km (όπου θα πληρωθούν αφού λάβετε τις διαπιστεύσεις από την γραμματεία του αγώνα).

Παρακαλούμε ολοι οι συμμετέχοντες να είναι στον χώρο εκκίνησης 2 ώρες πιο νωρίς έτσι ώστε να διευκολύνουν και τη γραμματεία αλλά και να κάνουν άνετα το ζέσταμά τους.

Για να δείτε πως θα έρθετε στην Άρνισσα πατήστε εδώ.  

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 
Γκάτσος Σταύρος  6949283633 
Καραβίτης Βασίλης 6937667307
Βαρδάρης Χρήστος 6977439541».

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1277:%!]

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1278:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
29-3-2015: Ο πρώτος αγώνας της σειράς θα είναι στη Λάρισα.
8ο Knossos Run - Στα Μονοπάτια της Κνωσού & του Γιούχτα
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
11ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος»
3-4-2016: O MEAΣ Τρίτων διοργανώνει την Κυριακή 3 Απριλίου αγώνες μαραθωνίου, 5 & 10 χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο