Kea Challenge 2020 – Αναβολή

Αγώνες στην Κεά στις 4-5 Απριλίου

Share

Προσοχή: Αναβολή αγώνα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Σύμφωνα με το Άρθρο 1 της απόφασης Δ1α/ΓΠ.οικ.15954 που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 726 της 8/3/2020, η κυβέρνηση αποφάσισε «την προσωρινή απαγόρευση παρουσίας κοινού στις αθλητικές εκδηλώσεις που λαμβάνουν χώρα στο σύνολο της Επικράτειας, σε κλειστούς και ανοιχτούς χώρους, για προληπτικούς λόγους δημόσιας υγείας, κατά τα αναφερόμενα από 7.3.2020 εισήγηση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας Δημόσιας Υγείας έναντι του κορωνοϊού COVID-19».
Στο πλαίσιο αυτό αναβάλλονται επ’ αόριστον οι ορεινοί αγώνες τρεξίματος Kea Challenge 2020, που ήταν προγραμματισμένοι για τις 4 & 5 Απριλίου 2020.
Σε όσους και όσες είχαν ήδη καταθέσει το κόστος συμμετοχής τους στον τραπεζικό λογαριασμό της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Κέας, το κατατεθειμένο ποσό θα επιστραφεί.
Για τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής θα υπάρξει νέα ενημέρωση.

Το Σαββατοκύριακο 4-5 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί ο αγώνας Kea Challenge 2020.

Ο αγώνας περιλαμβάνεται στη σειρά Cyclades trail Cup με αγώνες στην Φολέγανδρο, στη Σίκινο και στην Τήνο.

Ο Δήμος Κέας και η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Κέας διοργανώνουν τον αγώνα ορεινού τρεξίματος με χαρακτηριστικό τίτλο Kea Challenge. Οι αγωνιστικές διαδρομές του αγώνα διατρέχουν το δίκτυο μονοπατιών της Κέας και η εκδήλωση φέρει την τεχνική διεύθυνση του Ρόμπερτ Καραλή.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στις 4 & 5 Απριλίου 2020. Η επιτυχία της πρώτης διεξαγωγής του 2019 φάνηκε από την συμμετοχή 120 αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης περιλαμβάνει δυο αθλητικές διαδρομές, 18χλμ. και 5χλμ και απευθύνεται σε ενήλικες. Τις ίδιες ήμερες θα διεξαχθούν διάφορα πολιτιστικά δρώμενα με την συμμετοχή μικρών και μεγάλων, δρομέων και μη δρομέων .

Η εν λόγω διοργάνωση εντάσσεται στο πλαίσιο των αγώνων αποστάσεων με στόχο την προώθηση της άθλησης και του υγιεινού τρόπου ζωής στην πράξη. Παράλληλα, οι συμμετέχοντες γνωρίζουν το ευρύ δίκτυο πεζοπορικών μονοπατιών της Κέας, την παράδοση και τους οικισμούς της.

Το κόστος συμμετοχής διαμορφώνεται ως εξής:

  • 5€ για συμμετοχή στον αγώνα των 5χλμ
  • 10€ για συμμετοχή στον αγώνα των 18χλμ
  • 15€ για συμμετοχή και στους δύο αγώνες

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν σε κοινωφελή σκοπό.

Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν αναμνηστικό μετάλλιο.

Για ηλεκτρονική εγγραφή στους αγώνες μπορείτε να εισέρχεστε στην επίσημη ιστοσελίδα της εκδήλωσης, www.cycladestrailcup.com και να εξοφλείτε το αντίστοιχο ποσό με ονομαστική κατάθεση στον αρ. λογαριασμού 5703018517468 (ΙΒΑΝ: GR1201727030005703018517468) της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Κέας στην τράπεζα Πειραιώς και με την αιτιολογία «Συμμετοχή στο Kea Challenge”.

Ηλεκτρονικές εγγραφές θα μπορούν να γίνουν μέχρι την Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020. Νέες εγγραφές θα μπορούν να πραγματοποιηθούν και το Σάββατο 4 Απριλίου, στη γραμματεία του αγώνα, στο Ιστορικό Δημαρχείο της Ιουλίδας από τις 12:30 έως τις 15:00.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στην ιστοσελίδα του Δήμου Κέας kea.gr και στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης cycladestrailcup.com.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Zagori Mountain Running 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Επιδαύριος Δρόμος 2024
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
3ος Αγώνας Δρόμου Ληλάντιος Ημιμαραθώνιος
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο