Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη

13-5-2018: Αγώνες 10 & 5 χλμ. στα στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά και Καρατάσιου

Share

Την Κυριακή 13 Μαΐου θα διεξαχθούν αγώνες 10 & 5 χλμ. στα στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά και Καρατάσιου με την ονομασία: «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη».
Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Το πρωί της Κυριακής 6 Μαϊου 2018, μπροστά στο Ξενοδοχείο Μακεδονία Παλλάς, τα Τμήματα Αθλητισμού των Δήμων Παύλου Μελά και Αμπελοκήπων – Μενεμένης και οι Αντιδήμαρχοι Αθλητισμού Ιωσήφ Αράπογλου και Μανώλης Ιωαννίδης, με την καλλιτεχνική στήριξη της εξαιρετικής Φιλαρμονικής της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης ΙΡΙΣ του Δήμου Παύλου Μελά και του μαέστρου Άγγελου Καραπινίδη, πληροφόρησαν τους διερχόμενους πολίτες, πεζούς και ποδηλάτες, σχετικά με τον Αγώνα Δρόμου «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη» που θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαϊου 2018.

Το κυρίαρχο σύνθημα της καμπάνιας ήταν ότι ο παιδικός καρκίνος μπορεί να ιαθεί καθώς οι διοργανωτές της εκδήλωσης, μέσω ειδικών εντύπων, ενημέρωσαν ταυτόχρονα τους επισκέπτες της Νέας Παραλίας, για το λαμπρό έργο του Συλλόγου Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη».

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας συνεχάρη τους Δήμους και το Σύλλογο για την πρωτοβουλία τους και καταχειροκρότησε τα μέλη της Φιλαρμονικής του Δήμου Παύλου Μελά και τον μαέστρο Άγγελο Καραπινίδη για το γεμάτο φρεσκάδα και ζωντάνια πρόγραμμα, που ανέδειξε το μοναδικό ταλέντο των μουσικών και εξέπληξε ευχάριστα τους εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους που έδειχναν να απολαμβάνουν ένα πρωτότυπο, μουσικό κυριακάτικο πρωϊνό.

Ευχαριστήριο στο Δήμο Θεσσαλονίκης
Οι Δήμοι Αμπελοκήπων – Μενεμένης και Παύλου Μελά, και ο Σύλλογος Γονέων παιδιών με νεοπλασματικές ασθένειες Βορείου Ελλάδος «Λάμψη», ευχαριστούν δημόσια το Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη και τους Αντιδημάρχους Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης Πέτρο Λεκάκη και Οικονομικών Άννα Αγγελίδου, για την αποδοχή του αιτήματος χρήσης του χώρου στη Νέα Παραλία, για τον παραπάνω σκοπό. 

«Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη» την Κυριακή 13 Μαϊου 2018
Ο Αγώνας «Τρέχω για τα στρατόπεδα μαζί με τη Λάμψη» θα διεξαχθεί την Κυριακή 13 Μαϊου 2018, υποστηρίζεται από τον Α.Σ. Ολυμπιακή Δομή και τελεί υπό την αιγίδα του ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης.
Η συμμετοχή είναι δωρεάν για όλες τις ηλικίες και θα διεξαχθεί με ηλεκτρονική χρονομέτρηση.
Περιλαμβάνει διαδρομές 10 χλμ,  5χλμ που θα ενώνουν τα πρώην στρατόπεδα Μεγάλου Αλεξάνδρου, Παύλου Μελά και Καρατάσιου (ώρες έναρξης 11.00 πμ και 11.30 πμ), καθώς και διαδρομές, 2 χλμ, 2 χλμ δυναμικού βαδίσματος και 2 χλμ για ΑΜΕΑ (ώρα έναρξης 11.40) που θα έχουν όπως και πέρυσι αφετηρία και τερματισμό αυτά του Παύλου Μελά και του Καρατάσιου.

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη 9 Μαϊου 2018.

Πληροφορίες για την πρωτοβουλία των δύο Δήμων στα αρμόδια Τμήματα Αθλητισμού.

Δήμος Παύλου Μελά: Τμήμα Αθλητισμού, Λαγκαδά 221, Σταυρούπολη,

2313 302-916, 960, 961, www.pavlosmelas.grathlitismos@pavlosmelas.gr

& Δήμος Αμπελοκήπων – Μενεμένης: Γραφείο Αθλητισμού, 28ης Οκτωβρίου 157, Αμπελόκηποι, 2310725775, 2310 727775, www.ampelokipimenemeni.gr, athletics@ampelokipimenemeni.gr   

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέχοντας στα ιστορικά μονοπάτια του Νερού.
Ένας νέος ορεινός αγώνας διοργανώνεται στην περιοχή της Καβάλας το Σάββατο 29 Μαΐου με αφετηρία το Εκκλησάκι του Αγίου Κωνσταντίνου στην Καβάλα και τερματισμό το Λατομείο-Περιβαλλοντικό Μονοπάτι Παλιάς Καβάλας. Πρόκειται για έναν απογευματινό αγώνα (ώρα εκκίνησης 16:00) απόστασης 15 χλμ. ο οποίος σύμφωνα με τους διοργανωτές υπόσχεται να χαρίσει αξέχαστες στιγμές σε όλους τους συμμετέχοντες.
Βενιζέλειος Ημιμαραθώνιος - Ηλιάκειος Δρόμος 2015
22-3-2015: Οι αγώνες του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Χανίων
3ος Αγώνας Ορεινού Δρόμου Κριτσά 2019
5-5-2019: Αγώνες στο Αγ. Νικόλαο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο