Stymphalia Lake Run 2018

27-5-2018: Αγώνες 21,5 – 10 & 5 χλμ. στη λίμνη Στυμφαλία

Share

Την Κυριακή 27 Μαΐου θα διεξαχθεί ο Stymphalia Lake Run 2018 που περιλαμβάνει αγώνες 21,5, 10 & 5 χλμ. στη λίμνη Στυμφαλία.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Το Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ» του Δήμου Σικυωνίων και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Λαύκας «Η Στυμφαλίς», προκηρύσσουν τον 3ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου με την ονομασία «Stymphalia Lake Run 2018», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 (ώρα έναρξης εκκινήσεων 09:00), στη λίμνη Στυμφαλία.
Ο αγώνας θα έχει ως αφετηρία το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας και περιλαμβάνει τρεις διαδρομές (5, 10 και 21,5 χλμ.) που θα πραγματοποιηθούν περιφερειακά της λίμνης Στυμφαλίας. Για τη συμμετοχή αθλητών είναι απαραίτητη α) η εγγραφή και β) η δωρεά του ελάχιστου ποσού των 5€ σε φορέα αρωγής ευαίσθητων ομάδων πληθυσμού. Οι εγγραφές θα υποβάλλονται σε ειδική πλατφόρμα, μετά από σχετική ανακοίνωση.

Πληροφορίες:
Για το Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ»: e-mail [email protected], τηλ. 27420 22573.
Για το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας: Λάια Κιουρκτσόγλου, e-mail k[email protected], τηλ. 27470 22279 και 27470 22296».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας στον Όλυμπο
Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Σύλλογος δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ σε συνεργασία με το δήμο Δίου – Ολύμπου διοργανώνουν το 2ο αγώνα δρόμου “Δίον”, στη μνήμη του συναθλητή και μέλους του συλλόγου Σωτηρίου Ζγιάλτου, συνολικής απόστασης σε άσφαλτο συνολικής απόστασης 14,3 χλμ.
Salewa Olympus Mythical Trail 2023
Δείτε την ανακοίνωση της διοργάνωσης
Το καλοκαίρι τρέχουμε και κολυμπάμε στο Αγκίστρι 2017
10-6-2017: Στις 10 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στο Αγκίστρι ένα ακόμη διήμερο αγώνων.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο