Stymphalia Lake Run 2018

27-5-2018: Αγώνες 21,5 – 10 & 5 χλμ. στη λίμνη Στυμφαλία

Share

Την Κυριακή 27 Μαΐου θα διεξαχθεί ο Stymphalia Lake Run 2018 που περιλαμβάνει αγώνες 21,5, 10 & 5 χλμ. στη λίμνη Στυμφαλία.
Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Το Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ» του Δήμου Σικυωνίων και το Πολιτιστικό Ίδρυμα Ομίλου Πειραιώς (ΠΙΟΠ), σε συνεργασία με τον Αθλητικό Σύλλογο Λαύκας «Η Στυμφαλίς», προκηρύσσουν τον 3ο Ημιμαραθώνιο Αγώνα Δρόμου με την ονομασία «Stymphalia Lake Run 2018», ο οποίος θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 (ώρα έναρξης εκκινήσεων 09:00), στη λίμνη Στυμφαλία.
Ο αγώνας θα έχει ως αφετηρία το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας και περιλαμβάνει τρεις διαδρομές (5, 10 και 21,5 χλμ.) που θα πραγματοποιηθούν περιφερειακά της λίμνης Στυμφαλίας. Για τη συμμετοχή αθλητών είναι απαραίτητη α) η εγγραφή και β) η δωρεά του ελάχιστου ποσού των 5€ σε φορέα αρωγής ευαίσθητων ομάδων πληθυσμού. Οι εγγραφές θα υποβάλλονται σε ειδική πλατφόρμα, μετά από σχετική ανακοίνωση.

Πληροφορίες:
Για το Ν.Π.Δ.Δ. Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού Σικυωνίων «Η ΜΗΚΩΝΗ»: e-mail [email protected], τηλ. 27420 22573.
Για το Μουσείο Περιβάλλοντος Στυμφαλίας: Λάια Κιουρκτσόγλου, e-mail [email protected], τηλ. 27470 22279 και 27470 22296».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεκάρι στο Μεσολόγγι
Αγώνας δρόμου απόστασης 10 χλμ. διοργανώνεται στο Μεσολόγγι την Κυριακή 11 Αυγούστου στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή, Χάρη Θεοδωρακάκη.
32ος Δρόμος Θυσίας Διστόμου
29-5-2016: Ιστορικός αγώνας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων Μνήμης των Σφαγιασθέντων Διστομιτών
10ο No Finish Line Athens
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο