8ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου

Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης

Share
Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου

Την Κυριακή 30 Απριλίου θα διεξαχθεί ο 8ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου. Ακολουθεί η ανακοίνωση για το άνοιγμα των εγγραφών.

8ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου

Στις 30 Απριλίου του 2023 θα πραγματοποιηθεί ο 8ος Διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου, ανανεώνοντας το ετήσιο μοναδικό ραντεβού με την παγκόσμια δρομική κοινότητα.

Με αφετηρία την επιτυχία του 7ου Διεθνή Μαραθωνίου Ρόδου, που πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Απρίλιο με τη φυσική παρουσία αθλητών από την Ελλάδα και 42 χώρες του κόσμου, έπειτα από ένα διάλειμμα δύο ετών λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Οργανωτική Επιτροπή έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες για την πραγματοποίηση ενός αγώνα ο οποίος θα να καταρρίψει κάθε προηγούμενο ρεκόρ συμμετοχών και θα αποτελέσει μία μεγάλη «γιορτή» για το διεθνές δρομικό κίνημα.

Η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής και Αντιπρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου κυρία Μαριέτα Παπαβασιλείου δήλωσε: «Η επιτυχημένη επιστροφή του Μαραθωνίου Ρόδου τον περασμένο Απρίλιο με τη φυσική παρουσία των δρομέων από κάθε γωνιά της γης, έπειτα από μία αναγκαστική παρένθεση λόγω της πανδημίας του Covid-19, μας χαροποίησε ιδιαίτερα.

Αμέσως μετά την περσινή μεγάλη επιτυχία του αγώνα,  ξεκινήσαμε την προετοιμασία για τη διοργάνωση του 2023 που πιστεύουμε ότι θα καταρρίψει όλα τα ρεκόρ. Στόχος μας είναι μια καθ’ όλα άρτια διοργάνωση μέσα σε μία ζεστή και πανηγυρική ατμόσφαιρα.  Θέλω να προσκαλέσω τους δρομείς από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο να επισκεφτούν τη Ρόδο, να τρέξουν σε αυτή τη μοναδική παραθαλάσσια διαδρομή και να συνδυάσουν την επίσκεψη τους με την αργία της Πρωτομαγιάς, γνωρίζοντας από κοντά τις ομορφιές της Ρόδου σε μία ξεχωριστή εποχή του χρόνου».

Οι εγγραφές για τον 8ο Μαραθώνιο της Ρόδου έχουν ήδη ανοίξει για τα αγωνίσματα του Μαραθωνίου, του Ημιμαραθωνίου, των 5 και των 10 χλμ, στην ηλεκτρονική σελίδα του αγώνα https://www.rhodesmarathon.gr/   και είναι ευκαιρία για τους ενδιαφερόμενους να επωφεληθούν από προνομιακές τιμές σε εισιτήρια και διαμονή, συνδυάζοντας μάλιστα την παραμονή στη Ρόδο με την αργία της Πρωτομαγιάς.

Συνδιοργανωτές του αγώνα είναι η Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΡΟΔΟΥ, η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και ο Δήμος Ρόδου-ΔΟΠΑΡ. Επίσης, ο αγώνας υποστηρίζεται από το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου, ενώ τελεί υπό την αιγίδα του ΕΟΤ & του Υπουργείου Τουρισμού. Διεξάγεται με την πιστοποίηση του ΣΕΓΑΣ και της Διεθνούς Ομοσπονδίας Μαραθωνίων Δρόμων AIMS, σε μια εξαιρετική παραθαλάσσια διαδρομή που αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο τα αξιοθέατα της Ρόδου

Το promo video του αγώνα

https://www.facebook.com/roads2rhodes/videos/754221059240176

Για περισσότερες πληροφορίες:

https://www.rhodesmarathon.gr/

https://www.facebook.com/roads2rhodes/

https://www.instagram.com/roadstorhodes/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
7ος Δρόμος Καραθώνας Αρβανιτιάς
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Run Greece 2024 - Πειραιάς
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Kerkini Lake Run 2024
Δείτε την προκήρυξη του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο