6ος Λαϊκός Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου στη Φρουσιούνα

26-7-2017: Αγώνας 7 χλμ. στη Φρουσιούνα Αργολίδας

Share

Την Τετάρτη 26 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί στη Φρουσιούνα Αργολίδας ο 6ος Λαϊκός Αγώνας Ανώμαλου Δρόμου απόστασης 7 χλμ.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο αθλητής ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ διοργανώνει στην γεννετηρά του την ΦΡΟΥΣΙΟΥΝΑ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ τον 6ο ΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥ ΔΡΟΜΟΥ 7 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΩΝ στις 26 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017 ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 9:15

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Θα υπάρχει συμβολικό κόστος συμμετοχής 5 € που θα καταβληθεί με την παραλαβή του αριθμού στην εκκίνηση, για να καλυφθεί μέρος των εξόδων του αγώνα.

Οι αθλητές τρέχουν με δική τους ευθύνη.

Οι ηλεκτρονικές δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και Τρίτη 25 ΙΟΥΛΙΟΥ 2017. Ο διοργανωτής θα δεχτεί περιορισμένο αριθμό (20-30) εγγραφών 30 λεπτά πριν την εκκίνηση του αγώνα

Η διαδρομή είναι η εξής: τα πρώτα 3.5 χιλιόμετρα σε ασφάλτινη και ελαφρώς κατηφορική διαδρομή και τα υπόλοιπα σε χωματόδρομο και ανηφορικά με μεγάλη κλίση.

Μετά το τέλος του αγώνα θα προσφερθούν από τους διοργανωτές δωρεάν φαγητό, μπύρες, κρασί και αναψυκτικά καθώς και ζωντανή μουσική με τοπική Δημοτική ορχήστρα (κλαρίνα). Ενημερωτικά η Φρουσιούνα είναι και η γεννέτηρα του πρωταθλητή και Μεσογειονίκη δρομέα αντοχής μαραθωνοδρόμου Σωτηρόπουλου Χρήστου.

Για περισσότερες πληροφορίες στα τηλέφωνα

6955382491 (πρωινές απογευματινές ώρες)»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Το Άρμα της Πάρνηθας
Ο ορεινός αγώνας δρόμου με την επωνυμία “Άρμα Πάρνηθας” πραγματοποιήθηκε και φέτος με επιτυχία και συνολικά 305 συμμετοχές στα δύο αγωνίσματα του προγράμματος των 10 και 17 χλμ. Δείτε περισσότερα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο