Ειρηνοδρομία 2017

14-5-2017: Αγώνες και παράλληλες δράσεις στον Άγιο Δημήτριο

Share

Η Οργανωτική Επιτροπή της Ειρηνοδρομίας 2017 ανακοινώνει τη λειτουργία του ΝΕΟΥ δικτυακού τόπου της Διοργάνωσης: www.eirinodromia.gr και την επίσημη έναρξη των εγγραφών συμμετεχόντων & εθελοντών. Η Ειρηνοδρομία 2017 θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Μαΐου στον Αγ. Δημήτριο, στο πλαίσιο των καθιερωμένων εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του αγωνιστή της Δημοκρατίας Αλέκου Παναγούλη.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Ειρηνοδρομίας έχει σχεδιαστεί με τις πιο σύγχρονες προδιαγραφές με στόχο την ευκολότερη κατεύθυνση και καθοδήγηση του δρομέα. Στον νέο δικτυακό τόπο www.eirinodromia.gr οι ενδιαφερόμενοι δρομείς μπορούν να βρουν πλήθος ενημερωτικού υλικού και πληροφοριών για τη Διοργάνωση και τις αγωνιστικές της εκδηλώσεις. Από το πακέτο παροχών και τους χάρτες των διαδρομών, την υγειονομική κάλυψη και τους σταθμούς υποστήριξης μέχρι την λειτουργία του κέντρου εγγραφών και την παραλαβή του πακέτου συμμετοχής, ο δρομέας αποκτά σαφή εικόνα του αγώνα μέσα από την περιήγησή του στη νέα ιστοσελίδα.

Η ιστοσελίδα λειτουργεί και στην αγγλική γλώσσα για να υποδεχτούμε τους μη ελληνόφωνους φίλους δρομείς!

Η επίσημη έναρξη των εγγραφών ξεκίνησε στις 23.02.17 με πρώτες εγγραφές αυτές της Ολυμπιονίκη Βούλας Κοζομπόλη και του πρωταθλητή Περικλή Ιακωβάκη, οι οποίοι είναι από πέρσι και οι επίσημοι «Πρεσβευτές ειρήνης» για το θεσμό της Ειρηνοδρομίας!

Η Ειρηνοδρομία περιλαμβάνει αγώνες 10 χλμ., 5 χλμ. και 2,5 χλμ καθώς επίσης και τη διαδρομή ευαισθησίας 1.000μ ΑμεΑ. Παράλληλα, θα διεξαχθεί και το πρόγραμμα του ΣΕΓΑΣ «KidsAthletics».

Οι εγγραφές δρομέων γίνονται:  https://www.eirinodromia.gr/eggrafes

Ταυτόχρονα, “άνοιξαν” και οι εγγραφές των εθελοντών και ο Δήμος Αγ. Δημητρίου καλεί τους πολίτες, κατοίκους του Δήμου μας, αλλά και όποιον άλλο το επιθυμεί να αγκαλιάσουν τη Διοργάνωση εγγραφόμενοι στο Πρόγραμμα Εθελοντισμού της.  Οι εθελοντές συνεισφέρουν με την ενεργή παρουσία τους στην άρτια διεξαγωγή του Αγώνα ενώ ταυτόχρονα οι ίδιοι αποκομίζουν μία μοναδική εμπειρία!

Οι εγγραφές εθελοντών γίνονται:  https://www.eirinodromia.gr/ethelontismos/

Το βίντεο του περσινού αγώνα

[!%ARTICLE_MODULE_ID:1013:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2o People Run
16/10/2016: Το People Run πάει στο Κτήμα Συγγρού
To XPoros επιστρέφει!
Μετά από δύο χρόνια ο αγώνας XPoros επιστρέφει στο αγωνιστικό προσκήνιο ιντριγκάροντας τους φίλους του τριάθλου και της περιπέτειας. Πρόκειται για έναν ξεχωριστό αγώνα που διεξαγεται στον Πόρο για 7η χρονιά με σκοπό να γίνει πολύ καλύτερη από τις προηγούμενες.
TihioRace 2021
Το γνωστό αγωνιστικό τριήμερο για 8η συνεχόμενη χρονιά
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο