Επιστροφή στη φύση

Την Κυριακή 8 Ιουλίου ο Πολιστιστικός Σύλλογος Αυγερινούς με το Δήμο Βοϊου διοργανώνουν τον 10ο Αγώνα Δρόμου Αυγερινού στην ομόνυμη περιοχή της Κοζάνης.

Share

Την Κυριακή 8 Ιουλίου ο Πολιστιστικός Σύλλογος Αυγερινούς με το Δήμο Βοϊου διοργανώνουν τον 10ο Αγώνα Δρόμου Αυγερινού στην ομόνυμη περιοχή της Κοζάνης.

Η διαδρομή συνολικού μήκους 24,5 χλμ. κινείται μέσα στο ιδιαίτερο τοπίο της περιοχής και αποτελείται στο μεγαλύτερό της μέρος από άσφαλτο και 7 χλμ. χωματόδρομο.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 9:30 από την πλατεία Αυγερινού.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο τηλ.: 6980633582.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και για τη διαμονή σας στην ιστοσελίδα www.avgerinos.org.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
38ος Καραϊσκάκειος δρόμος
Με επιτυχία διοργανώθηκε το περασμένο σαββατοκύριακο ο Καραϊσκάκειος Αγώνας δρόμου. Ο αγώνας απόστασης 25 χλμ έγινε στα πλαίσια της πολιτιστικής γιορτής “Καραϊσκάκεια” που γίνεται κάθε χρόνο στο Νομό Καρδίτσας. Φετος σημειώθηκε ρεκόρ συμμετοχής με 67 δρομείς να τερματίζουν, ενώ πρώτος νικητής ήταν ο Αντώνης Κακαρόντζας.
5ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος Αίγινας "Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος"
Το ίδρυμα “Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος, η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή ενότητα νήσων διοργανώνουν τον 5ο Διεθνή Ημιμαραθώνιο Αίγινας ”Γεώργιος Μπεστ Κωστάκος” την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου 2013.
5ος Δρόμος του Κερασιού στην Άρνισσα Έδεσσας
26-4-2015: Ο ΣΕΒΑΣ Έδεσσας, σε συνεργασία με τη ΔΗΚΕΔΕ Έδεσσας, τοπικούς πολιτιστικούς φορείς και υπό την αιγίδα του Δ. Έδεσσας διοργανώνουν τον 5ο Δρόμο Κερασιού στην Άρνισσα (Βεγορίτιδα).
Back to Top