Μετάβαση στο περιεχόμενο

Επιστροφή στη φύση

Την Κυριακή 8 Ιουλίου ο Πολιστιστικός Σύλλογος Αυγερινούς με το Δήμο Βοϊου διοργανώνουν τον 10ο Αγώνα Δρόμου Αυγερινού στην ομόνυμη περιοχή της Κοζάνης.

Share

Την Κυριακή 8 Ιουλίου ο Πολιστιστικός Σύλλογος Αυγερινούς με το Δήμο Βοϊου διοργανώνουν τον 10ο Αγώνα Δρόμου Αυγερινού στην ομόνυμη περιοχή της Κοζάνης.

Η διαδρομή συνολικού μήκους 24,5 χλμ. κινείται μέσα στο ιδιαίτερο τοπίο της περιοχής και αποτελείται στο μεγαλύτερό της μέρος από άσφαλτο και 7 χλμ. χωματόδρομο.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 9:30 από την πλατεία Αυγερινού.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο τηλ.: 6980633582.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και για τη διαμονή σας στην ιστοσελίδα www.avgerinos.org.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ημιμαραθώνιος στην Ιεράπετρα
Την Κυριακή 25 Αυγούστου διεξάγεται για πρώτη φορά Ημιμαραθώνιος αγώνας δρόμου 21.1 χλμ στην Ιεράπετρα Λασιθίου.
21-9-2014: Ο τέταρτος αγώνας της σειράς Run Greece θα διεξαχθεί στην πόλη της Καστοριάς.
Δρόμος Θυσίας 2014 - Ημιμαραθώνιος Πέλλας
Την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσώ και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πέλλας – Κιλκίς διοργανώνουν τον Δρόμο Θυσίας 2014 – Ημιμαραθώνιος Πέλλας.
ΥΓΕΙΑ
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE