Επιστροφή στη φύση

Την Κυριακή 8 Ιουλίου ο Πολιστιστικός Σύλλογος Αυγερινούς με το Δήμο Βοϊου διοργανώνουν τον 10ο Αγώνα Δρόμου Αυγερινού στην ομόνυμη περιοχή της Κοζάνης.

Share

Την Κυριακή 8 Ιουλίου ο Πολιστιστικός Σύλλογος Αυγερινούς με το Δήμο Βοϊου διοργανώνουν τον 10ο Αγώνα Δρόμου Αυγερινού στην ομόνυμη περιοχή της Κοζάνης.

Η διαδρομή συνολικού μήκους 24,5 χλμ. κινείται μέσα στο ιδιαίτερο τοπίο της περιοχής και αποτελείται στο μεγαλύτερό της μέρος από άσφαλτο και 7 χλμ. χωματόδρομο.

Η εκκίνηση θα γίνει στις 9:30 από την πλατεία Αυγερινού.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται στο τηλ.: 6980633582.

Περισσότερες πληροφορίες για τον αγώνα και για τη διαμονή σας στην ιστοσελίδα www.avgerinos.org.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλη επίδοση από την Κεφαλά με 33.11.77 στα 10.000 μ. - Πρώτος με δυνατό φίνις στην τελική ευθεία ο Μαγγίνας
Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η πρωταθλήτρια των 3.000 μ. στιπλ Τίνα Κεφαλά της Α.Ε.Κ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στο στάδιο της Ν. Ιωνίας. Η Κεφαλά έτρεξε τις 25 στροφές σε 33.11.77 καταρίπτοντας το ρεκόρ σταδίου.
23-4-2017: Αγώνας υπεραπόστασης από το Λεβίδι στην Αρχαία Νεμέα
Ο Σχινιάς και πάλι στο αγωνιστικό προσκήνιο
Μία νέα σειρά αγώνων με έδρα τον Σχινιά και το δημιουργείτε από την εταιρεία Transition Sports Team. Πρόκειται για αγώνες τριάθλου, διάθλου αλλά και τρεξίματος που λαμβάνουν χώρα στο Moraitis Beach Culture, γνωστό από τις παλιότερες διεξαγωγές του Schiniathlon. O πρώτος αγώνας είναι προγραμματισμένος για τις 29 Απριλίου και σύντομα θα ανοίξουν οι ηλεκτρονικές εγγραφές. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο