3ος Αγώνας Δρόμου Ραμνούς 2017

26-2-2017: Για τρίτη φορά θα διεξαχθεί αγώνας με εκκίνηση σε έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, την αρχαία Ραμνούς.

Share

Ο Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ- ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ με την υποστήριξη του συλλόγου γυναικών Γραμματικού καθως και του συλλόγου νεολαίας Γραμματικού και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα καθως και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, συνδιοργανώνουν τον αγώνα δρόμου απόστασης 11 χλμ με εκκίνηση έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας την αρχαία Ραμνούς, και τερματισμό ένα από τα ωραιότερα χωριά τις Αττικής το Γραμματικό.

Ο 3ος Δρόμος Ραμνούς θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10.30 πμ. Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Διαδρομή του Αγώνα
Η εκκίνηση δίνεται από τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ραμνούς, διανύοντας ισόπεδη διαδρομή σχεδόν μέχρι το 4ο χλμ, με υψομετρικές διαφορές, με μικρή διάρκεια ανηφόρας. Η διαδρομή είναι σε δρόμο ασφάλτινο ανάμεσα σε ελαιώνες, πεύκα και αμπέλια.

Θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού ανά 3χλμ. με νερό-ισοτονικό-μπανάνα. Επίσης θα υπάρχει σήμανση διαδρομής και αρίθμηση ανά χλμ.

Περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώσεις συμμετοχής στο site www.telmissos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Με όνομα βαρύ
Η πόλη του Αγρινίου καθώς έχει το προνόμιο να είναι η γενέτειρα του Μιχάλη Κούση ήταν ο τόπος διεξαγωγής του ημιμαραθώνιου δρόμου που φέρει το όνομα του μεγάλου αθλητή. Νικητές Καραβίδας και Γαζέα.
11ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος Καλαμπάκα - Τρίκαλα «Θανάσης Σταμόπουλος»
11-3-2018: Ημιμαραθώνιος και αγώνας 5 χλμ. στην Καλαμπάκα
2ο Yedi  Kule Conquest 2016
12-6-2016: Ο «Σφένδαμος» διοργανώνει την Κυριακή 12 Ιουνίου αγώνα δρόμου Μνημείων Θεσσαλονίκης.
Back to Top