3ος Αγώνας Δρόμου Ραμνούς 2017

26-2-2017: Για τρίτη φορά θα διεξαχθεί αγώνας με εκκίνηση σε έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, την αρχαία Ραμνούς.

Share

Ο Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ- ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ με την υποστήριξη του συλλόγου γυναικών Γραμματικού καθως και του συλλόγου νεολαίας Γραμματικού και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα καθως και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, συνδιοργανώνουν τον αγώνα δρόμου απόστασης 11 χλμ με εκκίνηση έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας την αρχαία Ραμνούς, και τερματισμό ένα από τα ωραιότερα χωριά τις Αττικής το Γραμματικό.

Ο 3ος Δρόμος Ραμνούς θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10.30 πμ. Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Διαδρομή του Αγώνα
Η εκκίνηση δίνεται από τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ραμνούς, διανύοντας ισόπεδη διαδρομή σχεδόν μέχρι το 4ο χλμ, με υψομετρικές διαφορές, με μικρή διάρκεια ανηφόρας. Η διαδρομή είναι σε δρόμο ασφάλτινο ανάμεσα σε ελαιώνες, πεύκα και αμπέλια.

Θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού ανά 3χλμ. με νερό-ισοτονικό-μπανάνα. Επίσης θα υπάρχει σήμανση διαδρομής και αρίθμηση ανά χλμ.

Περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώσεις συμμετοχής στο site www.telmissos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Παναγίας Μερέντα
20-11-2016: Ο Μητροπολιτικός Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Μαρκοπούλου διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη φορά αγώνες δρόμου προς τιμήν της εορτής των Εισοδίων Της Υπεραγίας Θεοτόκου.
1o Festival Ανωμάλου Δρόμου
Δείτε περισσότερα για το 1ο Festival Ανωμάλου δρόμου
Run Greece 2020 – Ιωάννινα - Ακύρωση
Ο 5ος αγώνας της σειράς Run Greece 2020
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο