3ος Αγώνας Δρόμου Ραμνούς 2017

26-2-2017: Για τρίτη φορά θα διεξαχθεί αγώνας με εκκίνηση σε έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, την αρχαία Ραμνούς.

Share

Ο Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ- ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ με την υποστήριξη του συλλόγου γυναικών Γραμματικού καθως και του συλλόγου νεολαίας Γραμματικού και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα καθως και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, συνδιοργανώνουν τον αγώνα δρόμου απόστασης 11 χλμ με εκκίνηση έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας την αρχαία Ραμνούς, και τερματισμό ένα από τα ωραιότερα χωριά τις Αττικής το Γραμματικό.

Ο 3ος Δρόμος Ραμνούς θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10.30 πμ. Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Διαδρομή του Αγώνα
Η εκκίνηση δίνεται από τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ραμνούς, διανύοντας ισόπεδη διαδρομή σχεδόν μέχρι το 4ο χλμ, με υψομετρικές διαφορές, με μικρή διάρκεια ανηφόρας. Η διαδρομή είναι σε δρόμο ασφάλτινο ανάμεσα σε ελαιώνες, πεύκα και αμπέλια.

Θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού ανά 3χλμ. με νερό-ισοτονικό-μπανάνα. Επίσης θα υπάρχει σήμανση διαδρομής και αρίθμηση ανά χλμ.

Περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώσεις συμμετοχής στο site www.telmissos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πάνω από 1.000 συμμετοχές στην Καλαμαριά
Την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου έγινε στην πόλη της Καλαμαριάς ο 2ος Ημιμαραθώνιος του Δήμου με τη συμμετοχή να ξεπερνά κάθε προσδοκία. Συνολικά και στα τρία αγωνίσματα του προγράμματος (Ημιμαραθώνιος, 5.000 μ. και 1.000 μ. για παιδιά) έλαβαν μέρος περισσότεροι από 1.000 δρομείς όλων τωνηλικιών. Νικητής του μεγάλου αγώνα ήταν ο Δήμος Ευαγγελίδης με 1:11:54.
Via Egnatia Run 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
To Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου LIVE στο Runnermagazine.gr
Τη Κυριακή το πρωί διεξάγεται στο Μαρκόπουλο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου. Το Runnermagazine.gr θα βρίσκεται εκεί για να σας μεταφέρει κλίμα, αποτελέσματα, εικόνες αλλά και δηλώσεις των πρωταγωνιστών.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο