3ος Αγώνας Δρόμου Ραμνούς 2017

26-2-2017: Για τρίτη φορά θα διεξαχθεί αγώνας με εκκίνηση σε έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, την αρχαία Ραμνούς.

Share

Ο Α.Π.Σ. ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Ν.ΜΑΚΡΗΣ- ΜΑΡΑΘΩΝΟΣ με την υποστήριξη του συλλόγου γυναικών Γραμματικού καθως και του συλλόγου νεολαίας Γραμματικού και υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθώνα καθως και της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, συνδιοργανώνουν τον αγώνα δρόμου απόστασης 11 χλμ με εκκίνηση έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας την αρχαία Ραμνούς, και τερματισμό ένα από τα ωραιότερα χωριά τις Αττικής το Γραμματικό.

Ο 3ος Δρόμος Ραμνούς θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10.30 πμ. Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση.

Διαδρομή του Αγώνα
Η εκκίνηση δίνεται από τον αρχαιολογικό χώρο της Αρχαίας Ραμνούς, διανύοντας ισόπεδη διαδρομή σχεδόν μέχρι το 4ο χλμ, με υψομετρικές διαφορές, με μικρή διάρκεια ανηφόρας. Η διαδρομή είναι σε δρόμο ασφάλτινο ανάμεσα σε ελαιώνες, πεύκα και αμπέλια.

Θα υπάρχουν σταθμοί εφοδιασμού ανά 3χλμ. με νερό-ισοτονικό-μπανάνα. Επίσης θα υπάρχει σήμανση διαδρομής και αρίθμηση ανά χλμ.

Περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώσεις συμμετοχής στο site www.telmissos.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Έλα και 'συ
Πραγματοποιήθηκε για δεύτερη χρονιά ο Ποσειδώνιος Ημιμαραθώνιος στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Φαληρικού όρμου, με τη συμμετοχή εκατοντάδων δρομέων. Νικητής στον κύριο αγώνα του προγράμματος ο Κώστας Ρήγας με χρόνο 1:21.22 ενώ στις γυναίκες νικήτρια ήταν η Άννα Στυλιανάκη με 1:35.07. Στον αγώνα τερμάτισαν 368 δρομείς ενώ συμμετείχαν και 17 ομάδες στη σκυταλοδρομία με νικητές τους Σπηλιόπουλο και Μάρη.
Το καλοκαίρι ξανατρέχουμε, αλλά και κολυμπάμε στο Αγκίστρι
13/14-6-2015: Ο Δήμος Αγκιστρίου και οι Τοπικοί Φορείς σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Αίγινας και τον ΑΠΣ Απόλλων Δυτ. Αττικής διοργανώνουν αγώνας τρεξίματος και κολύμβησης στο Αγκίστρι.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο