Τρέχοντας στην λίμνη

Ο σύλλογος μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης-Μαραθώνος, σε συνεργασία με το Δήμο Μαραθώνος υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ και τη δ/νση της ΕΥΔΑΠ, καθώς και με την πολύτιμη βοήθεια τοπικών και μη χορηγών, συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά τον 1o Aγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 10 χλμ. και 500 μ. για τα παιδιά την Κυριακή 19 Μαϊου.

Share

Ο σύλλογος μαραθωνοδρόμων Τελμησσός Ν. Μάκρης-Μαραθώνος, σε συνεργασία με το Δήμο Μαραθώνος υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑΥ και τη δ/νση της ΕΥΔΑΠ, καθώς και με την πολύτιμη βοήθεια  τοπικών και μη χορηγών, συνδιοργανώνουν για πρώτη φορά τον 1o Aγώνα Δρόμου Λίμνης Μαραθώνα 10 χλμ. και 500 μ.  για τα παιδιά την Κυριακή 19 Μαϊου με φόντο την τοπική λίμνη.


Στοιχεία αγώνα

Ημερομηνία αγώνα
: Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Ώρα εκκίνησης:
9:00

Τόπος
: Λίμνη Μαραθώνα-Εκκίνηση-Τερματισμός φράγμα Μαραθώνα.
Η εκκίνηση των 10 χλμ, θα γίνει στις 9:00, όπως αναφέραμε, από το φράγμα όπου θα γίνει και ο τερματισμός ενώ και ο αγώνας των 500 μ. για παιδιά θα γίνει στις 9:15 με αφετηρία και τερματισμό το φράγμα.

Διαδρομή
:
Η εκκίνηση δίνεται από το φράγμα κάτω ακριβώς από την καφετέρια-εστιατόριο «Φράγμα». Διανύουμε όλο το φράγμα με  κατεύθυνση προς τον Άγιο Στέφανο. Η διαδρομή είναι άσφαλτος με μία μικρή ανηφορική κλίση, μπαίνοντας μέσα στον παραλίμνιο χώρο, σε χωμάτινο δασικό δρόμο ήπιας διαδρομής, ανάμεσα σε δένδρα, πλατάνια, πεύκα κλπ. Υπάρχει αρίθμηση όλη  η διαδρομή ανά χιλιόμετρο και σήμανση με κορδέλες, με την ίδια επιστροφή.  Στο 5ο  περίπου χλμ. κάνουμε αναστροφή με κατεύθυνση προς τον τερματισμό, στο ίδιο σημείο της εκκίνησης στο φράγμα. Στην εκκίνηση υπάρχει χώρος parking, για στάθμευση των οχημάτων.

Σταθμοί Εφοδιασμού:

Θα υπάρχουν σταθμοί στα 3,5 χλμ. ,στο 7ο χλμ. και στον τερματισμό, με νερό-ισοτονικό και χυμό. Στον τερματισμό θα υπάρχει μπουφές, με νερό-γλυκά-χυμό.

Ιατρικές παροχές:

Εντός της διαδρομής και στην αφετηρία-τερματισμό, θα υπάρχει τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Τμήμα Εθελοντών-Διασoστών καθώς και γιατρός.
Για περισσότερες πληροφορίες της διαδρομής, αλλά και της διοργάνωσης, μπορείτε να απευθύνεστε στους υπεύθυνους, στα τηλ. 22940-98696 Καραβασίλης Βλάσης  τηλ. 22940 99773 και 6943442919 Φάνης Βορεινάκης και 6934724211 κ. Μόσχος όπως επίσης και στο γραφείο δήμου Μαραθώνα 22940-67601.
 
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης https://www.telmissos.gr/
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Sfakia vertical RUN
23-10-2016: Αγώνας κάθετης ανάβασης στα Σφακιά
Ο Αθλητισμός δεν έχει ηλικία!
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν και φέτος στην περιοχή του Σουνίου τα ”Ποσειδώνια 2012” την Κυριακή 10 Ιουνίου. Δεκάδες δρομείς έδωσαν το παρών αψηφώντας την ζέστη, συμμετέχοντας στον αγώνα δρόμου των 9χλμ, σε μια ειδυλλιακή διαδρομή από το Ναό του Ποσειδώνα προς το Λαύριο.  Δείτε το δελτίο τύπου των διοργανωτών.
Αυλαία για το διήμερο ορεινών αθλημάτων στην Σφενδάμη
Με τη συμμετοχή πάνω από 170 αθλητών και 50 παιδιών πραγματοποιήθηκε το διήμερο 25-26 Αυγούστου το Sfendami Night Trail, διοργάνωση που περιελάμβανε νυχτερινούς αγώνες ορεινού τρεξίματος και ποδηλασίας, αγώνα enduro race αλλά και αγώνες για παιδιά. Δείτε τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο