Τρέξιμο και ποδήλατο στο σκοτάδι

Ο ποδηλατικός και δρομικός σύλλογος «Οδυσσέας» διοργανώνει το Σάββατο 7 Ιουλίου μία βολτοπροπόνηση σε μορφή αγώνα. Η χάραξη της διαδρομής είναι τέτοια ώστε οι αθλητές να απολαύσουν από ψηλά την πανοραμική θέα προς την Αθήνα, τη Σαλαμίνα, τον Ασπρόπυργο και την Ελευσίνα από το Ποικίλο Όρος.

Share

Ο ποδηλατικός και δρομικός σύλλογος «Οδυσσέας» διοργανώνει μία βολτοπροπόνηση σε μορφή αγώνα. Η χάραξη της διαδρομής είναι τέτοια ώστε οι αθλητές να απολαύσουν από ψηλά την πανοραμική θέα προς την Αθήνα, τη Σαλαμίνα, τον Ασπρόπυργο και την Ελευσίνα.
Νυχτερινό ορεινό τρέξιμο MTR – ορεινή ποδηλασία ΜΤΒ

Τοποθεσία: Ποικίλο Όρος – Πετρούπολη Χώρος εκδηλώσεων: 5ο Δημοτικό σχολείο Πετρούπολης ( τέρμα Ελαιών ) έναντι Άπολις.

Ο χώρος των εκδηλώσεων έχει επιλεγεί έτσι ώστε να προσφέρει όλα όσα χρειάζονται οι αθλητές και οι επισκέπτες. Υπάρχουν μαγαζιά με Cafe, φαγητό, ποτό, άλσος αναψυχής καθώς και μια σύγχρονη παιδική χαρά, από τις καλύτερες του δήμου μας, για να περάσουν ευχάριστα την ώρα τους, όσο θα περιμένουν τους αθλητές, οι επισκέπτες μας με τους μικρούς μας φίλους

Χαρακτηριστικά αγώνα : Το event περιλαμβάνει αγώνα νυχτερινού ορεινού τρεξίματος MTR και αγώνα νυχτερινής ορεινής ποδηλασίας MTB. Οι αθλητές μπορούν να λάβουν μέρος σ΄ έναν από τους δύο ξεχωριστούς αγώνες καθώς οι εκκινήσεις θα δοθούν με διαφορά 15 λεπτών. Αρχικά θα ξεκινήσουν οι ποδηλάτες οι οποίοι καλούνται να καλύψουν μία διαδρομή 20 χιλιομέτρων και στη συνέχεια θ΄ ακολουθήσουν οι δρομείς, οι οποίοι θα καλύψουν 11 χιλιόμετρα αντίστοιχα. Και οι δύο κατηγορίες αθλητών θ΄ ακολουθήσουν περίπου την ίδια διαδρομή, η οποία θα είναι καλά σχεδιασμένη και σηματοδοτημένη αποκλειστικά πάνω σε δασικούς δρόμους. Στα σημεία ελέγχου θα υπάρχουν υδροδόσια και διασώστες. Η σηματοδότηση θα γίνει με φωσφορίζοντα και αντανακλαστικά ειδικά μέσα. Στα σημεία ελέγχου θα υπάρχουν υδροδόσια και διασώστες. Η σηματοδότηση θα γίνει με φωσφορίζοντα και αντανακλαστικά ειδικά μέσα.

Πρόγραμμα Αγώνων: Το αναλυτικό πρόγραμμα της διοργάνωσης έχει ως εξής: 19:00– 20:30 Λειτουργία γραμματείας για εγγραφές και παραλαβή αριθμών 21:00 Εκκίνηση αγώνα ποδηλάτου 21:15
Εκκίνηση αγώνα τρεξίματος 23:00 – 23:15

Απονομές επάθλων Κατηγορίες συμμετοχής και για τα δυο αθλήματα : Δεν θα υπάρχουν ηλικιακές κατηγορίες.
Θα βραβευθούν οι τρεις πρώτες γυναίκες και οι τρεις πρώτοι άνδρες της γενικής κατάταξης.
Μετάλλιο και δίπλωμα θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες μετά το τέλος των αγώνων.
Το κόστος συμμετοχής είναι 5,00 € για τον κάθε Αθλητή.

Η χρήση ποδηλατικού ΚΡΑΝΟΥΣ ,φακών ποδηλάτου και κεφαλής για τους δρομείς είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ
 

Περισσότερα μπορείτε να δείτε εδώ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
6ος Πράσινος Λευκάδιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος
7-5-2016: Για 6η συνεχή χρονιά θα διεξαχθεί ο Πράσινος Ημιμαραθώνιος στο νησί της Λευκάδας
Νέο ρεκόρ συμμετοχών
Με τη συμμετοχή 107 δρομέων από την Ελλάδα άλλά και από αρκετές χώρες του εξωτερικού, αριθμό που αποτελεί νέο ρεκόρ για τον αγώνα, πραγματοποιήθηκε ο 4ος Κνώσειος Ημιμαραθώνιος Δρόμος με νικητή τους Παντελή Καμπαξή της New Balance και Μανώλη Σηφάκη οι οποίοι τερμάτισαν μαζί σε 1:18.17. Πρώτη στις γυναίκες ήταν η αθλήτρια του Λιβυκού Ρένα Πεδιαδίτου με 1:46.37.
Συμμετοχές παρά τη βροχή στον Βαλλιάνειο
Με μεγάλη επιτυχία παρά τη βροχή έγινε στο της Κεφαλονιάς ο 3ος Βαλλιάνειος Αγώνας Δρόμου με πάνω από 320 συμμετοχές. Νικητές του αγώνα αναδείχθηκαν ο Γιάννης Σταματόπουλος και η Βάνια Σαμόλη.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο