Panachaiko Trail 2019

5-5-2019: Αγώνες 20 & 14 χλμ. στο όρος Παναχαϊκό

Share

Η «ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΒΡΑΧΝΑΙΙΚΩΝ» προκηρύσσει για το 2019  δύο αγώνες ορεινών διαδρομών 14 χλμ. και 20 χλμ. με την επωνυμία “Panachaiko Trail 2019” την Κυριακή 5 Μαΐου 2019.

Και οι δυο διαδρομές διεξάγονται στην ορεινή περιοχή του όρους Παναχαϊκού στον νομό Αχαΐας, σε μια ιδιαίτερη διαδρομή κοντά στη φύση, αναδεικνύοντας έτσι την μοναδική θέα της περιοχής και τις ομορφιές του τόπου.

Οι τεχνικές οδηγίες του αγώνα θα ανακοινωθούν σύντομα.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις του συλλόγου στη σελίδα στο facebook: https://www.facebook.com/Politistiki.Drasi.Vraxneikon/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας ξεχωριστός αγώνας στην Κέρκυρα
Ένας ξεχωριστός αγώνας έγινε το Σάββατο 15 Ιουνίου στην Κέρκυρα. Ο Corfu Urban Trail ήταν ένας αγώνας ανωμάλου δρόμου μέσα στην πόλη απόστασης 14 χλμ. Η διαδρομή περνούσε από πεζόδρομους, πάρκα, πεζοδρόμια αλλά και κάστρα της πανέμορφης πόλης της Κέρκυρας. Δείτε τα αποτελέσματα.
Εντυπωσιακή συμμετοχή στο VFT - Τα αποτελέσματα
Mε τη συμμετοχή 500 περίπου φίλων του βουνού και της περιπέτειας έγινε το φετινό VFT στο πανέμορφο Παρανέστι στον Νομό Δράμας. Στους τρεις μεγάλους αγώνες που εκτός από χαρακτήρα ορεινού αγώνα τρεξίματος διαθέτουν και στοιχεία περιπέπετειας αλλά και προσανατολισμού τερμάτισαν συνολικά 408 δρομείς ενώ πολλά ήταν τα παιδιά που έλαβαν μέρος στους δύο ακόμα αγώνες του προγράμματος, “Άλκιμοι Παίδες” αλλά και Special VFT 2012.
Salomon Mountain Cup 2019 - Κρυονέρι
13-1-2019: Ορεινοί αγώνες στα βουνά της Αττικής
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο