Λεωφόρος Δρομέων

5-2-2017: Αγώνας δρόμου σε πράσινο φόντο

Share

O Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος, με αφορμή την συμπλήρωση 109 ετών από την ίδρυσή του (3/2/1908), διοργανώνει στις 5/2/2017 υπό την αιγίδα του τον αγώνα δρόμου με την επωνυμία “Λεωφόρος Δρομέων”.

Ο αγώνας έχει ως κύριο άξονά τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και περιλαμβάνει τρεις διαδρομές, δέκα(10), πέντε(5) και ενός (1) χλμ.(παιδικός αγώνας), ενώ η εκκίνηση και ο τερματισμός του τοποθετούνται στο ιστορικό γήπεδο του Παναθηναϊκού Α.Ο., «Απ. Νικολαΐδης».
Σκοπός του αγώνα αλλά και επιδίωξη του Παναθηναϊκού Α.Ο., διαχρονικού θεματοφύλακα του αθλητικού ιδεώδους, είναι να προσφέρει σε όλους τους συμμετέχοντες την χαρά της άθλησης μέσα από τις τρεις επιλεγμένες διαδρομές του και να προβάλλει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό ως πυλώνα και θεμέλιο λίθο για έναν υγιή τρόπο ζωής, μακριά από βία, αναβολικά και κοινωνικές διακρίσεις.  
Οι εγγραφές θα ξεκινήσουν στις 10 Νοεμβρίου 2016 μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του αγώνα: www.leoforosdromeon.gr 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Run Greece 2023 - Πάτρα
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Έκλεισαν οι εγγραφές για την Αγ. Παρασκευή
 H Οργανωτική Επιτροπή της Διοργάνωσης: 1ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής, «Αναδεικνύοντας τον Υμυττό – 2013» ενημερώνει ότι το όριο συμμετοχών για την διαδρομή των 14 χλμ., έχει συμπληρωθεί και έχει ανοίξει λίστα αναμονής. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.
Απλά ο καλύτερος!
Χάρη στην τεράστια συμμετοχή των δρομέων που ξεπέρασαν τους 1100 και την άρτια διοργάνωση δικαιωματικά ο 28ος Ετήσιος Αγώνας Δρόμου ΣΔΥΑ 10 χλμ. και 2 χλμ. μπορεί να καταγραφεί ως απλά ο καλύτερος στην μακρόχρονη πορεία του. Νικητές του αγώνα ο Κώστας Δρόσος και η Ντενίζ Δημάκη με εξαιρετικές επιδόσεις. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο