Εναλλαγές καλοκαιρινού τοπίου

O Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνουν αγώνα δρόμου 10 χλμ. και 1.000 μ. για παιδιά με την ονομασία “1ος Δρόμος Δυτικής Μάνης” το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 19:00 από την παραλία της Στούπας.

Share

O Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνουν αγώνα δρόμου 10 χλμ. και 1.000 μ. για παιδιά με την ονομασία “1ος Δρόμος Δυτικής Μάνης” το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 19:00 από την παραλία της Στούπας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Ημερομηνία: Σάββατο 25 Ιουνίου
Ώρα εκκίνησης: 19:00
Τόπος εκκίνησης: παραλία Στούπας
Διαδρομή: Η διαδρομή των 10 χλμ. με αναστροφή ξεκινά από την ειδυλλιακή παραλία της Στούπας φτάνει στο γραφικό ψαροχώρι του Αγίου Νικολάου διασχίζοντας τον ποδηλατοδρόμο που ενώνει τα 2 χωριά πάνω από τα καταγάλανα νερά της μεσσηνιακής Μάνης με φόντο τους πρόποδες του Ταϋγέτου σε ένα εντυπωσιακό τοπίο.



ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα http://www.sdym.gr/ και στο e-mail: [email protected]
Περιορισμένες συμμετοχές θα υπάρξουν και την ημέρα του αγώνα και, αυστηρά, έως μισή ώρα πριν την έναρξή του. 

ΠΑΡΟΧΕΣ
Κύπελλα μετάλλια στους τρεις πρώτους, ενώ αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και μπλουζάκι θα δοθεί σε όλους όσους τερματίσουν.
Θα υπάρχουν 2 κατηγορίες  ανδρών – γυναικών, ηλεκτρονική χρονομέτρηση,  2 σταθμούς με νερό & 1 με ισοτονικά. Η διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη ανά 1 χλμ. ενώ θα υπάρχει ασθενοφόρο και γιατρός.                                     

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλ.: 6974572673 Παναγιώτης Σαραντέας, 6944420729 Παναγιώτης Ραπτέας.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Ο ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ενώ οι ανήλικοι με ευθύνη του γονέα τους.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Όσοι επιθυμούν διανυκτέρευση μπορούν να επικοινωνήσουν για κρατήσεις δωματίων στο τηλ.: 6974572673 ΠαναγιώτηςΣαραντέας (θα υπάρχουν ειδικές τιμές για αθλητές και εκδρομείς) και στην ιστοσελίδα http://www.travel-stoupa.gr/index.php

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3η Μαραθώνια Διαδρομή Δάδας Ζωής «ΙΑΣΩΝ 23»
Λαμπαδηδρομία για τη διάδοση της ιδέας της Δωρεάς Οργάνων και Ιστών
Το Δεκάρι του Πάρκου 2018
24-3-2018: Αγώνας με φιλανθρωπικό χαρακτήρα στο Πάρκο Τρίτση
Δίαθλο στην Κέρκυρα
Το πρώτο Δίαθλο Ανωμάλου δρόμου “Λίμνη Αντινιώτη” θα διεξαχθεί στις 30 Οκτωβρίου στην Κέρκυρα. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες για τον αγώνα και τις δηλώσεις συμμετοχής.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο