Εναλλαγές καλοκαιρινού τοπίου

O Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνουν αγώνα δρόμου 10 χλμ. και 1.000 μ. για παιδιά με την ονομασία “1ος Δρόμος Δυτικής Μάνης” το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 19:00 από την παραλία της Στούπας.

Share

O Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνουν αγώνα δρόμου 10 χλμ. και 1.000 μ. για παιδιά με την ονομασία “1ος Δρόμος Δυτικής Μάνης” το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 19:00 από την παραλία της Στούπας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Ημερομηνία: Σάββατο 25 Ιουνίου
Ώρα εκκίνησης: 19:00
Τόπος εκκίνησης: παραλία Στούπας
Διαδρομή: Η διαδρομή των 10 χλμ. με αναστροφή ξεκινά από την ειδυλλιακή παραλία της Στούπας φτάνει στο γραφικό ψαροχώρι του Αγίου Νικολάου διασχίζοντας τον ποδηλατοδρόμο που ενώνει τα 2 χωριά πάνω από τα καταγάλανα νερά της μεσσηνιακής Μάνης με φόντο τους πρόποδες του Ταϋγέτου σε ένα εντυπωσιακό τοπίο.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα http://www.sdym.gr/ και στο e-mail: [email protected]
Περιορισμένες συμμετοχές θα υπάρξουν και την ημέρα του αγώνα και, αυστηρά, έως μισή ώρα πριν την έναρξή του. 

ΠΑΡΟΧΕΣ
Κύπελλα μετάλλια στους τρεις πρώτους, ενώ αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και μπλουζάκι θα δοθεί σε όλους όσους τερματίσουν.
Θα υπάρχουν 2 κατηγορίες  ανδρών – γυναικών, ηλεκτρονική χρονομέτρηση,  2 σταθμούς με νερό & 1 με ισοτονικά. Η διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη ανά 1 χλμ. ενώ θα υπάρχει ασθενοφόρο και γιατρός.                                     

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλ.: 6974572673 Παναγιώτης Σαραντέας, 6944420729 Παναγιώτης Ραπτέας.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Ο ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ενώ οι ανήλικοι με ευθύνη του γονέα τους.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Όσοι επιθυμούν διανυκτέρευση μπορούν να επικοινωνήσουν για κρατήσεις δωματίων στο τηλ.: 6974572673 ΠαναγιώτηςΣαραντέας (θα υπάρχουν ειδικές τιμές για αθλητές και εκδρομείς) και στην ιστοσελίδα http://www.travel-stoupa.gr/index.php

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας κατά του καπνίσματος
O Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων του Νομού Άρτας και η Ένωση Συλλόγων και Αδελφοτήτων του Δήμου διοργανώνουν τον 4ο αγώνα δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή» (ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΘΑΜΑ), ο οποίος φέτος είναι αφιερωμένος στον αγώνα κατά του καπνίσματος .
3ος Ριγολόγιος Αγώνας Δρόμου
19-8-2018: Για τρίτη φορά θα πραγματοποιηθούν αγώνες δρόμου και πεζοπορία στους Άνω Ασίτες
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο