Εναλλαγές καλοκαιρινού τοπίου

O Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνουν αγώνα δρόμου 10 χλμ. και 1.000 μ. για παιδιά με την ονομασία “1ος Δρόμος Δυτικής Μάνης” το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 19:00 από την παραλία της Στούπας.

Share

O Δήμος Δυτικής Μάνης σε συνεργασία με το Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μεσσηνίας διοργανώνουν αγώνα δρόμου 10 χλμ. και 1.000 μ. για παιδιά με την ονομασία “1ος Δρόμος Δυτικής Μάνης” το Σάββατο 25 Ιουνίου στις 19:00 από την παραλία της Στούπας.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Ημερομηνία: Σάββατο 25 Ιουνίου
Ώρα εκκίνησης: 19:00
Τόπος εκκίνησης: παραλία Στούπας
Διαδρομή: Η διαδρομή των 10 χλμ. με αναστροφή ξεκινά από την ειδυλλιακή παραλία της Στούπας φτάνει στο γραφικό ψαροχώρι του Αγίου Νικολάου διασχίζοντας τον ποδηλατοδρόμο που ενώνει τα 2 χωριά πάνω από τα καταγάλανα νερά της μεσσηνιακής Μάνης με φόντο τους πρόποδες του Ταϋγέτου σε ένα εντυπωσιακό τοπίο.ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα http://www.sdym.gr/ και στο e-mail: [email protected]
Περιορισμένες συμμετοχές θα υπάρξουν και την ημέρα του αγώνα και, αυστηρά, έως μισή ώρα πριν την έναρξή του. 

ΠΑΡΟΧΕΣ
Κύπελλα μετάλλια στους τρεις πρώτους, ενώ αναμνηστικό δίπλωμα, μετάλλιο και μπλουζάκι θα δοθεί σε όλους όσους τερματίσουν.
Θα υπάρχουν 2 κατηγορίες  ανδρών – γυναικών, ηλεκτρονική χρονομέτρηση,  2 σταθμούς με νερό & 1 με ισοτονικά. Η διαδρομή θα είναι σηματοδοτημένη ανά 1 χλμ. ενώ θα υπάρχει ασθενοφόρο και γιατρός.                                     

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στα τηλ.: 6974572673 Παναγιώτης Σαραντέας, 6944420729 Παναγιώτης Ραπτέας.

ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ
Ο ιατρικός έλεγχος γίνεται αυτοβούλως από τους συμμετέχοντες, οι ενήλικες παίρνουν μέρος με δική τους ευθύνη ενώ οι ανήλικοι με ευθύνη του γονέα τους.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Όσοι επιθυμούν διανυκτέρευση μπορούν να επικοινωνήσουν για κρατήσεις δωματίων στο τηλ.: 6974572673 ΠαναγιώτηςΣαραντέας (θα υπάρχουν ειδικές τιμές για αθλητές και εκδρομείς) και στην ιστοσελίδα http://www.travel-stoupa.gr/index.php

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πρωτιά Θεοδωρακάκου στο Kilian's Classic
To Kilians’s Classic 2012, μία πραγματική γιορτή του ορεινού τρεξίματος στην “πατρίδα” του Κίλιαν Ζορνέτ, ολοκληρώθηκε και φέτος με σημαντικές διακρίσεις για τα ελληνικά χρώματα. Ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος ήταν 1oς στον μεγάλο αγώνα των 26 χλμ. ενώ στον ίδιο αγώνα, ο Νίκος Κωστόπουλους τερμάτισε στην 9η θέση και ο Γιάννης Κοντός στην 57η. Δείτε τί έγινε τις τελευταίες 4 μέρες στα Πυρηναία!
3ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Παναγίας Μερέντα
20-11-2016: Ο Μητροπολιτικός Ι.Ν. Αγίου Ιωάννου Μαρκοπούλου διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη φορά αγώνες δρόμου προς τιμήν της εορτής των Εισοδίων Της Υπεραγίας Θεοτόκου.
Τα αποτελέσματα από την Εορδαία
Με περισσότερες από 230 συμμετοχές πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 2ος;Εορδαϊκός Ημιμαραθώνιος και ο παράλληλος αγώνας 8 χλμ. Δείτε τα αποτελέσματα.
Back to Top

Μετάβαση στο περιεχόμενο