16ος Ρήγειος Δρόμος 2016

23-10-2016: Για 16η φορά θα πραγματοποιηθεί ο Ρήγειος Δρόμος στον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Share

Την Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2016 θα διεξαχθεί ο 16ος Ρήγειος Δρόμος στον Δήμο Ρήγα Φεραίου.

Το δελτίο τύπου για τον αγώνα:

“Φέτος, ο αγώνας είναι αφιερωμένος στη μνήμη του συμπολίτη μας Χρήστου Μπουκώρου, ορειβάτη-φωτογράφου και αθλητή που συμμετείχε και βοηθούσε εθελοντικά πάντα σε όλες τις αθλητικές & πολιτιστικές εκδηλώσεις της περιοχής. Το νήμα της ζωής του κόπηκε πρόωρα και πιστεύουμε ότι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε γι’ αυτόν τον τόσο δοτικό και πολυπράγμονα  άνθρωπο είναι να του αφιερώσουμε αυτόν τον αγώνα ως φόρο τιμής.

Ο 16ος Ρήγειος Δρόμος με σύνθημα «Τρέχουμε για την υγεία» είναι μια συνδιοργάνωση του Δήμου Ρήγα Φεραίου, του Γυμναστικού Συλλόγου Βελεστίνου, της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του ΣΔΥ Βόλου.

Ο αγώνας θα περιλαμβάνει τρεις διαδρομές: Η πρώτη διαδρομή 7 χλμ με εκκίνηση από την Πλατεία Αγίου Γεωργίου και Τερματισμό στο Δημαρχείο, η δεύτερη 2 χλμ με εκκίνηση από την Υπέρεια Κρήνη και τερματισμό στο Δημαρχείο και η τρίτη διαδρομή 300 μ για τους μικρούς μας φίλους (νήπια και παιδιά Α΄Δημοτικού) με εκκίνηση από τον Αδριάντα του Ρήγα Φεραίου και τερματισμό στο Δημαρχείο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή έως 21 Οκτωβρίου στο ΚΕΠ Βελεστίνου Τηλ:2425024290 καθώς και στις  ηλεκτρονικές διευθύνσεις: [email protected] και [email protected]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ιωάννης Καποδίστριας 2016
24-1-2016: Αγώνες 5 και 10 χλμ. στην Αίγινα
Τσιούνης και Καλία νικητές στον Καραϊσκάκειο
Το Σάββατο 29 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε στο Μαυρομμάτι ο Καραϊσκάκειος Δρόμος με νικητή τον Δημήτρη Τσιούνη. Δείτε το δελτίο της διοργάνωσης.
8ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Ταϋγέτου
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο