3ος Άγγελος Φέτσης 2016

1-10-2016: Για 3η φορά θα διεξαχθεί στην όμορφη Πάργα το “3ο Άγγελος Φέτσης 2016”

Share

Στις 1-2 Οκτώβρη 2016 ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας θα πραγματοποιήσει αγώνες με την ονομασία “3ος Άγγελος Φέτσης 2016”

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα: 

“Ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας  οργανώνει   αγώνα ορεινού τρεξίματος και aquathlon  καθώς και νυχτερινό αγώνα στην Πάργα  με την επωνυμία «3ος Άγγελος Φέτσης 2016». Οι αγώνες  είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Ολυμπιονίκη Άγγελου Φέτση , ο οποίος έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθηνών το 1896 και συνδέεται ιστορικά με την πόλη της Πάργας.

Οι αγώνες εκτός από τον αθλητικό χαρακτήρα έχουν ως στόχο να αναδείξουν και να προστατεύσουν τον απαράμιλλης ομορφιάς ενετικό ελαιώνα που αγκαλιάζει τον ιστορικό οικισμό της Πάργας και τον γεμάτο ζωή θαλάσσιο βιότοπο της πόλης μας.Οι αγώνες θα ξεκινήσουν με θέα το ενετικό φρούριο και το γαλλικό κάστρο στο νησί και θα περάσουν από τα εκπληκτικής ομορφιάς ξωκκλήσια στον λόφο της Αγίας Ελένης. Επίσης για πρώτη χρονιά φέτος οργανώνεται νυχτερινός αγώνας στο ιστορικό κέντρο της πόλης ο οποίος θα περάσει μέσα από το ενετικό φρούριο και τα καντούνια της πόλης. Ο αγώνας γίνεται με την στήριξη της 2ης  Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 01 (ο νυχτερινός) και Κυριακή 02 (το aquathlon και ο ορεινός)  Οκτωβρίου στην Πάργα και θα ξεκινήσουν στις 9:30 το πρωϊ.H εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στην παραλία της Πάργας . Στον αγώνα ορεινού τρεξίματος η απόσταση είναι 11.500μ και  δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δρομείς άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και θα υπάρχουν οι εξής  κατηγορίες αθλητών  : α) έως 40 ετών β) 40 με 50 ετών και  γ) 50 ετών και άνω .

Στον νυχτερινό αγώνα συμμετέχουν οι αθλητές που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους .Επίσης δεν υπάρχουν κατηγορίες ,θα βραβευτούν μόνο οι τρείς πρώτοι.

Στον aquathlon συμμετέχουν οι αθλητές που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και θα αγωνιστούν στα 600μ κολύμβηση και 5300μ τρέξιμο .

Σε όλους τους αθλητές θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπείτε στο site του αγώνα www.pargarace.com

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Β' Λακεδαιμόνιος Δρόμος Βυζαντινών Κάστρων
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
9οι Διεθνείς Αγώνες Ψηλορείτη «Psiloritis Race»
3-6-2018: Αγώνες στον Ψηλορείτη
Lamia Night and Run 2016
14-5-2016: Για ακόμα μια χρονιά θα πραγματοποιηθούν αγώνες με την επωνυμία “Lamia Night and Run 2016” στα πλαίσια του “Lamia Run Festival”
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο