3ος Άγγελος Φέτσης 2016

1-10-2016: Για 3η φορά θα διεξαχθεί στην όμορφη Πάργα το «3ο Άγγελος Φέτσης 2016»

FacebookTwitterEmailShare

Στις 1-2 Οκτώβρη 2016 ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας θα πραγματοποιήσει αγώνες με την ονομασία «3ος Άγγελος Φέτσης 2016»

Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα: 

«Ο Ναυτικός Όμιλος Πάργας  οργανώνει   αγώνα ορεινού τρεξίματος και aquathlon  καθώς και νυχτερινό αγώνα στην Πάργα  με την επωνυμία «3ος Άγγελος Φέτσης 2016». Οι αγώνες  είναι αφιερωμένοι στην μνήμη του Ολυμπιονίκη Άγγελου Φέτση , ο οποίος έλαβε μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Αθηνών το 1896 και συνδέεται ιστορικά με την πόλη της Πάργας.

Οι αγώνες εκτός από τον αθλητικό χαρακτήρα έχουν ως στόχο να αναδείξουν και να προστατεύσουν τον απαράμιλλης ομορφιάς ενετικό ελαιώνα που αγκαλιάζει τον ιστορικό οικισμό της Πάργας και τον γεμάτο ζωή θαλάσσιο βιότοπο της πόλης μας.Οι αγώνες θα ξεκινήσουν με θέα το ενετικό φρούριο και το γαλλικό κάστρο στο νησί και θα περάσουν από τα εκπληκτικής ομορφιάς ξωκκλήσια στον λόφο της Αγίας Ελένης. Επίσης για πρώτη χρονιά φέτος οργανώνεται νυχτερινός αγώνας στο ιστορικό κέντρο της πόλης ο οποίος θα περάσει μέσα από το ενετικό φρούριο και τα καντούνια της πόλης. Ο αγώνας γίνεται με την στήριξη της 2ης  Εφορείας Βυζαντινών Αρχαιοτήτων Πρέβεζας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 01 (ο νυχτερινός) και Κυριακή 02 (το aquathlon και ο ορεινός)  Οκτωβρίου στην Πάργα και θα ξεκινήσουν στις 9:30 το πρωϊ.H εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι στην παραλία της Πάργας . Στον αγώνα ορεινού τρεξίματος η απόσταση είναι 11.500μ και  δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι δρομείς άνδρες και γυναίκες που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και θα υπάρχουν οι εξής  κατηγορίες αθλητών  : α) έως 40 ετών β) 40 με 50 ετών και  γ) 50 ετών και άνω .

Στον νυχτερινό αγώνα συμμετέχουν οι αθλητές που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους .Επίσης δεν υπάρχουν κατηγορίες ,θα βραβευτούν μόνο οι τρείς πρώτοι.

Στον aquathlon συμμετέχουν οι αθλητές που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και θα αγωνιστούν στα 600μ κολύμβηση και 5300μ τρέξιμο .

Σε όλους τους αθλητές θα απονεμηθούν αναμνηστικά μετάλλια.

Για να δηλώσετε συμμετοχή μπείτε στο site του αγώνα www.pargarace.com

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
27-5-2018: Αγώνες 24,4, 5 & 10 χλμ. στην Αντίπαρο
Δείτε τα αποτελέσματα των δρομέων που τερμάτισαν από την 801 έως την 976 θέση.
Στην 2η ημέρα (1/7) των αγώνων στίβου στους 16ους Μεσογειακούς Αγώνες η εθνική μας ομάδας κατέκτησε δύο ακόμη μετάλλια, ένα χρυσό με τη Γωγώ Κοκλώνη στα 100 μ. και ένα ασημένιο με τον Κώστα Μπανιώτη στο ύψος.
Back to Top