Ανόπαια Ατραπός 2021 – Αναβολή

Εξετάζεται νέα ημερομηνία

Share

Η διοργάνωση του αγώνα Ανόπαια Ατραπός 2021 ανακοινώνει την αναβολή του και εξετάζει νέα ημερομηνία. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

«Εξαντλώντας κάθε χρονικό περιθώριο, στην αναμονή για καλυτέρευση των επιδημιολογικών δεδομένων, τα οποία ακόμη και σήμερα δεν μας επιτρέπουν να σχεδιάσουμε και να υλοποιήσουμε με ασφάλεια τον αγώνα, είμαστε στη δυσάρεστη θέση να αναβάλλουμε τη διοργάνωση της Ανόπαιας Ατραπού,  που σταθερά γινόταν την 1η Κυριακή του Μάη.

Το ιδιαίτερα επιβαρυμένο αυτή την περίοδο υγειονομικό πρόβλημα, δεν μας δίνει τη δυνατότητα διενέργειας ενός ασφαλούς αγώνα, τόσο για τους συμμετέχοντες αθλητές-τριες, όσο και για τους δεκάδες συντελεστές της προσπάθειας, τους εθελοντές αλλά και την τοπική κοινωνία.

Σε συνεργασία με τη δημοτική αρχή, η οποία είναι αρωγός της προσπάθειας κάθε χρόνο, θα εξετάσουμε τα δεδομένα το επόμενο διάστημα, έτσι ώστε να επανέλθουμε με νέα ημερομηνία η οποία, δεν θα δημιουργεί πρόβλημα σε ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο καλεντάρι και φυσικά, δεν θα έχει τους υγειονομικούς περιορισμούς που μας αποτρέπουν αυτή τη στιγμή».

Για να δείτε θέματα υγείας ειδικά για δρομείς πατήστε εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Αγώνας Ορεινού Τρεξίματος «Αρτεμίσιο» - Artemisio Mountain Running
2-12-2018: Αγώνες 25, 10 & 2 χλμ. στην Καρυά Αργολίδας
Αριστοτέλειο Μονοπάτι 2014
5-10-2014: Αγώνας trail στον Αγραπιδόκαμπο Ναυπακτίας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο