Ετήσιος Ανώμαλος Δρόμος 5.000 μ. – Ετήσια Συνέλευση και Κοπή Πίτας

31-1-2016: Ο ΣΕΒΑΣΘ διοργανώνει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου τον Ετήσιο Ανώμαλο Δρόμο 5.000 μ. την Κυριακή 31 Ιανουαρίου. Παράλληλα θα διεξαχθεί η συνέλευση του συνδέσμου και η κοπή πίτας.

Share

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 9:30 π.μ διεξάγεται ο Ετήσιος Ανώμαλος Δρόμος 5.000 m Ανδρών (8 γύροι) και 2500m (4 γύροι) Γυναικών γύρω από το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, για αθλητές, αθλήτριες και βετεράνους αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν και μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, στα γραφεία του ΣΕΒΑΣΘ που λειτουργούν εντός του Καυταντζόγλειου Σταδίου (τηλ. 2310 201 061) ή να σταλούν ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 2:00 μ.μ., στο email [email protected] αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης.

Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνουν οι απονομές των νικητών (πενταετίες). Στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Στη συνέχεια θα γίνει η κοπή της πίτας του συνδέσμου, θα ακολουθήσει η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου. Τέλος θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου αφιερωμένος «στη Μνήμη του ποιητή Άγγελου Σικελιανού»
11-7-2015: Αγώνες στη μνήμη του Άγγελου Σικελιανού
4o Energizer Night Run
20-6-2015: Ο πιο φωτεινός αγώνας της πόλης επιστρέφει!
Σαλαμίνια 2011
Tην Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου θα διεξαχθεί από το Δήμο Σαλαμίνας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων “Σαλαμίνια 2011” Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου 15,2 χλμ. αλλά και ποδηλατικός γύρος 11 χλμ. Η διαδρομή περνά από ιστορικά σημεία, όπως ο Τύμβος των Σαλαμινομάχων και το Αρχαίο Λιμάνι της πόλης και αποδίδει φόρο τιμής στους συμμετέχοντες της ιστορικής ναυμαχίας. Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες και το χάρτη των διαδρομών.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο