Ετήσιος Ανώμαλος Δρόμος 5.000 μ. – Ετήσια Συνέλευση και Κοπή Πίτας

31-1-2016: Ο ΣΕΒΑΣΘ διοργανώνει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου τον Ετήσιο Ανώμαλο Δρόμο 5.000 μ. την Κυριακή 31 Ιανουαρίου. Παράλληλα θα διεξαχθεί η συνέλευση του συνδέσμου και η κοπή πίτας.

Share

Την Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 9:30 π.μ διεξάγεται ο Ετήσιος Ανώμαλος Δρόμος 5.000 m Ανδρών (8 γύροι) και 2500m (4 γύροι) Γυναικών γύρω από το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο, για αθλητές, αθλήτριες και βετεράνους αθλητές και αθλήτριες όλων των κατηγοριών.

Δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να γίνουν και μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα, στα γραφεία του ΣΕΒΑΣΘ που λειτουργούν εντός του Καυταντζόγλειου Σταδίου (τηλ. 2310 201 061) ή να σταλούν ηλεκτρονικά μέχρι την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 2:00 μ.μ., στο email [email protected] αναγράφοντας ονοματεπώνυμο, ημερομηνία γέννησης.

Μετά το τέλος του αγώνα θα γίνουν οι απονομές των νικητών (πενταετίες). Στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας θα απονεμηθεί αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο.

Στη συνέχεια θα γίνει η κοπή της πίτας του συνδέσμου, θα ακολουθήσει η καθιερωμένη Γενική Συνέλευση και οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου. Τέλος θα ανακοινωθεί το πρόγραμμα των αγώνων του 2016.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ο Veikou Trail Run
7-5-2017: Αγώνες 5 & 10 χλμ. στο Άλσος Βεΐκου.
Αγώνας μνήμης


O Δήμος Κεντρικών Τζουμέρκων του Νομού Άρτας και η Ένωση Συλλόγων και Αδελφοτήτων του  Δήμου διοργανώνουν  τον  5ο αγώνα δρόμου «Αθαμάνιος Διαδρομή» (ΔΡΟΜΟΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΙΑ ΑΘΑΜΑ), ο οποίος φέτος είναι αφιερωμένος στην μνήμη της πρώτης προέδρου της Ένωσης Συλλόγων και Αδελφοτήτων του πρώην Δήμου Αθαμανίας, Λαμπρινής Παπαδήμα – Σπαή.
Στεφανής και Μάλαϊ νικητές στον Ηρακλή
Με συμμετοχή πάνω από 500 αθλητών πραγματοποιήθηκε ο Ορεινός Μαραθώνιος Οίτης «Ηρακλής» με νικητές τους Στεφανή και Μάλαϊ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο