8ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου

8-6-2019: Αγώνας στου Ζωγράφου

Share

Το Σάββατο 8 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο 8ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.
Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Ο Σύλλογος Αθλουμένων Πολυτεχνειούπολης-Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου (ΣΑΠΠΑΖ) με την αρωγή του Δήμου Ζωγράφου προκηρύσσει για το έτος 2019 την ετήσια δρομική γιορτή του Ζωγράφου την ονομασία 7ος Γύρος Πανεπιστημιούπολης-Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου.

ΓΕΝΙΚΑ
Πρόκειται για δρόμο απόστασης 10.5 χιλιομέτρων που απευθύνεται σε ερασιτέχνες δρομείς. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν επίσης δρόμος 5,5 χιλιομέτρων καθώς και δρόμος 1.000 μέτρων για παιδιά. Και οι δύο διαδρομές (5,5 και 10,5 χλμ) παρουσιάζουν αρκετές κλίσεις και απευθύνονται σε συστηματικά προπονημένους αθλούμενους.
Η εκδήλωση αυτή, που πλέον έχει καθιερωθεί και πραγματοποιείται για 8η χρονιά είναι μη αγωνιστικού χαρακτήρα και αποτελεί τη συμβολή του ΣΑΠΠΑΖ στη λαϊκή δρομική κοινότητα, που διευρύνεται συνεχώς και στόχο έχει να προβάλει την αξία της άθλησης στην καθημερινή ζωή, ενώ παράλληλα αποτελεί μια ευκαιρία διεξαγωγής μιας δρομικής γιορτής στην τοπική κοινότητα, ώστε να φέρει το τρέξιμο πιο κοντά σε αθλούμενους, θεατές και πολίτες.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
Ι. ΔΡΟΜΟΣ 10,5 ΧΛΜ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Ώρα εκκίνησης: 19:00

Απόσταση διαδρομής: 10,5 χλμ.

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης ΕΚΠΑ (είσοδος από οδό Ούλωφ Πάλμε)

Περιγραφή διαδρομής: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ Πάλμε) – εσωτερικός δρόμος Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου – Έξοδος Πανεπιστημιούπολης (Νεκροταφείο Ζωγράφου) – Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου – Είσοδος Πολυτεχνειούπολης (Ηρώων Πολυτεχνείου) – Περιμετρική Οδός Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου – Έξοδος Πολυτεχνειούπολης (Ηρώων Πολυτεχνείου) – Οδός Ηρώων Πολυτεχνείου – Είσοδος Πανεπιστημιούπολης (Νεκροταφείο Ζωγράφου) – εσωτερικός δρόμος Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου – Τερματισμός στην Είσοδο Πανεπιστημιούπολης (Ούλωφ Πάλμε).
Σταθμοί Υποστήριξης – Τροφοδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχει 1 σταθμός υδροδοσίας στο μέσο της διαδρομής
ΠΡΟΣΟΧΗ: για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος το νερό θα δίνεται σε χάρτινα ποτήρια, όποιος επιθυμεί να έχει νερό μαζί του κατά τη διάρκεια της διαδρομής καλείται να φέρει μαζί υδροδοχείο !

Χρονικό όριο: Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 1,5 ώρα- 90 λεπτά. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

ΙΙ. ΔΡΟΜΟΣ 5,5 ΧΛΜ

Ημερομηνία διεξαγωγής: Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Ώρα εκκίνησης: 19:00

Απόσταση διαδρομής: 5,5 χλμ

Σταθμοί Υποστήριξης – Υδροδοσία: Στη διαδρομή θα υπάρχει 1 σταθμός υδροδοσίας στο μέσο της διαδρομή
ΠΡΟΣΟΧΗ: για λόγους προστασίας του περιβάλλοντος το νερό θα δίνεται σε χάρτινα ποτήρια, όποιος επιθυμεί να έχει νερό μαζί του κατά τη διάρκεια της διαδρομής καλείται να φέρει μαζί υδροδοχείο !

Σημείο εκκίνησης-τερματισμού: Είσοδος Πανεπιστημιούπολης ΕΚΠΑ (είσοδος από οδό Ούλωφ Πάλμε)

Περιγραφή διαδρομής: ένας ολόκληρος γύρος του περιφερειακού δρόμου της Πανεπιστημιούπολης Ζωγράφου
Σημείωση: Οι διαδρομές είναι μετρημένες, όπως επίσης καθ’ όλο το μήκος της θα είναι φυλασσόμενες. Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί με οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες. 

Χρονομέτρηση: Η διοργάνωση θα κάνει χρήση ηλεκτρονικών τσιπ με σκοπό την ασφάλεια όλων των συμμετεχόντων.

Σήμανση διαδρομής: Θα υπάρχει χιλιομετρική ένδειξη ανά χιλιόμετρο σε όλη τη διαδρομή.

Δικαίωμα συμμετοχής: Δικαίωμα συμμετοχής στους στην εκδήλωση. έχουν όλοι οι αθλούμενοι, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν με δική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
Παραλαβή αριθμού – chip: Η παραλαβή των αριθμών συμμετοχής θα γίνει την ημέρα του αγώνα από 16:45 έως 18:30 στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο κοντά στο σημείο εκκίνησης.
Θα υπάρξει η δυνατότητα παραλαβής των αριθμών(chip) την προηγούμενη μέρα από το γήπεδο Γρ.Λαμπράκης του Ζωγράφου κατά τις ώρες 18:00-21:00

Υγειονομική Κάλυψη: Σε κάθε περίπτωση οι αθλούμενοι συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμμία ευθύνη για τυχόν θέμα υγείας ή για ατύχημα που θα προκύψει κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης. Από τους διοργανωτές δεν θα ζητηθούν ιατρικές βεβαιώσεις εφόσον θεωρείται ότι οι συμμετέχοντες έχουν φροντίσει για τον προληπτικό ιατρικό τους έλεγχο και συμμετέχουν με αποκλειστικά δική τους ευθύνη.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα υπάρχει υγειονομική κάλυψη, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και ασθενοφόρο..

Δηλώσεις συμμετοχής – εγγραφές:
Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδώ.

Κόστος Συμμετοχής: Το κόστος συμμετοχής στην εκδήλωση ορίζεται στα 5 ευρώ.
Το ακριβές αντίτιμο συμμετοχής( ΠΡΟΣΟΧΗ) θα καταβληθεί με την παραλαβή των αριθμών(chip) συμμετοχής
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ
Παρακαλούμε για την διευκόλυνση του διοργανωτή και την καλύτερη διεξαγωγή δηλώστε συμμετοχή!

ΙΙΙ. ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΔΡΟΜΟΣ 1.000 Μ

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΚΟΥ ΔΡΟΜΟΣ 18,45
Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθεί αγώνας δρόμος 1000 μέτρων για μαθητές δημοτικού-γυμνασίου.
Η δήλωση συμμετοχής για τα παιδιά θα πραγματοποιείται την ημέρα της εκδήλωσης και θα πρέπει απαραίτητα να υπογράφεται από τον κηδεμόνα τους. Οι γονείς και κηδεμόνες υπογράφοντας την δήλωση αποδέχονται την αποκλειστική ευθύνη τους για τη συμμετοχή του παιδιού στην εκδήλωση. Οι διοργανωτές δεν έχουν καμία ευθύνη για τυχόν θέμα υγείας ή για ατύχημα που θα προκύψει κατά τη διάρκεια αυτής.
Στα παιδιά που θα τερματίσουν στον παιδικό γύρο θα δοθεί αναμνηστικό Μετάλλιο.
Το κόστος συμμετοχής στον παιδικό γύρο είναι δωρεάν.

ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΑΠΠΑΖ

Επικοινωνία [email protected]
Τηλεφ εποικ.-6947930776-6945903548».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέχοντας με τον Μεμπ Κεφλεζίγκι
Ο Μεμπ Κεφλεζίγκι βρέθηκε στην Ελλάδα για τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και είχαμε την τύχη να τον συναντήσουμε αλλά και να τρέξουμε μαζί του στη Marathon Expo. Εκεί, βρέθηκε για μερικές ώρες τόσο για τη συνέντευξη τύπου όσο και για να υπογράψει αυτόγραφα στους φίλους του στο περίπτερο της Skechers, της εταιρείας που τον στηρίζει τα τελευταία χρόνια και που ουσιαστικά φρόντισε για την παρουσία του εδώ. Δείτε περισσότερα!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο