1ος Μαρώνειος Δρόμος

Αγώνας 15χλμ. σε χωμάτινα εδάφη στη Ροδόπη

Share

Oι εγγραφές ανοίγουν την Κυριακή 01 Μαρτίου 2020 για τον αγώνα, που θα διεξαχθεί την Κυριακή 7 Ιουνίου 2020, με διοργανωτές τους Rodopi Runners.

Η διαδρομή θα ξεκινάει από την παραλία Πετρωτών θα διανύει ιστορικά σημεία της περιοχής μας ιδιαίτερου φυσικού κάλους και θα αναβιώνει ισχυρότερες μνήμες από το ιστορικό της παρελθόν. Τα χαρακτηριστικά των αγώνων έχουν ως εξής:

  • Απόσταση 15 χιλιόμετρα
  • Θετική Υψομετρική διαφορά 411 μέτρα
  • Η διαδρομή αποτελείται από χωματόδρομους
  • Θα υπάρχουν 2 ενδιάμεσοι σταθμοί τροφοδοσίας και τροφοδοσία στον τερματισμό
  • Το χρονικό όριο έγκυρου τερματισμού θα είναι οι 3 ώρες

Το κόστος συμμετοχής θα είναι τα 15€ για τα 15 χιλιόμετρα, τα οποία περιλαμβάνουν την τροφοδοσία των αθλητών, μετάλλιο, αναμνηστικό συμμετοχής, δίπλωμα και αριθμό συμμετοχής. Τα χρήματα θα πρέπει να κατατεθούν στη Eurobank στον αριθμό Αριθμός λογαριασμού:

ΙΒΑΝ: GR8402601400000190201037854

που βγαίνει στο όνομα Σύλλογος δρομέων υγείας Ν. Ροδόπης. Παρακαλούμε θερμά ο κάθε αθλητής να ζητά κατά την κατάθεση να αναγράφεται ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό του ή αν στέλνει μόνος τα χρήματα μέσω internet banking, να το αναγράφει ο ίδιος ώστε να γνωρίζουμε ποιος έκανε την κατάθεση. Επίσης, όσοι επιλέγουν να αποστείλουν τα χρήματα μέσω internet banking, παρακαλούμε να επιβαρυνθούν οι ίδιοι και τα έξοδα αποστολής.

Η εκκίνηση θα δοθεί από την παραλία Πετρωτών στις 11 π.μ. και ο τερματισμός θα είναι στην πλατεία του χωριού Μαρώνειας.Η μεταφορά των αθλητών από την πλατεία της Μαρώνειας προς το σημείο εκκίνησης θα γίνει με λεωφορεία τα οποία θα αναχωρήσουν στις 9:30 από την πλατεία του χωριού,

Η διαδρομή του αγώνα των 15 χιλιομέτρων θα αναπτυχθεί σε άξονα με μεγάλη ιστορική και πολιτισμική αξία.

Δείτε εδώ περισσότερα