Σκιάδια 2015

10-5-2015: Ο Δήμος Παιανίας – Γλυκών Νερών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό-Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου διοργανώνουν την Κυριακή 10 Μαΐου αγώνα δρόμου στη μνήμη του Γιάννη Σκιαδά.

Share

Ο Δήμος Παιανίας – Γλυκών Νερών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό-Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου διοργανώνουν την Κυριακή 10 Μαΐου αγώνα δρόμου 10 χλμ. στη μνήμη του Γιάννη Σκιαδά με την ονομασία «Σκιάδια 2015».
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Ο Δήμος Παιανίας–Γλυκών Νερών σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό-Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου, στo πλαίσιo ανάδειξης και προβολής της ντόπιας ιστορίας και παράδοσης και θέλοντας να τιμήσει τις μεγάλες προσωπικότητες του τόπου μας, αναβιώνει έναν μεγάλο πατροπαράδοτο θεσμό προκηρύσσοντας τους Αγώνες Δρόμου ΣΚΙΑΔΙΑ 2015 προς τιμήν του σπουδαίου δρομέα Γιάννη Σκιαδά.

Πρόκειται για μια μεγάλη αθλητική διοργάνωση που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Μαΐου 2015 στην Κεντρική Πλατεία της Παιανίας και θα περιλαμβάνει αγώνες δρόμου για όλες τις ηλικίες καθώς και αφιερωματικές εκδηλώσεις για τον τιμώμενο Αθλητή.
Με την αναβίωση αυτού του μεγάλου Θεσμού σκοπός μας είναι να τιμήσουμε τον Παιανιώτη Χρυσό Βαλκανιονίκη, να ενισχύσουμε την ιστορική και πολιτιστική μνήμη των ανθρώπων του τόπου μας με τον πλούτο της τοπικής μας ιστορίας και να οργανώσουμε ένα αθλητικό γεγονός στο οποίο οι συμμετέχοντες θα βιώσουν μια μοναδική εμπειρία.

Φορέας υλοποίησης είναι ο Πολιτιστικός – Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Παιανίας- Γλυκών Νερών με συνδιοργανωτές τους Αθλητικούς και Πολιτιστικούς φορείς της πόλης. 

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΡΟΜΩΝ:
400 μ. Για μαθητές/ τριες Α, Β, Γ Δημοτικού
800 μ. Για μαθητές/ τριες Δ, Ε, ΣΤ Δημοτικού
1.500 μ. Για μαθητές/ τριες Α, Β, Γ Γυμνασίου
1.500 μ. Για Ενήλικες Άνδρες και Γυναίκες
3.000 μ. Για μαθητές/ τριες Α, Β, Γ Λυκείου
10.000 μ. Για Αθλητές και Ενήλικες Άνδρες & Γυναίκες

Η συμμετοχή στους αγώνες είναι δωρεάν.

Πληροφορίες στα τηλ.: 210 6641530, 210 6641600 & 6936536499.
Προκήρυξη Αγώνα & Ηλεκτρονικές Εγγραφές στο site του Δήμου Παιανίας: www.paiania.gov.gr
Email επικοινωνίας: [email protected]

Τεχνικός Διευθυντής Αγώνων: Γιώργος Μάλλιαρης
Υπεύθυνη Επικοινωνίας: Ίρις Κουβέλη»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Αγώνας Δρόμου Κάστρων Κέρκυρας
8-3-2015: Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αρχίλογος Κέρκυρας υπό την αιγίδα της ΕΟΛΣΜΑΥ διοργανώνει αγώνα υπεαπόστασης στην Κέρκυρα.
17ος Δρόμος Βουνού «Υμηττός»
7-2-2016: Ο ΔΟΠΑΠ του Δήμου Παπάγου-Χολαργού σε συνεργασία με τον ΣΕΓΑΣ και τη ΓΓ Νέας Γενιάς διοργανώνουν την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου τον 17ο Δρόμο Βουνού «Υμηττός».
6ος Αγώνας Δρόμου Πετρούσας
Δείτε τις πληροφορίες της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο