Εύκολη και γρήγορη διαδρομή.

Ένας αγώνας με μεγάλη παράδοση που προσφέρει ζεστή φιλοξενία σε όλους τους δρόμεις, ανοίγει την φθινοπωρινή περίοδο των αγώνων δρόμου.

Share

Ο ΣΔΥ Τρίπολης, ένας από τους πλέον δραστήριους συλλόγους δρομέων της επαρχίας, διοργανώνει για 18η φορά τον Κολοκοτρώνειο δρόμο 10 χλμ. στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της απελευθέρωσης τη Τριπολιτσάς.
Η διαδρομή, η οποία είναι αρκετά επίπεδη και προσφέρεται για ένα δυνατό τεστ ή για την πρώτη σας αγωνιστική εμπειρία, έχει ως αφετηρία και τερματισμό την κεντρική πλατεία της Τρίπολης (πλατεία Άρεως) και η εκκίνηση θα δωθεί στις 10:30 το πρωί. Στην διοργάνωση του αγώνα συμμετέχουν ο Αθλητικός οργανισμός του Δήμου Τρίπολης ενώ την στήριξή της παρέχει και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Αρκαδίας.
Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορεί να γίνουν τηλεφωνικά ή με φαξ στο 2710 223804 αλλά για όσους το αποφασίσουν τελευταί στιγμή θα υπάρχει η δυνατότητα εγγραφής και στο χώρο της εκκίνησης μέχρι τις 10:00.
Καλό θα είναι βέβαια οι δηλώσεις να γίνονται νωρίτερα για να διευκολύνεται το έργο των διοργανωτών.
Έκτος από τα έπαθλα που θα πάρουν οι νικητές θα απονεμηθούν σε όλους όσους τερματίσουν αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο με τη μορφή του Γέρου του Μωριά. Μετά τον αγώνα οι αθλητές μπορούν να κάνουν ντους στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Σταδίου Τρίπολης.
Μετά τον αγώνα θα δωθεί δεξίωση για τους δρομείς στις 13:00.

Για τον αγώνα αυτό διοργανώνει έκδρομή ο ΣΔΥ Αθήνας. Το πούλμαν θα αναχωρήσει το πρωί της Κυριακής 07/09/08, ώρα 07:00 π.μ. από τη πλατεία Μεταξουργείου, μπροστά από το ξενοδοχείο Στάνλεϋ. Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο: 6932340457 / 2109643362 κ.Νίκο Τελατινίδη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Νέο ρεκόρ διαδρομής
Σημειώνοντας ατομικό ρεκόρ ο Κενυάτης Μόουζες Κίμπετ πήρε την πρώτη θέση στον 4ο Διεθνή Μαραθώνιο Λεμεσού τερματίζοντας σε 2:13.29. Στη δεύτερη θέση ο Τζούλιους Καρίνγκα και στην τρίτη ο Μομανί Μπασουέτι. Καλές επιδόσεις και στις γυναίκες με την Ρωσίδα Ναταλία Σεργκέεβα να κερδίζει με 2:38.56.
20ος Δρόμος Βουνού «Υμηττός 2019»
3-2-2019: Ημιμαραθώνιος στον Υμηττό
19ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου
Δείτε περισσότερα για τον αγώνα
Back to Top