2ο Vavdos Trail Run – Tρέχοντας στην σκιά της Βίγλας

14-6-2015: O ΠΣ Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης και ο σύλλογος ΒΙΓΛΑ, διοργανώνουν την Κυριακή 14 Ιουνίου ορεινό αγώνα 21,3 χλμ. με την ονομασία 2ο Vavdos Trail Run – Tρέχοντας στην σκιά της Βίγλας.

Share

O ΠΣ Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης και ο σύλλογος ΒΙΓΛΑ, διοργανώνουν την Κυριακή 14 Ιουνίου ορεινό αγώνα 21,3 χλμ. με την ονομασία 2ο Vavdos Trail Run – Tρέχοντας στην σκιά της Βίγλας.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης (http://enosi.vavdos.gr/gr)  και ο σύλλογος για την προστασία της Φύσης και της παράδοσης του Βάβδου, ΒΙΓΛΑ (http://vavdos-vigla.blogspot.gr/), προκηρύσσουν το 2ο Vavdos Trail Run – τρέχοντας στην σκιά της Βίγλας, στις 14 Ιουνίου 2015. 

Πρόκειται για αγώνα Trail Running, με συνολικό μήκος διαδρομής τα 21.300 μέτρα. Η διαδρομή κινείται κυρίως σε δασικούς δρόμους, καθώς επίσης και σε κάποια τεχνικά μονοπάτια. Το υψόμετρο που θα κινηθεί ο αγώνας θα είναι από 500μ έως 850μ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένας αγώνας με μέτριες απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο. 

Οι συμμετέχοντες σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, έχουν την αίσθηση ότι τρέχουν πάνω σε ένα τεράστιο μπαλκόνι με θέα τη Μακεδονία, κάνοντας ένα μεγάλο κύκλο γύρω από την ψηλότερη κορυφή, τη Βίγλα που ορθώνεται στα 1000 περίπου μέτρα πάνω από τη θάλασσα. Όλη η διαδρομή κινείται σε δρυοδάση που εναλλάσσονται με πουρνάρια, άρια, κουμαριές και χορτολιβαδικές εκτάσεις.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα http://vavdostrailrun.weebly.com/ και κόστος συμμετοχής τα 10€».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
3ος Αραφήνειος Αγώνας Δρόμου 2017
02-04-2017: Στην Ραφήνα θα διεξαχθεί ο 3ος Αραφήνειος Δρόμος 5 και 10 χλμ.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο