2ο Vavdos Trail Run – Tρέχοντας στην σκιά της Βίγλας

14-6-2015: O ΠΣ Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης και ο σύλλογος ΒΙΓΛΑ, διοργανώνουν την Κυριακή 14 Ιουνίου ορεινό αγώνα 21,3 χλμ. με την ονομασία 2ο Vavdos Trail Run – Tρέχοντας στην σκιά της Βίγλας.

Share

O ΠΣ Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης και ο σύλλογος ΒΙΓΛΑ, διοργανώνουν την Κυριακή 14 Ιουνίου ορεινό αγώνα 21,3 χλμ. με την ονομασία 2ο Vavdos Trail Run – Tρέχοντας στην σκιά της Βίγλας.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης (http://enosi.vavdos.gr/gr)  και ο σύλλογος για την προστασία της Φύσης και της παράδοσης του Βάβδου, ΒΙΓΛΑ (http://vavdos-vigla.blogspot.gr/), προκηρύσσουν το 2ο Vavdos Trail Run – τρέχοντας στην σκιά της Βίγλας, στις 14 Ιουνίου 2015. 

Πρόκειται για αγώνα Trail Running, με συνολικό μήκος διαδρομής τα 21.300 μέτρα. Η διαδρομή κινείται κυρίως σε δασικούς δρόμους, καθώς επίσης και σε κάποια τεχνικά μονοπάτια. Το υψόμετρο που θα κινηθεί ο αγώνας θα είναι από 500μ έως 850μ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένας αγώνας με μέτριες απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο. 

Οι συμμετέχοντες σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, έχουν την αίσθηση ότι τρέχουν πάνω σε ένα τεράστιο μπαλκόνι με θέα τη Μακεδονία, κάνοντας ένα μεγάλο κύκλο γύρω από την ψηλότερη κορυφή, τη Βίγλα που ορθώνεται στα 1000 περίπου μέτρα πάνω από τη θάλασσα. Όλη η διαδρομή κινείται σε δρυοδάση που εναλλάσσονται με πουρνάρια, άρια, κουμαριές και χορτολιβαδικές εκτάσεις.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα http://vavdostrailrun.weebly.com/ και κόστος συμμετοχής τα 10€».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ενόψει ΔΝΤ θα πάμε ΖΝΤ!!!
Ο νυχτερινός αγώνας της Ζήρειας προτείνει και δελεάζει! 15 χιλιόμετρα σε μονοπάτια για όλους! Από τον μέσο δρομέα για το νυχτερινό βάπτισμα μέχρι τον έμπειρο αθλητή ως προπόνηση για τους αγώνες της Ροδόπης! Αδρεναλίνη, Ένταση, Παλμοί! Και όλοι μαζί μετά μια παρέα, με όλο το βουνό δικό μας για πάρτυ με μουσική, αναψυκτικά, μπύρες και ψητά για όλους! Ελεύθερη κατασκήνωση στο Οροπέδιο με τις παροχές του σαλέ και ομαδική ανάβαση στην κορυφή της Ζήρειας την επομένη!
Open Door Run 2023
Δείτε LIVE τα αποτελέσματα του αγώνα
Aqua Adventures by Artemida - Νέα ημερομηνία
Η ημερομηνία του αγώνα μετατίθεται
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο