2ο Vavdos Trail Run – Tρέχοντας στην σκιά της Βίγλας

14-6-2015: O ΠΣ Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης και ο σύλλογος ΒΙΓΛΑ, διοργανώνουν την Κυριακή 14 Ιουνίου ορεινό αγώνα 21,3 χλμ. με την ονομασία 2ο Vavdos Trail Run – Tρέχοντας στην σκιά της Βίγλας.

Share

O ΠΣ Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης και ο σύλλογος ΒΙΓΛΑ, διοργανώνουν την Κυριακή 14 Ιουνίου ορεινό αγώνα 21,3 χλμ. με την ονομασία 2ο Vavdos Trail Run – Tρέχοντας στην σκιά της Βίγλας.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Ο Πολιτιστικός Σύλλογος της Ένωση Βαβδινών Θεσσαλονίκης (http://enosi.vavdos.gr/gr)  και ο σύλλογος για την προστασία της Φύσης και της παράδοσης του Βάβδου, ΒΙΓΛΑ (http://vavdos-vigla.blogspot.gr/), προκηρύσσουν το 2ο Vavdos Trail Run – τρέχοντας στην σκιά της Βίγλας, στις 14 Ιουνίου 2015. 

Πρόκειται για αγώνα Trail Running, με συνολικό μήκος διαδρομής τα 21.300 μέτρα. Η διαδρομή κινείται κυρίως σε δασικούς δρόμους, καθώς επίσης και σε κάποια τεχνικά μονοπάτια. Το υψόμετρο που θα κινηθεί ο αγώνας θα είναι από 500μ έως 850μ. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ένας αγώνας με μέτριες απαιτήσεις αντοχής και εμπειρίας κίνησης σε ορεινό πεδίο. 

Οι συμμετέχοντες σε όλη τη διάρκεια της διαδρομής, έχουν την αίσθηση ότι τρέχουν πάνω σε ένα τεράστιο μπαλκόνι με θέα τη Μακεδονία, κάνοντας ένα μεγάλο κύκλο γύρω από την ψηλότερη κορυφή, τη Βίγλα που ορθώνεται στα 1000 περίπου μέτρα πάνω από τη θάλασσα. Όλη η διαδρομή κινείται σε δρυοδάση που εναλλάσσονται με πουρνάρια, άρια, κουμαριές και χορτολιβαδικές εκτάσεις.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται μέσω της ιστοσελίδας του αγώνα http://vavdostrailrun.weebly.com/ και κόστος συμμετοχής τα 10€».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δόλιχος Αγώνας Δρόμου
1/3-5-2015: Το αθλητικό σωματείο ΟΛΥΜΠΙΟΙ θα διοργανώσει την 4η διοργάνωση του αγώνα ΔΟΛΙΧΟΣ ΔΕΛΦΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑ που θα γίνει στις 1-2 και 3 Μαΐου 2015.


Στην εκκίνηση το παγκόσμιο ανωμάλου
Το πάρκο «Μισλέτσινεκ» στην πόλη Μπίντγκοζ της Πολωνίας πρόκειται να φιλοξενήσει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα των αποστάσεων και του ανωμάλου δρόμου την ερχόμενη Κυριακή. Ο λόγος; Μα το Μπίντγκοζ είναι φέτος η πόλη που διοργανώνει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανωμάλου δρόμου μιας διοργάνωσης που κάθε χρόνο στα τέλη του Μάρτη μαγνητίζει το ενδιαφέρον του παγκόσμιου κοινού
31/3/2017: Άλλο ένα Hydras Trail Event θα πραγματοποιηθεί τον Μάρτη του 2018
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο