Για 24η χρονιά ο Κορακοβούνιος

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης η Ενορία Αγίου Γεωργίου Αμφιθέας Κορακοβουνίου και οι πολιτιστικοί Σύλλογοι Αμφιθέας- Λοφούπολης και το 4ο Τοπικό Διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου. διοργανώνουν τον 24ο Κορακοβούνιο αγώνα δρόμου και πεζοπορίας την Κυριακή 15 Μαίου στην περιοχή Κορακοβουνίου. Ενας αγώνας λαικός που εδώ και είκοσι τέσσερα συνεχή χρόνια διοργάνωσης έχει προσφέρει πολλά στον Κρητικό αθλητισμό και είναι ο καλύτερος αγώνας στο είδος του. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Ιωάννη Καμπαξή φίλο του αθλητισμού και πρωτεργάτη του Κορακοβούνιου δρόμου και άλλων αθλητικών εκδηλώσεων.<

Share

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης η Ενορία Αγίου Γεωργίου Αμφιθέας Κορακοβουνίου και οι πολιτιστικοί Σύλλογοι Αμφιθέας- Λοφούπολης και το 4ο Τοπικό Διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου. διοργανώνουν τον 24ο Κορακοβούνιο αγώνα δρόμου και πεζοπορίας την Κυριακή 15 Μαίου στην περιοχή Κορακοβουνίου.
Ενας αγώνας λαικός που εδώ και είκοσι τέσσερα συνεχή χρόνια διοργάνωσης έχει προσφέρει πολλά στον Κρητικό αθλητισμό και είναι ο καλύτερος αγώνας στο είδος του. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Ιωάννη Καμπαξή φίλο του αθλητισμού και πρωτεργάτη του Κορακοβούνιου δρόμου και άλλων αθλητικών εκδηλώσεων.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης-Ιερός Ναός Αγ.Γεωργίου Αμφιθέας (Κορακοβουνίου) πολιτιστικοί Σύλλογοι Αμφιθέας και Λοφούπολης
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: 1000 μέτρα και 4.000 κμ πεζοπορία και τρέξιμο
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ: στα 4.000 εκκίνηση από Λοφούπολη-Κορακοβούνι τερματισμός Ι.Ν.Αγ.Γεωργίου και 1000 μ. στο τελευταίο χιλιόμετρο της διαδρομής των 4.000 μ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΕΠΑΘΛΑ: κατηγορίες: 1.000 μ. για αγόρια κορίτσια Δημοτικών – 4000μ.για αγόρια κορίτσια Γυμνασίων-Λυκείων, γενικής ανδρών-γυναικών, 20-39,40-49 και 50 άνω για άνδρες –γυναίκες. Έπαθλα θα δοθεί κύπελλο στον πρώτο νικητή-τρια ανα κατηγορία ενώ στους δεύτερους-ρες ,τρίτους-τες θα δοθεί μετάλλιο και σε όλους που θα τρέξουν η θα περπατήσουν θα δοθεί αναμνηστική μπλούζα και δίπλωμα. ΩΡΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ: 1000μ.10.45 και 11.15 στα 4.000μ.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ: 12.00 στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου
ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ:Ναός Αγ.Γεωργίου
Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα αγωνισθούν με δική τους ιατρική ευθύνη Όσοι από τους αθλητές έχουν παπούτσια η ρούχα που δεν χρησιμοποιούν παρακαλούνται όπως τα φέρουν γιατί θα γίνει υπαίθριο παζάρι (για όσους έχουν ανάγκη ) και όποιοι θέλουν μπορούν να πάρουν δωρεάν ρούχα η παπούτσια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Υπεύθυνοι αγώνα: Καμπαξής Σπυρίδων (6970838779), Καμπαξής Παντελής (2810-263426)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δίνουμε τη σκυτάλη στον Μεγάλο Περίπατο
Την Κυριακή 19 Ιουλίου η εκδήλωση
Κομοτηνή Βίκος Relays
17-5-2015: Σκυταλοδρομίες στην Κομοτηνή
Με επιτυχία το Πανελλήνιο Ανωμάλου Βετεράνων στο Βέρμιο
Mε απόλυτη επιτυχία και με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα έγινε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου Βετεράνων Αθλητών Στίβου στον Άγιο Παύλο (Κουτσούφλιανη) Νάουσας σε υψόμετρο 1250 μέτρων (3 χλμ. πριν το Χιονοδρομικό κέντρο 3-5 Πηγάδια), την Κυριακή 15-5-2011.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο