Για 24η χρονιά ο Κορακοβούνιος

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης η Ενορία Αγίου Γεωργίου Αμφιθέας Κορακοβουνίου και οι πολιτιστικοί Σύλλογοι Αμφιθέας- Λοφούπολης και το 4ο Τοπικό Διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου. διοργανώνουν τον 24ο Κορακοβούνιο αγώνα δρόμου και πεζοπορίας την Κυριακή 15 Μαίου στην περιοχή Κορακοβουνίου. Ενας αγώνας λαικός που εδώ και είκοσι τέσσερα συνεχή χρόνια διοργάνωσης έχει προσφέρει πολλά στον Κρητικό αθλητισμό και είναι ο καλύτερος αγώνας στο είδος του. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Ιωάννη Καμπαξή φίλο του αθλητισμού και πρωτεργάτη του Κορακοβούνιου δρόμου και άλλων αθλητικών εκδηλώσεων.<

Share

Ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης η Ενορία Αγίου Γεωργίου Αμφιθέας Κορακοβουνίου και οι πολιτιστικοί Σύλλογοι Αμφιθέας- Λοφούπολης και το 4ο Τοπικό Διαμέρισμα του Δήμου Ηρακλείου. διοργανώνουν τον 24ο Κορακοβούνιο αγώνα δρόμου και πεζοπορίας την Κυριακή 15 Μαίου στην περιοχή Κορακοβουνίου.
Ενας αγώνας λαικός που εδώ και είκοσι τέσσερα συνεχή χρόνια διοργάνωσης έχει προσφέρει πολλά στον Κρητικό αθλητισμό και είναι ο καλύτερος αγώνας στο είδος του. Ο αγώνας είναι αφιερωμένος στην μνήμη του Ιωάννη Καμπαξή φίλο του αθλητισμού και πρωτεργάτη του Κορακοβούνιου δρόμου και άλλων αθλητικών εκδηλώσεων.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης-Ιερός Ναός Αγ.Γεωργίου Αμφιθέας (Κορακοβουνίου) πολιτιστικοί Σύλλογοι Αμφιθέας και Λοφούπολης
ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΑ: 1000 μέτρα και 4.000 κμ πεζοπορία και τρέξιμο
ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ: στα 4.000 εκκίνηση από Λοφούπολη-Κορακοβούνι τερματισμός Ι.Ν.Αγ.Γεωργίου και 1000 μ. στο τελευταίο χιλιόμετρο της διαδρομής των 4.000 μ.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ-ΕΠΑΘΛΑ: κατηγορίες: 1.000 μ. για αγόρια κορίτσια Δημοτικών – 4000μ.για αγόρια κορίτσια Γυμνασίων-Λυκείων, γενικής ανδρών-γυναικών, 20-39,40-49 και 50 άνω για άνδρες –γυναίκες. Έπαθλα θα δοθεί κύπελλο στον πρώτο νικητή-τρια ανα κατηγορία ενώ στους δεύτερους-ρες ,τρίτους-τες θα δοθεί μετάλλιο και σε όλους που θα τρέξουν η θα περπατήσουν θα δοθεί αναμνηστική μπλούζα και δίπλωμα. ΩΡΑ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ: 1000μ.10.45 και 11.15 στα 4.000μ.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ ΕΠΑΘΛΩΝ: 12.00 στον Ι.Ν. Αγ. Γεωργίου
ΤΟΠΟΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ:Ναός Αγ.Γεωργίου
Όλοι οι αγωνιζόμενοι θα αγωνισθούν με δική τους ιατρική ευθύνη Όσοι από τους αθλητές έχουν παπούτσια η ρούχα που δεν χρησιμοποιούν παρακαλούνται όπως τα φέρουν γιατί θα γίνει υπαίθριο παζάρι (για όσους έχουν ανάγκη ) και όποιοι θέλουν μπορούν να πάρουν δωρεάν ρούχα η παπούτσια.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: Υπεύθυνοι αγώνα: Καμπαξής Σπυρίδων (6970838779), Καμπαξής Παντελής (2810-263426)

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
19ος Μπιζάνιος Δρόμος
14-2-2916: Στα όμορφα Ιωάννινα θα διεξαχθεί ο 19ος Μπιζάνιος Δρόμος.
Porto Heli Night Run 2022
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Ταξιδεύοντας με το RUNNER!
Ξεκινώντας από το Άμστερνταμ πριν από πέντε χρόνια, έχουμε ταξιδέψει σε μερικούς από τους σπουδαιότερους ευρωπαϊκούς μαραθωνίους όπως του Βερολίνου, της Βιέννης, του Ρόττερνταμ, του Αμβούργου και έχουμε περάσει αξέχαστες στιγμές. Συνεχίζοντας το ταξίδι, σας προτείνουμε να μας ακολουθήσετε τη νέα χρονιά σε δύο πολύ όμορφους προορισμούς σε Κύπρο και Ιταλία.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο