Βούλιαξαν οι Σπέτσες

Oι Σπέτσες έγιναν κέντρο του Αθλητισμού για το Σαββατοκύριακό που μας πέρασε με χιλιάδες συμμετοχές σε όλα τα αγωνίσματα του Spetses Mini Marathon 2013. Δείτε περισσότερα.

FacebookTwitterEmailShare

Oι Σπέτσες έγιναν κέντρο του Αθλητισμού για το Σαββατοκύριακό που μας πέρασε με χιλιάδες συμμετοχές σε όλα τα αγωνίσματα του Spetses Mini Marathon 2013. Το όμορφο νησί βουλιαξε από κόσμο που αγωνίστηκε είτε στα δρομικά αγωνίσματα είτε στα αγωνίσματα κολύμβησης ανοιχτής θάλασσας.

Η γιορτή ξεκίνησε από την Παρασκευη με παιδικούς αγώνες κολύμβησης 50 μ. και συνεχίστηκε το Σάββατο με παιδικούς αγώνες δρόμου 1.000 μ. αλλά και τον Κολυμβητικό αγώνα διάπλου Σπετσών για να κορυφωθεί την Κυριακή το πρωί με τον μεγάλο αγώνα,  απόστασης 25 χλμ. και τον μικρότερο αγώνα 5 χλμ. που έφτασε τις 1.137 συμμετοχές!

Στον μεγάλο αγώνα οι συμμετοχές έφτασαν τις 541 ενώ μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Δημήτρης Θεοδωρακάκος που τερμάτισε σε χρόνο 1:28:17. Στη δεύτερη θέση ακολούθησε ο Γιάννης Παπαδόπουλος σε 1:30:29 ενώ τρίτος ήταν ο Γιώργος Βαλαβάνης σε 1:36:39.

Στην τέταρτη θέση και πρώτη γυναίκα ήταν η πρωταθλήτρια του Μαραθωνίου, Μάγδα Γαζέα σε 1:37:19 με τις Ντενίζ Δημάκη και Ελίνα Ασκαρόγλου να ακολουθούν.

Στον μικρό αγώνα των 5 χλμ. η συμμετοχή του κόσμου ήταν εκπληκτική! Για την ιστορία, πρώτος τερμάτισε ο πρωταθλητής των 800 μ., Κώστας Νακόπουλος με 14:33 που κέρδισε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη συγκεκριμένη απόσταση ενώ πρώτη ανάμεσα στις κυρίες του αγώνα ήταν η  Ρόη Δάναλη – Αποστολοπούλου.

Το κλίμα στις Σπέτσες και τις τρεις μέρες ήταν εορταστικό ενώ οι ηψηλές θερμοκρασίες από τη μία θύμισαν καλοκαίρι από την άλλη ταλαιπώρησαν τους δρομείς, ιδιαίτερα όσους έτρεξαν τα 25 χλμ. σε μία διαδρομή δύσκολη που ουσιαστικά αποτελεί τον γύρο του νησιού!


Αποτελέσματα αγώνα δρόμου 25 χλμ.

Αποτελέσματα αγώνα δρόμου 5 χλμ.

Αφήστε μια απάντηση

Loading…

0

Σχόλια

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
14-5-2017: Αγώνες 10 & 5 χλμ. στην Κέα
19-3-2017: Νέα ημερομηνία για τον Αγώνας βουνού 19χλμ.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΡΟΜΕΩΝ ΠΕΖΟΠΟΡΩΝ ΚΟΥΦΑΛΙΩΝ διοργανώνει το 4ο Πέρασμα Αξιού το Σάββατο 28 Μαΐου 2011 αγώνα δρόμου αντοχής 16 km και πεζοπορίας 7km. Αφετηρία για τα 16 km γήπεδο Βαθυλάκου – τερματισμός Δημαρχείο Χαλκηδόνας στα Κουφάλια. Διαδρομή Βαθύλακος- Πρόχωμα –Κουφάλια .
Back to Top