1ος Δρόμος Ραμνούς

22-2-2015: Ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθώνα με συνδιοργανωτή τον Α.Σ ΡΑΜΝΟΥΣ υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθωνα, συνδιοργανώνουν τον αγώνα δρόμου απόστασης 10.500 μ.

Share

Ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθώνα με συνδιοργανωτή τον Α.Σ  ΡΑΜΝΟΥΣ  υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθωνα, συνδιοργανώνουν τον αγώνα δρόμου απόστασης 10.500 μ. με εκκίνηση έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας την αρχαία Ραμνούς, και τερματισμό ένα από τα ωραιότερα χωρία τις αττικής το Γραμματικό.

Ο 1ος Δρόμος Ραμνούς θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10.30 πμ. Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Θα δοθεί μετάλλιο και αναμνηστικά σε όλους τους τερματίσαντες,καθως και στον τερματισμό θα σας περιμένει παραδοσιακό τοπικό κέρασμα. Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα -πληροφορίες- στοιχεία  και φόρμα εγγραφής το συντομότερο. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε και να τρέξετε στα ιστορικά αξιοθέατα τις περιοχής μας σε μια πανέμορφη διαδρομή φυσικού κάλους ανάμεσα σε ελαιώνες αμπέλια και πεύκα.

Μαραθωνοδρομοι ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθωνος – Α.Σ ΡΑΜΝΟΥΣ

http://telmissos.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1ος Αγώνας Δρόμου Κουνόπετρας στην Κεφαλονιά
21-8-2016: Ο ΕΠΣ η «Κουνόπετρα» σε συνεργασία με την ΚΕΔΗΚΕ και τον ΣΔ Κεφαλληνίας διοργανώνουν την Κυριακή 21 Αυγούστου αγώνα δρόμου 5 χλμ. στην περιοχή της Παλλικής.
19ος Γύρος Νέας Σμύρνης
Δείτε τις πληροφορίες του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο