1ος Δρόμος Ραμνούς

22-2-2015: Ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθώνα με συνδιοργανωτή τον Α.Σ ΡΑΜΝΟΥΣ υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθωνα, συνδιοργανώνουν τον αγώνα δρόμου απόστασης 10.500 μ.

Share

Ο σύλλογος Μαραθωνοδρόμων ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθώνα με συνδιοργανωτή τον Α.Σ  ΡΑΜΝΟΥΣ  υπό την αιγίδα του Δήμου Μαραθωνα, συνδιοργανώνουν τον αγώνα δρόμου απόστασης 10.500 μ. με εκκίνηση έναν από τους σπουδαιότερους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας την αρχαία Ραμνούς, και τερματισμό ένα από τα ωραιότερα χωρία τις αττικής το Γραμματικό.

Ο 1ος Δρόμος Ραμνούς θα διεξαχθεί την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015 και ώρα 10.30 πμ. Στον αγώνα θα υπάρχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση. Θα δοθεί μετάλλιο και αναμνηστικά σε όλους τους τερματίσαντες,καθως και στον τερματισμό θα σας περιμένει παραδοσιακό τοπικό κέρασμα. Θα ακολουθήσει αναλυτικό πρόγραμμα -πληροφορίες- στοιχεία  και φόρμα εγγραφής το συντομότερο. Σας περιμένουμε να γνωρίσετε και να τρέξετε στα ιστορικά αξιοθέατα τις περιοχής μας σε μια πανέμορφη διαδρομή φυσικού κάλους ανάμεσα σε ελαιώνες αμπέλια και πεύκα.

Μαραθωνοδρομοι ΤΕΛΜΗΣΣΟΣ Μαραθωνος – Α.Σ ΡΑΜΝΟΥΣ

http://telmissos.gr/

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τρέχουμε πιο γρήγορα... από τη σκιά του!
Στις 29 Σεπτεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί το φετινού Greece Race for the Cure από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής»  σε συνεργασία με τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων με την έγκριση της Susan G. Komen for the Cure.
Αγώνας βουνού στο Χορτιάτη
Στις 4 Μαρτίου θα διεξαχθεί ο φετινός Χορτιάτης Trail Run στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για έναν αγώνα βουνού απόστασης περόπου 21 χλμ. που διεξάγεται με επιτυχία τα τελευταία χρόνια/
10ος επετειακός αγώνας δρόμου «Ιωάννης Καποδίστριας»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο