Τhe Toc Merrython

14-12-14: Ένας γιορτινός αγώνας για καλό σκοπό

Share

Ένας ξεχωριστός, γιορτινός αγώνας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου. Ο λόγος για το The Toc Merry Marathon, έναν αγώνα που έχει σαν βασικό σκοπό να υποστηρίξει τις προσπάθειες του Σικιαρίδειου Ιδρύματος και του Ταμείου Αλληλεγγύης Αμαρουσίου ευαισθητοποιώντας τον κόσμο ώστε να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα για την ενίσχυση των δύο ιδρυμάτων και να προάγει το πνεύμα του αθλητισμού και του υγιεινού τρόπου ζωής.

Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα έχουν ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές και όλοι όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στον κοινωνικό σκοπό του αγώνα και έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους. Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα διατίθενται νερά, μπανάνες, μπάρες δημητριακών και θα υπάρχει παροχή ιατρικών υπηρεσιών. Όλοι οι δρομείς θα λάβουν αριθμό συμμετοχής, αναμνηστικό μπλουζάκι, αναμνηστικό μετάλλιο, ένα δώρο έκπληξη και vouchers για γεύμα ή σνακ (στο The Mall Athens ή στο Golden Hall) ενώ 100 τυχεροί θα βρουν στο kit τους μία δίπλη πρόσκληση για τα Village Cinemas στο The Mall Athens.

Ο αγώνας έχει συμβολική συμμετοχή 5 ευρώ.

Δείτε εδώ την ιστοσελίδα του αγώνα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
14-2-2016: Ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Αργολίδας, υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ, διοργανώνει την Κυριακή 14 Φεβρουαρίου τον 15ο Δρόμο Αργολικού Κόλπου.
Δρόμοι Πάρνωνα 2018 (Ημικρόνιον Πέρασμα)
14-7-2018: Αγώνας 37,5 χλμ. στον Αγ. Πέτρο Αρκαδίας
Ios Adventure 2019
27/30-6-2019
Back to Top