Κένταυρος 2017

21-5-2017: Ορεινοί αγώνες 6, 23 & 65 χλμ. στο Πήλιο

Share

Την Κυριακή 21 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθούν οι 10οι αγώνες ορεινού τρεξίματος στο Πήλιο  «ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ».

Ακολουθεί η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

«Την
Κυριακή 21 Μαΐου 2017 θα πραγματοποιηθούν οι 10οι αγώνες ορεινού τρεξίματος στο Πήλιο με το διακριτικό τίτλο “ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ” (αντί 14 Μαΐου 2017).
Με νέα διάθεση και ανανεωμένη οργανωτική δομή, οι άνθρωποι του Πηλίου για το 2017 θα παρουσιάσουν κάποιες καινοτομίες.
Η διοργάνωση και για το 2017 θα πραγματοποιήσει τρεις αγώνες/ διαδρομές στα 6, 23 και 65 χιλιόμετρα. Ο ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ επανέρχεται στα προηγούμενα, (υπόσταση, μέγεθος, δυσκολία).

Η εκκίνηση και ο τερματισμός θα είναι για ακόμη μια φορά στην παραλιακή Αγριά, μόλις 6 χιλιόμετρα από το Βόλο. Ήδη οι άνθρωποι της διοργάνωσης εργάζονται για τροποποίηση/βελτίωση της μεγάλης διαδρομής προσθέτοντας περισσότερα μονοπάτια με αποτέλεσμα ο αγώνας να γίνει πιο ενδιαφέρον, πιο τεχνικός αλλά με παρόμοια υψομετρική διαφορά.

Η διοργάνωση στο πλαίσιο της πρόθεσής που έχει να διοργανώσει αγώνα 200 χιλιομέτρων στο Πήλιο το 2018, θα πραγματοποιήσει Test Event για τη διαδρομή των 200 χιλιομέτρων, που είναι χαραγμένη και μετρημένη ήδη. Έτσι λοιπόν, παράλληλα με τη διεξαγωγή των αγώνων των 6, 23 και 65 χλμ. μια ομάδα (με 4-6 αθλητές) θα τρέξουν, ομαδικά, την διαδρομή των 200 χιλιομέτρων (άνευ συναγωνισμού) και θα έχουν υποστήριξη από τη διοργάνωση σε 20 σημεία με ανεφοδιασμό σε εξοπλισμό (ρούχα, παπούτσια, κλπ), τροφοδοσία και υδροδοσία. Η εκκίνηση του Test Event των 200 χιλιομέτρων θα γίνει την Πέμπτη το βράδυ 18 Μαΐου στις 2017 και ώρα 22:00.

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής προσεχώς στο www.kutp.gr

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ένας από τους πιο αγαπημένους καλοκαιρινούς αγώνες του λεκανοπεδίου, τα Βελερεφόντεια, έγινε την Κυριακή 11 Ιουλίου στην παραλία της Νέας Μάκρης. Για μια ακόμη χρονιά αρκετοί ήταν οι δρομείς που έδωσαν το παρόν και διασκέδασαν έναν αγώνα που η καλή διάθεση και το κέφι κάθε χρόνο περισσεύουν.
Τρίαθλο και Δίαθλο στο Ελληνικό
Tο Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2012, στο Μητροπολιτικό Πάρκο Ελληνικού (παλιό αεροδρόμιο), ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης διοργανώνει αγώνα τριάθλου και διάθλου.
Δυναμικό παρόν παρά τη ζέστη
Αγνοώντας τις δύσκολες συνθήκες (υψηλή θερμοκρασία και υγρασία) δρομείς και βαδιστές έδωσαν το παρόν στα Γιαννιτσά, σ’ έναν αγώνα προς τιμήν της μνήμης των 120 Γιαννιτσωτών που εκτελέστηκαν κατά τη Γερμανική κατοχή.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο