1ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου σε Ανώμαλο Έδαφος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας

30-11-2014: Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας διοργανώνει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου αγώνα δρόμου επί ανώμαλου εδάφους στο τοπικό άλσος.

Share

Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας διοργανώνει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου αγώνα δρόμου επί ανώμαλου εδάφους στο τοπικό άλσος.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«Ο Δήμος Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας στα πλαίσια των αθλητικών του δραστηριοτήτων καλεί όλους τους κατοίκους της πόλης να συμμετάσχουν στον 1ο ΛΑΪΚΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ ΣΕ ΑΝΩΜΑΛΟ ΕΔΑΦΟΣ, που διοργανώνει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014 και ώρα 10:00 π.μ. Ο Αγώνας θα διεξαχθεί γύρω από το ΑΛΣΟΣ της πόλης μας, χωρίς χρονομέτρηση και ανταγωνισμό.
Η διοργάνωση είναι μια πρώτη προσπάθεια Μαζικής Λαϊκής Άθλησης για όλους ανεξαρτήτου ηλικίας και φύλου και χωρίς διακρίσεις. Σκοπός του Λαϊκού Αγώνα είναι η βελτίωση της φυσικής κατάστασης, η διασκέδαση και η επικοινωνία μεταξύ των συμμετεχόντων.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΓΩΝΑ
Οι συμμετέχοντες θα χωρισθούν σε δύο κατηγορίες:
– 1Η κατηγορία ΠΑΙΔΙΑ έως 15 ετών.
– 2Η κατηγορία «ΠΑΙΔΙΑ» από 16 ετών και πάνω.

ΑΦΕΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ (Π.Π.Ι.Ε.Δ.). Δ/ΝΣΗ: ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ 152 & ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ Ν. ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ.

ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ
Α) Απόσταση 1.500 m. 1Η Κατηγορία ΠΑΙΔΙΑ έως 15 ετών

Με την συνοδεία των Καθ. Φυσ. Αγωγής –Γυμναστών του Δήμου μας θα ακολουθήσουν την εξής διαδρομή: Π.Π.Ι.Ε.Δ. – οδός ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΛΣΟΥΣ (από την πύλη της Α.Ε.Κ.)- ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΠΕΡΙΦΡΑΞΗΣ ΤΟΥ ΠΡΩΗΝ ΖΩΟΛΟΓΙΚΟΥ ΚΗΠΟΥ- ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΞΟΔΟ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ –ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Π.Π.Ι.Ε.Δ.

Β) Απόσταση 4.000 m. 2Η Κατηγορία. «ΠΑΙΔΙΑ» από 16 ετών και άνω
Π.Π.Ι.Ε.Δ. –  ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΑΤΤΑΛΕΙΑΣ – ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΛΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ Α.Ε.Κ. – ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΑΛΣΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΔΟΣ ΤΑΥΡΟΥ – ΜΗΛΙΩΡΗ – ΧΙΟΥ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΧΙΟΥ – ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΔΕΚΕΛΕΙΑΣ–ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ Π.Π.Ι.Ε.Δ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΡΑΙΔΕΣΤΟΥ-21 (παλαιό Δημαρχείο Ν. Χαλκηδόνας) Ν. ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ.
ΤΗΛΕΦΩΝΑ: 213-2026310-313-331-332 (ΩΡΕΣ 8:00 -14:00).

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ – ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
2ος Καστόρειος Ορεινός Ημιμαραθώνιος Ταϋγέτου
21-12-2014: Η Τοπική Κοινότητα Καστορείο του Δήμου Σπάρτης διοργανώνει την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου τον «2ο Καστόρειο Ορεινό Ημιμαραθώνιο Ταϋγέτου» στο Καστόρι Λακωνίας.
4ος Ανώμαλος Δρόμος «Παναγιά Γκαρίκα» Κερατέας 2018
16-12-2018: Αγώνες για νέους στην Κερατέα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο