28ος Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας

30-11-2014: Ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά ανακοινώνει ότι ο 28ος Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 30 Νοεμβρίου.

Share

Το Δ.Σ. του Σ.Δ.Υ.Πειραιά, διοργανώνει την Κυριακή 30 Νοεμβρίου αγώνα δρόμου με την ονομασία «28ος ΒΑΡΤΖΑΚΕΙΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΥΓΕΙΑΣ» που είναι φέτος αφιερωμένος «Ενάντια στον ρατσισμό». Ο αγώνας διεξάγεται σε συνεργασία με το ΣΕΦ και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Πειραιά.
Ακολουθεί η προκήρυξη του αγώνα:

«

Hμ/νία διεξαγωγής: Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Τόπος διεξαγωγής : Στάδιο Ειρήνης&Φιλίας(Σ.Ε.Φ.) & Φαληρικό Δέλτα

Απόσταση : 15 χιλιόμετρα και 2 χιλιόμετρα για παιδιά

Ώρα προσέλευσης δρομέων: 9:00΄ π.μ.

Ώρα εκκίνησης αγώνα 2χλμ (παιδιά έως 15ετών):10:00 π.μ

Ώρα εκκίνησης αγώνα 15χλμ: 10:30΄ π.μ.

 

Αγαπητοί Δρομείς, ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Πειραιά και  το Δ.Σ. του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας με χαρά σας καλωσορίζουν στον 28o Βαρτζάκειο Δρόμο Υγείας (15 χιλιομέτρων) καθώς και στον Αγώνα Παιδιών (2.000 μέτρων). 

Σας ευχαριστούμε που με τη συμμετοχή σας υποστηρίζετε κάθε χρονιά τον αγώνα και την προσπάθειά μας, που βασίζεται στις αρχές του «πατριάρχη» του μαζικού λαϊκού αθλητισμού Χρήστου Βαρτζάκη.

1) Δηλώσεις Συμμετοχής
– Το αντίτιμο συμμετοχής έχει οριστεί στα 6€ και θα πρέπει να έχει προπληρωθεί, εντός 3 ημερών από την εγγραφή, είτε με κατάθεση στο λογαριασμό του Σ.Δ.Υ.Πειραιά & αναγραφή του ονόματός σας (EUROBANK – IBAN: GR0502600500000340200720044), είτε στα γραφεία του συλλόγου.  Αν η παραπάνω κατάθεση γίνει ηλεκτρονικά ή στην τράπεζα, θα πρέπει να αποσταλλεί ηλεκτρονικά η απόδειξη πληρωμής στο email: [email protected] , πάλι με αναγραφόμενα τα στοιχεία του αθλητή.
– Το 1€ από κάθε συμμετοχή, ή ότι επιπλέον(πέραν των 6€ επιθυμείτε) να καταθέσετε, το Δ.Σ. δεσμεύεται να το διαθέσει σε τοπικό φορέα του αγώνα ευαισθητοποίησης ενάντια στο ρατσισμό. Συγκεκριμένα στην Κοινωνική Υπηρεσία του Ερυθρού Σταυρού Πειραιά που προσφέρει εθελοντικά καθημερινό εκπαιδευτικό έργο σε παιδιά οικονομικών μεταναστών διαφόρων εθνικοτήτων.
– Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα μας, 28ος Βαρτζάκειος Δρόμος Υγείας, ΣΔΥ Πειραιά 2014, 15 χλμ., καθώς και στα γραφεία του συλλόγου (τηλ.: 210-4171009) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 18:30-21:00.
– Δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι και τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου στις 22:00.
– Όσοι δεν δηλώσουν ηλεκτρονικά ή δεν καταβάλουν το αντίτιμο συμμετοχής, θα μπορούν να συμμετάσχουν ελεύθερα χωρίς αριθμό με υδροδότηση, αλλά χωρίς επίσημη χρονομέτρηση, και χωρίς να πάρουν μετάλλιο/δίπλωμα τερματισμού, και τυχόν δώρα χορηγών.
– Δεν θα γίνονται δεκτές δηλώσεις συμμετοχής την ημέρα του αγώνα από τη γραμματεία.
‚- Για τον αγώνα 2 χλμ., των παιδιών μέχρι 15 χρονών, οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται την ημέρα του αγώνα από τις 8:00΄- 9:30΄ σε ειδικό χώρο κοντά στην αφετηρία του αγώνα, χωρίς αντίτιμο.

2) Παραλαβή Αριθμών και chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης.
– Θα δίνονται το Σάββατο 29/11στο αθλητικό κέντρο του Άγιου Κοσμά, αριστερά μετά την κεντρική είσοδο των εγκαταστάσεων, από τις 10:00 έως τις 13:00. Επίσης το απόγευμα στο Σ.Ε.Φ. 16:00 – 20:00, στο χώρο της αφετηρίας του αγώνα.
– Την ημέρα του αγώνα θα δοθούν αυστηρά μέχρι τις 9:30, οι αριθμοί όσων έρθουν από επαρχία και έχουν ειδοποιήσει σχετικά.
– Προς αποφυγή συνωστισμού και τυχόν ταλαιπωρίας σας, σας παρακαλούμε να φροντίσετε για την έγκαιρη προσέλευσή σας.

3) Κύπελλα – Μετάλλια
– Θα βραβευτούν οι 3 πρώτες νικήτριες και οι 3 πρώτοι νικητές της γενικής κατάταξης του αγώνα των 15.000μ., καθώς και του αγώνα των 2.000μ., με όμορφα κύπελλα.
– Σε όλους όσους θα τερματίσουν θα δοθεί ιδιαίτερο θεματικό – αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

4) Παροχές
– Θα υπάρχουν 2 σταθμοί με νερό κατά τη διάρκεια της διαδρομής περίπου
– Ανά 5 χλμ.
– Ηλεκτρονική Χρονομέτρηση
– Χώρος φύλαξης ρούχων αθλητών
– Μετάλλιο
– Δίπλωμα
– Κλήρωση αθλητικών δώρων από την εταιρεία New Balance 
– Μουσική κάλυψη στην αφετηρία από τον DJ Lefteris!
– Μπανάνες
– Χυμός
– Άλλες εκπλήξεις!

***Άλλες παροχές θα εξαρτηθούν απ’ την ανταπόκριση υποψήφιων χορηγών!

5) Ασφάλεια – Υγεία
– Η διοργάνωση έχει φροντίσει για την ασφάλεια του αγώνα και τον επαρκή αριθμό δεικτών.
– Οι δρομείς που θα λάβουν μέρος θα πρέπει να έχουν περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη.
– Το Σώμα Σαμαρειτών Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (τμήμα Πειραιά) θα βοηθήσει εθελοντικά τον αγώνα. 

6) Πρόσκληση Εθελοντών
Για την επιτυχία του αγώνα είναι απαραίτητη η παρουσία εθελοντών/κριτών από το σώμα των δρομέων και των φίλων του αθλητισμού. Όσοι έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα παρακαλούνται να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του συλλόγου στο τηλέφωνο 210 4171 009 (Δευ-Τετ 18:00-21:00. Υπεύθυνος εθελοντών: Γιώργος Τριχάκης (κινητό 6971 726984).

Περισσότερες πληροφορίες και χάρτες διαδρομώνστην ιστοσελιδα www.sdyp.gr

[!%ARTICLE_MODULE_ID:144:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
27.000 δρομείς στο Βερολίνο!
Πάνω από 27.000 δρομείς από 94 διαφορετικές χώρες τερμάτισαν τον ημιμαραθώνιο του Βερολίνου, αγώνα που έχει καθιερωθεί να πραγματοποιείται στους δρόμους της γερμανικής πρωτεύουσας κάθε άνοιξη. Σε αυτούς προσθέστε και τους 170.000 θεατές και θα διαπιστώσετε ότι το τρέξιμο είναι με διαφορά ο μαζικότερος τρόπος άσκησης στη Γηραιά ήπειρο αλλά και ότι είναι συντριπτικά αποδεκτό από τον κόσμο.
Coast to Coast Race 2022
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
The Authentic Marathon Swim
2.500 χρόνια μετά ο Αυθεντικός Μαραθώνιος Κολύμβησης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο