Ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη οι τερματισμοί του 7ου Διεθνή Μαραθώνιου Μέγας Αλέξανδρος

Τερμάτισε ο πρώτος αθλητής, ο Αιθίοπας Μεταφέρια Τέγκλα Έτο σε χρόνο 2:18:44 ενώ πρώτη γυναίκα η Ρουμάνα Αλίνα Νιτουλέσα. Καραβίδας και Ιορδανίδου νικητές στα 10 χλμ. και Αποστολίδης και Θρασυβούλου στα 5 χλμ. Δείτε ζωντανά όλα τα αποτελέσματα.

Share

Ένας αγώνας πραγματικά για όλους θα είναι ο 7ος Μαραθώνιος “Μέγας Αλέξανδρος” που θα γίνει την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Γι’αυτό φρόντισε η WIND αφού θα δώσει τη δυνατότηα σε όλους τους δρομείς που θα λάβουν μέρος τόσο στο μαραθώνιο όσο και στους παράλληλους αγώνες των 5 και 10 χλμ. να συνεισφέρουν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό SOS στο Φίλυρο. Όταν λέμε όλους όμως εννοούμε όλους κι έτσι ακόμα και όσοι δεν τρέξουν θα μπορούν να προσφέρουν βοήθεια.
Δείτε το δελτίο τύπου της WIND για τις δράσεις που ετοιμάζει στον 7ο Διεθνή Μαραθώνιο Μέγα Αλέξανδρο

7ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος Ένας Αγώνας, πραγματικά, για ΌΛΟΥΣ
Αθήνα 27 Μαρτίου

Ο 7ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος πλησιάζει και η WIND, Επίσημος Χορηγός της διοργάνωσης, κορυφώνει τις ενέργειες της, ώστε να τον αναδείξει σε Έναν Αγώνα για ΟΛΟΥΣ, αλλά και σε μια γιορτή για την πόλη της Θεσσαλονίκης.

• Και θα είναι πραγματικά, ο 7ος Διεθνής Μαραθώνιος Μέγας Αλέξανδρος, Ένας Αγώνας για ΌΛΟΥΣ, αφού η WIND θα δώσει τη δυνατότητα σε ΌΛΟΥΣ τους δρομείς της διοργάνωσης – στα 5χλμ., στα 10χλμ, στα 1000μ αλλά και στη Διαδρομή του Μαραθωνίου- να συνεισφέρουν στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο. Απλά πατώντας πάνω στον τάπητα της ΑΨΙΔΑΣ ΑΓΑΠΗΣ με τη σήμανση «I like WIND – Πάτα like και πρόσφερε» που θα βρίσκεται 1 περίπου χλμ πριν τον τερματισμό, στην πλατεία Αριστοτέλους, θα ενισχύουν κατά 1 ευρώ το ποσό που θα δώσει η WIND στο Παιδικό Χωριό. Οι δρομείς, θεατές και περαστικοί θα βλέπουν ζωντανά το ποσό που θα συγκεντρώνεται από τον ειδικό ηλεκτρονικό πίνακα – μετρητή πάνω στην Αψίδα.

• Αλλά και όσοι δεν τρέξουν μπορούν να συμβάλλουν σε αυτήν την εκστρατεία αλληλεγγύης της WIND για το Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο, μέσα από τη σελίδα της WIND στο Facebook και την εφαρμογή «Πάτα like και πρόσφερε. Γίνε και εσύ χορηγός»  όπου για κάθε like, η εταιρεία αυξάνει κατά 0,5€ το ποσό που συγκεντρώνει και θα προσφέρει στο Παιδικό Χωριό στο τέλος της μεγάλης αθλητικής διοργάνωσης.

• Παράλληλα, η WIND ως Επίσημος Προμηθευτής Τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών της διοργάνωσης, αξιοποιώντας την τεχνολογική υποδομή και τεχνογνωσία της, προσφέρει σε ΌΛΟΥΣ τους δρομείς των αγώνων της διοργάνωσης (5 & 10 χλμ., & Μαραθώνιος) τη δυνατότητα να ενημερώσουν φιλικά τους πρόσωπα για την ώρα που θα τερματίσουν, μέσω δωρεάν SMS , το οποίο θα αποστέλλεται μέσω του ειδικού chip χρονομέτρησης κάθε δρομέα, τη στιγμή ακριβώς που αυτός θα περνάει τη γραμμή του τερματισμού. Ραντεβού, λοιπόν, ΌΛΟΙ στη Θεσσαλονίκη την 1η Απριλίου!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Rock Solid Kastellorizo 2023 - Olympic Day 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
3o Olympic Day Run Greece
Ανακοίνωση νέας ημερομηνίας και χρήσιμες πληροφορίες για τους συμμετέχοντες
196η Επέτειος της Μάχης του Ντολμά
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο