Έκλεισαν οι εγγραφές για την Αγ. Παρασκευή

 H Οργανωτική Επιτροπή της Διοργάνωσης: 1ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής, «Αναδεικνύοντας τον Υμυττό – 2013» ενημερώνει ότι το όριο συμμετοχών για την διαδρομή των 14 χλμ., έχει συμπληρωθεί και έχει ανοίξει λίστα αναμονής. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

H Οργανωτική Επιτροπή της Διοργάνωσης: 1ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής, «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ – 2013», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου ενημερώνει ότι το όριο συμμετοχών για την διαδρομή των 14 χλμ., έχει συμπληρωθεί.

Έτσι, όσοι δήλωσαν συμμετοχή από την Παρασκευή 5 Απριλίου έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου που λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής, θα μπαίνουν σε λίστα αναμονής με κριτήριο την ημερομηνία και ώρα υποβολής της δήλωσης. 

Η εγγραφή στην λίστα αναμονής δεν εγγυάται την συμμετοχή στον αγώνα.

Σημείωση: Οι αιτήσεις συμμετοχής για τις άλλες δύο διαδρομές, (2,4χλμ για ενήλικες και μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου και το 1χλμ για μαθητές 4ης, 5ης, 6ης Δημοτικού), εξακολουθούν  να λαμβάνονται κανονικά.
 
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγ. Παρασκευής www.agiaparaskevi.gr, και στο τηλ.: 213 2004584.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Penteli Trace
12-6-2016: Την Κυριακή 12 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 1ος Ορεινός Αγώνας Τρεξίματος Penteli Trace.
5th North Olympus Trail Vrontou
Αγώνες δρόμου ορεινού τρεξίματος 20 & 6χλμ.
3ος Γύρος Πυλαίας
14-12-2014: Ο Σύλλογος Πολιτών Πυλαίας η «ΠΥΛΗ» διοργανώνει για τρίτη συνεχή χρονιά Αγώνα Δρόμου με την ονομασία «3ος Γύρος Πυλαίας» στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο