Έκλεισαν οι εγγραφές για την Αγ. Παρασκευή

 H Οργανωτική Επιτροπή της Διοργάνωσης: 1ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής, «Αναδεικνύοντας τον Υμυττό – 2013» ενημερώνει ότι το όριο συμμετοχών για την διαδρομή των 14 χλμ., έχει συμπληρωθεί και έχει ανοίξει λίστα αναμονής. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

H Οργανωτική Επιτροπή της Διοργάνωσης: 1ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής, «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ – 2013», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου ενημερώνει ότι το όριο συμμετοχών για την διαδρομή των 14 χλμ., έχει συμπληρωθεί.

Έτσι, όσοι δήλωσαν συμμετοχή από την Παρασκευή 5 Απριλίου έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου που λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής, θα μπαίνουν σε λίστα αναμονής με κριτήριο την ημερομηνία και ώρα υποβολής της δήλωσης. 

Η εγγραφή στην λίστα αναμονής δεν εγγυάται την συμμετοχή στον αγώνα.

Σημείωση: Οι αιτήσεις συμμετοχής για τις άλλες δύο διαδρομές, (2,4χλμ για ενήλικες και μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου και το 1χλμ για μαθητές 4ης, 5ης, 6ης Δημοτικού), εξακολουθούν  να λαμβάνονται κανονικά.
 
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγ. Παρασκευής www.agiaparaskevi.gr, και στο τηλ.: 213 2004584.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αριστοτέλειος Δρόμος Αντοχής 2017
22-10-2017: Το τελευταίο Long Run πριν τον Αυθεντικό Μαραθώνιο
Κάρλος και Σαμπάνης νικητές στους Δελφούς
Mε τη συμμετοχή 147 αθλητών και στις δύο αποστάσεις πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ο 1ος Ορεινός Αγώνας “Στα χνάρια του Δευκαλίωνα” στους Δελφούς. Νικητές αναδείχθηκαν ο Δημήτρης Σαμπάνης και η Μίνα Συλαίου στην απόσταση των 8 χλμ., ενώ στον μεγάλο αγώνα των 22 χλμ. τις πρώτες θέσεις σε άντρες και γυναίκες αντίστοιχα έλαβαν οι Κυριάκος Κάρλος και η Γκάμπι Νεγκέλε. Δείτε όλα τα αποτελέσματα και περισσότερες πληροφορίες.
Kerkini Lake Run 2015 - 3ος Ημιμαραθώνιος  Λίμνης Κερκίνης  &  Δρόμος 10 χλμ
27-9-2015: Ημιμαραθώνιος και αγώνας 10 χλμ. στη λίμνη Κερκίνη
Back to Top