Έκλεισαν οι εγγραφές για την Αγ. Παρασκευή

 H Οργανωτική Επιτροπή της Διοργάνωσης: 1ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής, «Αναδεικνύοντας τον Υμυττό – 2013» ενημερώνει ότι το όριο συμμετοχών για την διαδρομή των 14 χλμ., έχει συμπληρωθεί και έχει ανοίξει λίστα αναμονής. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

H Οργανωτική Επιτροπή της Διοργάνωσης: 1ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής, «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ – 2013», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου ενημερώνει ότι το όριο συμμετοχών για την διαδρομή των 14 χλμ., έχει συμπληρωθεί.

Έτσι, όσοι δήλωσαν συμμετοχή από την Παρασκευή 5 Απριλίου έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου που λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής, θα μπαίνουν σε λίστα αναμονής με κριτήριο την ημερομηνία και ώρα υποβολής της δήλωσης. 

Η εγγραφή στην λίστα αναμονής δεν εγγυάται την συμμετοχή στον αγώνα.

Σημείωση: Οι αιτήσεις συμμετοχής για τις άλλες δύο διαδρομές, (2,4χλμ για ενήλικες και μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου και το 1χλμ για μαθητές 4ης, 5ης, 6ης Δημοτικού), εξακολουθούν  να λαμβάνονται κανονικά.
 
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγ. Παρασκευής www.agiaparaskevi.gr, και στο τηλ.: 213 2004584.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
25ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Νεάπολης Αγρινίου 9,6χλμ.
8-6-2019: Αγώνας στην Νεάπολη Αγρινίου
33ος Δρόμος Ελευθερίας «Θερμοπύλες - Αλαμάνα - Γοργοπόταμος»
4-12-2016: Για 33η συνεχή χρονιά διοργανώνεται στην Λαμία ο αγώνας Δρόμου Ελευθερίας «Θερμοπύλες – Αλαμάνα – Γοργοπόταμος»
Συκάρειος Δρόμος 2023
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο