Έκλεισαν οι εγγραφές για την Αγ. Παρασκευή

 H Οργανωτική Επιτροπή της Διοργάνωσης: 1ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής, «Αναδεικνύοντας τον Υμυττό – 2013» ενημερώνει ότι το όριο συμμετοχών για την διαδρομή των 14 χλμ., έχει συμπληρωθεί και έχει ανοίξει λίστα αναμονής. Δείτε περισσότερες πληροφορίες.

Share

H Οργανωτική Επιτροπή της Διοργάνωσης: 1ος Δρόμος Ζωής Δήμου Αγίας Παρασκευής, «ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ – 2013», που θα διεξαχθεί την Κυριακή 14 Απριλίου ενημερώνει ότι το όριο συμμετοχών για την διαδρομή των 14 χλμ., έχει συμπληρωθεί.

Έτσι, όσοι δήλωσαν συμμετοχή από την Παρασκευή 5 Απριλίου έως και την Τετάρτη 10 Απριλίου που λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής, θα μπαίνουν σε λίστα αναμονής με κριτήριο την ημερομηνία και ώρα υποβολής της δήλωσης. 

Η εγγραφή στην λίστα αναμονής δεν εγγυάται την συμμετοχή στον αγώνα.

Σημείωση: Οι αιτήσεις συμμετοχής για τις άλλες δύο διαδρομές, (2,4χλμ για ενήλικες και μαθητές Γυμνασίου & Λυκείου και το 1χλμ για μαθητές 4ης, 5ης, 6ης Δημοτικού), εξακολουθούν  να λαμβάνονται κανονικά.
 
Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Αγ. Παρασκευής www.agiaparaskevi.gr, και στο τηλ.: 213 2004584.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας τριάθλου
Την Κυριακή 5 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί στην Βραυρώνα στην περιοχή Χαμολιά αγώνας τριάθλου της σειράς Schiniathlon Challenge Series 2011 όπου οι αθλητές θα αναμετρηθούν στο κολύμπι (1.500 μ.), ποδήλατο (40 χλμ.) και τρέξιμο (10 χλμ.).
Ancient Mycenaean Trail Run 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο