Πάνω από 100 δρομείς στη Θήβα

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Δήμο Θηβαίων ο Λαϊκός Ημιμαραθώνιος «Δρόμος του Επαμεινώνδα», που διοργάνωσαν ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (Δ.Ο.Θ.) και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας (Σ.Δ.Υ.Μ.Θ.) προς τιμήν του Μεγάλου Θηβαίου Στρατηγού Επαμεινώνδα. Δείτε περισσότερα

Share

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος στο Δήμο Θηβαίων ο Λαϊκός Ημιμαραθώνιος «Δρόμος του Επαμεινώνδα», που διοργάνωσαν ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας (Δ.Ο.Θ.) και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας (Σ.Δ.Υ.Μ.Θ.) προς τιμήν του Μεγάλου Θηβαίου Στρατηγού Επαμεινώνδα.

Η έναρξη δόθηκε στο Τρόπαιο του Επαμεινώνδα στα Λεύκτρα και οι δρομείς μέσα σε μια διαδρομή 22 χλμ., διασχίζοντας τα Λεύκτρα, το Καπαρέλλι, το Μελισσοχώρι και το Λουτουφί, τερμάτισαν στην κεντρική πλατεία της Θήβας. 

Πρώτος στην κατηγορία των ανδρών τερμάτισε ο Γκιόκας Νικόλαος, δεύτερος ο Βλάσης Καραβασίλης και τρίτος ο Γιώργος  Κολαΐτης ενώ στις γυναίκες η Σωτήρια Καπέλιου τερμάτισε πρώτη, δεύτερη ήταν η Ευτυχία Τσαγαλά και τρίτη ήταν η Ευαγγελία Κοκοντίνη ενώ σε όλους ανεξαρτήτως τους δρομείς δόθηκαν αναμνηστικά μετάλλια, διπλώματα και μπλουζάκια για την συμμετοχή τους. Παράλληλα βραβεύτηκε για τη συμμετοχή του και ο μεγαλύτερος σε ηλικία (γεννηθείς το 1946) αθλητής Μάρας Αριστείδης από τον σύλλογο ΑΠΟΛΛΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Τις βραβεύσεις έκαναν ο Δήμαρχος Θηβαίων κ. Σπύρος Νικολάου, ο Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Πλαταιών κ. Παναγιώτης Ζερικιώτης. ο Πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου κ. Κοκοντίνης Αθανάσιος, ο Πρόεδρος του ΔΟΘ κ. Κουντούπης Δημήτριος , ο Αντιπρόεδρος του ΔΟΘ κ. Κουτσοδήμος Δημήτριος, ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΘ κ. Στάϊκος Αλέκος και ο Δημοτικός Σύμβουλος και Γιατρός του αγώνα κ. Γεωργακόπουλος Γεώργιος. 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνας Δρόμου «Γαβαθώνιος»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Τρέχοντας με τον Μεμπ Κεφλεζίγκι
Ο Μεμπ Κεφλεζίγκι βρέθηκε στην Ελλάδα για τον 31ο Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας και είχαμε την τύχη να τον συναντήσουμε αλλά και να τρέξουμε μαζί του στη Marathon Expo. Εκεί, βρέθηκε για μερικές ώρες τόσο για τη συνέντευξη τύπου όσο και για να υπογράψει αυτόγραφα στους φίλους του στο περίπτερο της Skechers, της εταιρείας που τον στηρίζει τα τελευταία χρόνια και που ουσιαστικά φρόντισε για την παρουσία του εδώ. Δείτε περισσότερα!
Navarino Challenge 2020 - Ακύρωση
Για 8η χρονιά στις 16-18 Οκτωβρίου 2020
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο