5ος Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης

6-10-2019: Αγώνες 10 & 5χλμ. στη Νέα Σμύρνη

Share

Ο αγώνας που τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια έκλεψε τις καρδιές των δρομέων και πλέον αποτελεί θεσμό για το δρομικό κίνημα, ο Αγώνας Ιστορικής Μνήμης Νέας Σμύρνης, θα γίνει για 5η φορά την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019.

Οι εγγραφές για τον αγώνα που διοργανώνει ο Πολιτιστικός και Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου Νέας Σμύρνης και γίνεται υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ και με την υποστήριξη του Πανιώνιου ΓΣΣ, συνεχίζονται στην ιστοσελίδα https://www.neasmirnihistoricrun.gr

Εγγραφές γίνονται και στο περίπτερο του αγώνα στο άλσος Νέας Σμύρνης που λειτουργεί κάθε μέρα 9 με 2, και 6 με 10 μ.μ.

Η Διοργάνωση είναι αφιερωμένη στις αλησμόνητες πατρίδες της Μικράς Ασίας, γίνεται παράλληλα με το τέλος των πολιτιστικών εκδηλώσεων των Ιωνικών Εορτών, με την συμμετοχή δρομέων, μαθητών, αθλητών, φιλάθλων, αθλητικών και πολιτιστικών συλλόγων από τον Δήμο Νέας Σμύρνης, την ευρύτερη περιοχή της Αττικής και με συμμετοχές από όλη την Ελλάδα.

Θα διεξαχθούν σε πιστοποιημένη από την AIMS και τον ΣΕΓΑΣ διαδρομή, αγώνες:10 χλμ., 5χλμ.(και για μαθητές Γυμνασίων – Λυκείων), 2,5 χλμ.(και για μαθητές Δημοτικών Σχολείων) και ΑμεΑ.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν επί της Ελευθερίου Βενιζέλου στα όρια του Δήμου Νέας Σμύρνης με εκκίνηση το άγαλμα του Ελευθερίου Βενιζέλου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης συμπληρώνοντας την σύνδεση και τους συμβολισμούς του σήμερα με την ιστορική μνήμη. Η διαδρομή των αγώνων θα διατρέχει την Ελευθερίου Βενιζέλου από την Αχιλλέως μέχρι και την Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη και θα αναδεικνύει κατά μήκος και καθ’ όλη την διαδρομή των αγώνων τις εγκαταστάσεις και τις γραμμές του ΤΡΑΜ, όπου την ημέρα του αγώνα σε κάθε σταθμό να υπάρχουν σημεία μουσικών δράσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.neasmirnihistoricrun.gr
https://www.facebook.com/NeaSmyrniHistoricRun/    

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Ερχιέων 2022
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
1st Compressport Atsas The Night Trail powered by Petzl
23-9-2017: Νυχτερινός αγώνας ορεινού τρεξίματος στην Κύπρο.
Η λάσπη και το νερό πρωταγωνιστές στο Κρυονέρι
Παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες της Κυριακής 17 Φεβρουαρίου 350 φίλοι του ορεινού τρεξίματος έδωσαν το παρών στο λασπωμένο τερέν του Κρυονερίου όπου έγινε ο πρώτος αγώνας του κυπέλλου Pearl Izumi Mountain Cup 2013. Τελικά ο Γιώργος Διαλεκτός και η Μίνα Συλαίου, και οι δύο με εύκολες νίκες, πέρασαν πρώτοι τη γραμμή του τερματισμού. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο