The Toc Merrython 2014

Με μεγάλη επιτυχία το 1ο THE TOC MERRYTHON!

Share

Μετά από αρκετές ημέρες καταχνιάς και συνεχούς βροχής, ο ηλιόλουστος, σχεδόν ανοιξιάτικος, καιρός της Κυριακής δημιούργησε τις ιδανικές συνθήκες για τη διεξαγωγή του πρώτου αγώνα THE TOC MERRYTHON.

800 περίπου δρομείς, με γιορτινή διάθεση, έβαλαν τα κόκκινα σκουφάκια του Αϊ Βασίλη, που τους πρόσφερε η διοργάνωση και έτρεξαν στον αγώνα των 5 χλμ. στις ολυμπιακές εγκατάστασεις του Αμαρουσίου.

Ο Χρήστος Φερεντίνος, φρόντισε να ανεβάσει τη διάθεση, ενώ ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, πήρε τη θέση του στην εκκίνηση μαζί με την Ελλη Στάη, γενική διευθύντρια του THE TOC, την πρωταθλήτρια του μαραθωνίου Μαρία Πολύζου, τον διευθύνοντα σύμβουλο της WIND που ήταν και ο μεγάλος χορηγός του αγώνα, και εκατοντάδες άλλους δρομείς.

Με τη συμμετοχή τους οι δρομείς προσέφεραν σημαντική βοήθεια στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων Δήμου Αμαρουσίου και στο Σικιαρίδειο Ίδρυμα.

Τόσο στους άντρες όσο και στις γυναίκες είχαμε έντονο συναγωνισμό για την πρώτη θέση με εναλλαγές στην κορυφή της κούρσας. Τελικά νικητές αναδείχθηκαν ο Γιώργος Γιαννούλης με 16:18 ενώ στις γυναίκες επικράτησε η Τάνια Γούπου με 20:08.

Δείτε τα πλήρη αποτελέσματα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
35οι Αγώνες Δρόμου «Μπλόκο Καλογρέζας 2022»
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
That's positivenergy!
Μια ξεχωριστή βραδιά έζησε η Αθήνα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου! 1.500 δρομείς “οπλισμένοι” με φακούς κεφαλής έτρεξαν στο κέντρο της πόλης φωτίζοντας τους δρόμους της και υποστήριξαν παράλληλα τα Παιδικά Χωριά SOS. Το Energizer Night Run άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις σε όλους όσοι έλαβαν μέρος, προκαλώντας αίσθηση για την εξαιρετική του οργάνωση αλλά κυρίως για την καταπληκτική ατμόσφαιρα που επικρατούσε συνδυάζοντας με απόλυτο τρόπο το τρέξιμο με την κοινωνική προσφορά!
1ος Μενελαϊος Δρομος
27-3-2016: Για πρώτη φορά θα πραγματοποιηθεί στο Αφυσσού Λακωνίας “Μενελάϊος Δρόμος”
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο