Δρομικό κάλεσμα μνήμης Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος “Με την μνήμη ζωντανή”

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου ο φετινός ιδιαίτερος αγώνας

Share

Την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου θα διεξαχθεί ο φετινός ιδιαίτερος αγώνας “Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος”. Ακολουθούν οι πληροφορίες της διοργάνωσης:

«Αγαπητοί Φίλες και Φίλοι δρομείς,
Αυτή την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2020, συμπληρώνονται 77 χρόνια από την απάνθρωπη, αδόκητη και με πολλά γιατί, σφαγή των Καλαβρύτων, όπου 800 συμπατριώτες μας περίπου σκοτώθηκαν, ενώ κάηκε μεγάλο μέρος της τότε κωμόπολης!Κάθε χρόνο ο Δήμος Καλαβρύτων και το ΑΣΑΕΔ, διοργανώνουν τον αγώνα δρόμου του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος!
Δυστυχώς κάτι τέτοιο φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών, δεν γίνεται να πραγματοποιηθεί!

ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΣΙΩΠΗΡΑ, ΑΠΟ ΌΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΜΠΟΡΕΙ, ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΙΝΟΥ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ!!!
Μία μικρή πράξη μνήμης όπως μπορεί ο καθένας μας, για να μην λησμονήσουμε ποτέ τα θύματα της ναζιστικής θηριωδιάς!

Στην σελίδα που φτιάξαμε στο facebook (πατήστε εδώ).

για την εν λόγω εκδήλωση μπορείτε να κατεβάσετε τον αριθμό ΒΙΒ, που φέρει συμβολικά για όλους το 1943 – έτος δηλαδή όπου πραγματοποιήθηκε το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα!
Δεν πρόκειται για αγώνα virtual, ούτε θα δοθούν μετάλλια, ούτε θα κρατηθούν χρόνοι, απλά τρέχουμε σιωπηρά για τους συμπατριώτες μας, που έφυγαν τόσο άδικα από την ναζιστική θηριωδία!

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙ, ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/12/2020, να τρέξει στην Μνήμη των Θυμάτων του Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος!

ΜΕ ΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΖΩΝΤΑΝΗ…

Οι εμπνευστές του καλέσματος
Δήμητρα Κεφοκέρη
Παύλος Γορανίτης»

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δρόμος Υγείας Επισκοπείου 2024
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Κρεκόνιαν Αγών V
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο