Αγώνας στο Μικρό θέατρο της Επιδαύρου

Ο Δήμος Επιδαύρου προκηρύσσει τον Επιδαύριο Δρόμο 2012 με αφετηρία το Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου και τερματισμό το Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου Eπιδαύρου.

Share

Eπιδαύριος Δρόμος 2012
Ο Δήμος Επιδαύρου προκηρύσσει τον Επιδαύριο Δρόμο 2012 με αφετηρία το Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου και τερματισμό το Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου Eπιδαύρου. Πρόκειται για έναν αγώνα δρόμου που ξεκινά από άσφαλτο και συνεχίζει σε χώμα περνώντας από αρχαίο μονοπάτι με συνολική απόσταση 15 χλμ..

Αναλυτικές πληροφορίες

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ : Κυριακή 24/6/2012
ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 18:00
ΜΗΚΟΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: 15 χιλιόμετρα
ΑΦΕΤΗΡΙΑ-ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Μικρό Θέατρο Αρχαίας Επιδαύρου – Αρχαίο Στάδιο Ασκληπιείου Επιδαύρου
ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: – Από αφετηρία 8Km άσφαλτος διαδρομή επίπεδη και ελαφρώς ανηφορική. – Πέρασμα από αρχαίο μονοπάτι 2,5 Km, διαδρομή χωμάτινη και ανηφορική. – Άσφαλτος διαδρομή 2,2 Km ανηφορική. – Χωμάτινη διαδρομή 2,3 Km ανηφορική και κατηφορική μέχρι τον τερματισμό.
ΣΤΑΘΜΟΙ ΝΕΡΩΝ: Εμφιαλωμένα 1ος Σταθμός στην Άνω Επίδαυρο, 4Km από την αφετηρία. 2ος Σταθμός στην είσοδο του Αρχαίου Μονοπατιού, 3,7Km από τον 1ο σταθμό. 3ος Σταθμός στην έξοδο του Αρχαίου Μονοπατιού, 2,9Km από τον 2ο σταθμό. 4ος Σταθμός στον τερματισμό,4,4Km από τον 3ο σταθμό. – Μετά τον τερματισμό θα προσφέρεται φυσικός χυμός πορτοκαλιού.
ΥΨΟΜΕΤΡΙΚΗ ΔΙΑΦΟΡΑ: Από την εκκίνηση έως τον τερματισμό η υψομετρική διαφορά είναι 335m. Επίπεδη διαδρομή: 5,1 Km Ανηφορική διαδρομή: 7,7 Km Κατηφορική διαδρομή: 2,2 Km
ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: – Δικαίωμα συμμετοχής στον αγώνα δρόμου έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες που έχουν δηλώσει συμμετοχή έγκαιρα, σύμφωνα με τα επισυναπτόμενα έντυπα (υποδείγματα). – Ειδικότερα για τους αθλητές και αθλήτριες που είναι κάτω των 18 ετών, απαιτείται η συγκατάθεση των γονέων τους (υπόδειγμα 3)
ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ 1. Υπεύθυνη Δήλωση-Δήλωση συμμετοχής (υπόδειγμα 1) 2. Υπεύθυνη Δήλωση (υπόδειγμα 2, ειδικά για τους αθλητές – τριες κάτω των 18 ετών και των μικρών κατηγοριών.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
4ος Ημιμαραθώνιος Ευρώτα
15-1-2017: Ημιμαραθώνιος και αγώνες 10 & 5 χλμ. στο Περιστέρι Λακωνίας
2ος Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων
13-5-2017: Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος στα Ιωάννινα
2ος Ανδάνειος Δρόμος
Στις 28 Αυγούστου ο σύλλογος Ανδανειωτών Καλαμάτας σε συνεργασία με το σύλλογο δρομέων υγείας Καλαμάτας διοργανώνει αγώνα 17 χιλιομέτρων στο Διαβολίτσι Μεσσηνίας. Η μετακίνηση προς τον αγώνα θα είναι δωρεάν και η εκκίνηση θα δοθεί στις 18:30
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο