5ος Χορτιάτης Trail Run

1-3-2015: Την Κυριακή 1 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο ορεινός αγώνας δρόμου 5ος Χορτιάτης Trail Run.

Share

Την Κυριακή 1 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί ο ορεινός αγώνας δρόμου 5ος Χορτιάτης  Trail Run.
Ακολουθεί το δελτίο της διοργάνωσης:

«Στις 1 Μαρτίου 2015 θα διεξαχθεί αγώνας ορεινού τρεξίματος (22χιλ) στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης, που θα είναι αφιερωμένος στην προστασία του βουνού απο την ανθρώπινη παρέμβαση (Κεραίες,κυνηγοί,παράνομη υλοτομία,μηχανοκίνητες δράσεις) και στην ευαισθητοποίηση όλων μας,ταυτόχρονα δηλώνουμε την συμπαράσταση μας στον αγώνα κατά των μεταλλείων στις Σκουριές Χαλκιδικής στο Πάικο και στα Κρούσια του Κιλκίς. Για 5η συνεχόμενη χρονιά θα περιμένει τους αθλητές στον τερματισμό η υπέροχη κοτόσουπα από την Ταβέρνα Κιόσκια στον Χορτιάτη που απο την πρώτη χρονιά στηρίζει την διατροφή των αθλητών του αγώνα.

Οι αιτήσεις συμμετοχής θα ανοίξουν το πρωί στις 08.00 της Τρίτης 27/1/2015 και θα κλείσουν το βράδυ της Κυριακής 22/02/2015 στις 22.00, οι αθλητές θα μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις συμμετοχής στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] με τα πλήρη τους στοιχεία,ενώ το τίμημα συμμετοχής των 10Ε θα καταβάλλεται από τους αθλητές κατά την παραλαβή του αριθμού τους στην γραμματεία του αγώνα πριν την εκκίνηση ή στο κατάστημα Motion.

Οι αθλητές μπορούν να παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής τους απο το κατάστημα Motion (Λεωφ Γεωργικής Σχολής 48, τηλ. 2310477800) απο την Τρίτη 24/2/2015 μέχρι και το Σάββατο 28/2/2015,κερδίζοντας έτσι χρόνο για την ημέρα του αγώνα.

Θα βραβευτούν οι ηλικιακές κατηγορίες 18-39,40-49,50-70.

Η έγκαιρη προσέλευση των αθλητών στην γραμματεία του αγώνα που ανοίγει στις 07.30 το πρωί την ημέρα του αγώνα θα διευκολύνει το έργο της διοργάνωσης αλλά και τους ίδιους.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ 10.00 πμ.
ΛΗΞΗ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΩΝ 14.00μ.μ.
ΑΠΟΝΟΜΕΣ 14.15μ.μ.
ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ: Η κατασκήνωση των Προσκόπων (ΛΙΤΣΑΣ) στον Χορτιάτη Θεσσαλονίκης.

“Πρέπει να καταβληθεί κάθε δυνατή προσπάθεια από όλους, ώστε να διατηρηθεί ο εσωτερικός και εξωτερικός χώρος της κατασκήνωσης καθαρός, μιας και είμαστε φιλοξενούμενοι. Υπενθυμίζουμε επίσης, ότι οι αθλητές και οι συνοδοί που θα θελήσουν να αγοράσουν κάποιο ρόφημα από το κυλικείο της κατασκήνωσης, θα το κάνουν με δική τους οικονομική επιβάρυνση.”

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ
Ερχόμενοι από τον περιφερειακό της Θεσσαλονίκης ακολουθείτε τις πινακίδες για το νοσοκομείο Παπανικολάου,μετά το νοσοκομείο που θα αφήσετε στα αριστερά σας μπαίνετε σε μια μεγάλη ευθεία 5 χιλιομέτρων και μετά φτάνετε στον Χορτιάτη,θα διασχίσετε το χωριό και θα συνεχίσετε τον ασφάλτινο δρόμο με πολλές στροφές που οδηγεί στο πάρκο των κεραιών χωρίς να στρίψετε πουθενά. Μόλις τελειώσει η ανηφόρα και βγείτε στο πλάτωμα των κεραιών στα αριστερά θα δείτε ενα χώρο όπου θα αφήσετε τα αυτοκίνητα (θα υπάρχει άνθρωπος της διοργάνωσης,και θα περπατήσετε ως την εκκίνηση) θα στρίψετε αριστερά στον κατηφορικό ασφαλτόδρομο και σε περίπου 500μ θα φτάσετε στην είσοδο της κατασκήνωσης.

Οι αθλητές μπορούν να πάρουν τα πράγματα τους μαζί για να αλλάξουν πριν και μετά τον αγώνα στον ζεστό χώρο του οικήματος των προσκόπων,στον ίδιο χώρο θα υπάρχει μετά τον τερματισμό ζεστό τσάι και ελαφρύ γεύμα.
Η κατασκήνωση βρίσκεται σε πλαγιά και υψόμετρο 800μ και δεν υπάρχει χώρος για στάθμευση. 
Όσοι έρχονται από Καβάλα και Άγιο Βασίλειο μόλις βγούνε στη διασταύρωση μετά την ανηφόρα θα στρίψουν αριστερά για Χορτιάτη, ακολουθώντας μετά την παραπάνω διαδρομή.

Σημείωση: Λόγω του περιορισμένου χώρου για πάρκινγκ παρακαλούνται οι αθλητές να προσέλθουν στον χώρο διεξαγωγής του αγώνα 3, 4 άτομα σε κάθε αυτοκίνητο ώστε να επιτύχουμε την λιγότερη συσσώρευση αυτοκινήτων για την διευκόλυνση όλων μας.

Η οργανωτική επιτροπή:
Γεωργίου Δημήτρης
Καϊάφας Στυλιανός
Κούτρας Σπύρος
Φραντζεσκάκης Μάνος
Παπαγεωργίου Κατερίνα
Καιάφας Δημήτρης»    

[!%ARTICLE_MODULE_ID:402:%!]

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Kallithea Half Marathon 2020 - Ακύρωση
Νέα ημερομηνία για τους αγώνες της Καλλιθέας
10ο Corfu Old Town Trail
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
12ος Γύρος Πόλης Ρεθύμνου
Αγώνες δρόμου στο Ρέθυμνο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο