Αγώνας 73 χλμ. Ηράκλειο-Κουδουμάς

16/17-6-2017: Προπονητική πεζοπορία και τρέξιμο 73 χλμ.

Share

Στις 16 & 17 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο Αγώνας 73 χλμ. από το Ηράκλειο στον Κουδουμά που περιλαμβάνει περιπατητική διαδρομή και τρέξιμο.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Προπονητική πεζοπορία & τρέξιμο 73 χλμ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή & το Σάββατο 16-17 Ιουνίου με σκοπό ενός τάματος στην Παναγία και συνδυασμό την προπόνηση , Στην πεζοπορία-τρέξιμο όλοι οι συμμετέχοντες τρέχουν βαδίζουν ομαδικά δίχως ανταγωνιστικό χαρακτήρα.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16-17 Ιουνίου 2017

ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: 18:30 στην πλατεία Σινάνη στην περιοχή Ατσαλένιο.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 19:00 με ώρες προβλέψιμες πορείας 13-15

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση πλατεία Σινάνη-λεωφόρος Ούλαφ Πάλμε – Βασιλειές- Σίλαμος- Αρχάνες-Χουδέτσι- Τεφέλι-Λιγόρτυνος-Πραιτώρια- Χάρακας- Παράνυμφοι και από εκεί πέρνουμε το μονοπάτι και καταλήγουμε στην Μονή Κουδουμά.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους , με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να είναι άρτια προετοιμασμένοι για τόσο μεγάλη απόσταση να έχουν ξανατρέξει η περπατήσει παρόμοια απόσταση η μαραθώνιο και να είναι απόλυτα υγιείς. (δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή σε άτομα που δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 25 ευρώ (που περιλαμβάνει 2
μπλούζες τεχνικές και την κάλυψη εξόδων των συνοδών)

ΣΥΝΟΔΟΙ- ΑΝΑΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: θα υπάρχει συνοδεία των αθλητών με αυτοκίνητα ανάλογα από τον αριθμό συμμετεχόντων για να γίνει και η επιστροφή των αθλητών-πεζοπόρων από την Μονή
Κουδουμά. Κατά την διάρκεια όλης της πεζοπορίας (εκτός από το μονοπάτι θα γίνεται ανεφοδιασμός των αθλητών- πεζοπόρων)

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ: ισοτονικό OSSEE- νερό – χυμοί – πορτοκαλάδες- σάντουιτς – σαλάτες- γλυκά- κρουσάν.

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: οι τεχνικές μπλούζες που θα δοθούν θα είναι χρώμα κίτρινο φωσφόρου για να είναι εμφανές στα αυτοκίνητα- θα πρέπει να έχετε μαζί σας αντιανεμικό αλλά εμφανές την νύχτα, δεύερο ζεύγος παπουτσιών και ρούχων που θα αλλάξουμε στην διάρκεια της διαδρομής ,σακίδιο με παγούρι νερό κυρίως για το μονοπάτι , τέλος φακό της κεφαλής η απλό φακό για την διαδρομή.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: 2 μπλούζες τεχνικές- αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής- αναμνηστικό μετάλλιο.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ: όσοι θέλουν να συνεισφέρουν εθελοντικά στην διαδρομή ως συνοδοί να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ: Εκκίνηση 19:00 Παρασκευής 16/6 , πραγματοποιούμε όλη την παραπάνω πεζοπορία στην επιλεγμένη διαδρομή φτάνουμε σχεδόν μεσημέρι Σαββάτου 17 /6 θα κάνουμε μπάνιο στην θάλασσα θα γευματίσουμε και θα επιστρέψουμε οδικώς στο Ηράκλειο. 
Θα γίνουν στην διαδρομή κάποιες ολιγόλεπτες στάσεις για ανεφοδιασμό όπως: στην Σίλαμο- Άνω Αρχάνες- Χουδέτσι- Τεφέλι- Χάρακας – Παράνυμφοι και στην μέση στο μονοπάτι προς Κουδουμά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Καμπαξής Σπυρίδων τηλ: 2810344774 ώρες γραφείου κινητό 6972016000».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Θαλασσινό τοπίο
Για 19η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στην πόλη του Βόλου, την Κυριακή 20 Μαΐου από τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Βόλου και τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Βόλου, δρόμος υγείας 16,5 χλμ.
Ημιμαραθώνιος Αθήνας 2018
18-3-2018: Αγώνες Ημιμαραθώνιου, 5 & 3 χλμ. στην Αθήνα
Skiritida Run
10-6-2017: Αγώνες ημιμαραθώνιου, 10 & 5 χλμ. και 1 χλμ. για παιδιά
Back to Top