Αγώνας 73 χλμ. Ηράκλειο-Κουδουμάς

16/17-6-2017: Προπονητική πεζοπορία και τρέξιμο 73 χλμ.

Share

Στις 16 & 17 Ιουνίου θα διεξαχθεί ο Αγώνας 73 χλμ. από το Ηράκλειο στον Κουδουμά που περιλαμβάνει περιπατητική διαδρομή και τρέξιμο.

Ακολουθεί η προκήρυξη της διοργάνωσης:

«Προπονητική πεζοπορία & τρέξιμο 73 χλμ θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή & το Σάββατο 16-17 Ιουνίου με σκοπό ενός τάματος στην Παναγία και συνδυασμό την προπόνηση , Στην πεζοπορία-τρέξιμο όλοι οι συμμετέχοντες τρέχουν βαδίζουν ομαδικά δίχως ανταγωνιστικό χαρακτήρα.

ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Κρήτης

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 16-17 Ιουνίου 2017

ΩΡΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ: 18:30 στην πλατεία Σινάνη στην περιοχή Ατσαλένιο.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ: 19:00 με ώρες προβλέψιμες πορείας 13-15

ΔΙΑΔΡΟΜΗ: Εκκίνηση πλατεία Σινάνη-λεωφόρος Ούλαφ Πάλμε – Βασιλειές- Σίλαμος- Αρχάνες-Χουδέτσι- Τεφέλι-Λιγόρτυνος-Πραιτώρια- Χάρακας- Παράνυμφοι και από εκεί πέρνουμε το μονοπάτι και καταλήγουμε στην Μονή Κουδουμά.

ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 19ο έτος της ηλικίας τους , με την προϋπόθεση ότι θα πρέπει να είναι άρτια προετοιμασμένοι για τόσο μεγάλη απόσταση να έχουν ξανατρέξει η περπατήσει παρόμοια απόσταση η μαραθώνιο και να είναι απόλυτα υγιείς. (δεν θα επιτραπεί η συμμετοχή σε άτομα που δεν πληρούν αυτές τις προϋποθέσεις)

ΚΟΣΤΟΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: 25 ευρώ (που περιλαμβάνει 2
μπλούζες τεχνικές και την κάλυψη εξόδων των συνοδών)

ΣΥΝΟΔΟΙ- ΑΝΑΦΟΔΙΑΣΜΟΣ: θα υπάρχει συνοδεία των αθλητών με αυτοκίνητα ανάλογα από τον αριθμό συμμετεχόντων για να γίνει και η επιστροφή των αθλητών-πεζοπόρων από την Μονή
Κουδουμά. Κατά την διάρκεια όλης της πεζοπορίας (εκτός από το μονοπάτι θα γίνεται ανεφοδιασμός των αθλητών- πεζοπόρων)

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟ: ισοτονικό OSSEE- νερό – χυμοί – πορτοκαλάδες- σάντουιτς – σαλάτες- γλυκά- κρουσάν.

ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: οι τεχνικές μπλούζες που θα δοθούν θα είναι χρώμα κίτρινο φωσφόρου για να είναι εμφανές στα αυτοκίνητα- θα πρέπει να έχετε μαζί σας αντιανεμικό αλλά εμφανές την νύχτα, δεύερο ζεύγος παπουτσιών και ρούχων που θα αλλάξουμε στην διάρκεια της διαδρομής ,σακίδιο με παγούρι νερό κυρίως για το μονοπάτι , τέλος φακό της κεφαλής η απλό φακό για την διαδρομή.

ΑΝΑΜΝΗΣΤΙΚΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ: 2 μπλούζες τεχνικές- αναμνηστικό δίπλωμα συμμετοχής- αναμνηστικό μετάλλιο.

ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ: όσοι θέλουν να συνεισφέρουν εθελοντικά στην διαδρομή ως συνοδοί να επικοινωνήσουν με τον υπεύθυνο της διοργάνωσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑΣ: Εκκίνηση 19:00 Παρασκευής 16/6 , πραγματοποιούμε όλη την παραπάνω πεζοπορία στην επιλεγμένη διαδρομή φτάνουμε σχεδόν μεσημέρι Σαββάτου 17 /6 θα κάνουμε μπάνιο στην θάλασσα θα γευματίσουμε και θα επιστρέψουμε οδικώς στο Ηράκλειο. 
Θα γίνουν στην διαδρομή κάποιες ολιγόλεπτες στάσεις για ανεφοδιασμό όπως: στην Σίλαμο- Άνω Αρχάνες- Χουδέτσι- Τεφέλι- Χάρακας – Παράνυμφοι και στην μέση στο μονοπάτι προς Κουδουμά.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ- ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ: Καμπαξής Σπυρίδων τηλ: 2810344774 ώρες γραφείου κινητό 6972016000».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
1o Santa Claus Run 3km
20-12-2014: Ο Σύλλογος Δρομέων Οδοιπόρων Εορδαίας διοργανώνει το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου φιλανθρωπικό αγώνα με Χριστουγεννιάτικο θέμα.
Sifnos Run 2017
30-4-2017: Αγώνες 5&10χλμ. στο όμορφο νησί των Κυκλάδων
6ος Νικηφόρειος Δρόμος
31-3-2019: Αγώνες στο Ρέθυμνο
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο