Τρέχοντας δίπλα στη θάλασσα

Με έντονο ρυθμό συνεχίζονται οι προετοιμασίες για τον 1ο «Ποσειδώνιο» Ημιμαραθώνιο, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Μαίου στο Παλαιό Φάληρο. Η περίοδος των εγγραφών έληξε και περίσσότεροι από 650 δρομείς αναμένεται να συμμετάσχουν σε κάποιο από τα αγωνίσματα του προγράμματος. Ανοιχτή πρόσκληση με δωρεάν είσοδο για το Άλσος Ναυτικής παράδοσης στο Τροκαντερό για όλους τους συμμετέχοντες. Δείτε το πλήρες πρόγραμμα.

Share

Ξεκίνησαν σήμερα (Παρασκευή 30 Απριλίου) και συνεχίζεται αύριο 1 Μαίου, η παράδοση των αριθμών συμμετοχής και των chips χρονομέτρησης στις εγκαταστάσεις του ΔΑΚ Παλαιού Φαλήρου στο Τροκαντερό.

Περισσότερες πληροφορίες για τον χρόνο και τον τόπο παραλαβής των αριθμών και των chip ηλεκτρονικής χρονομέτρησης υπάρχουν στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης: www.athenshalfmarathon.com

«Ποσειδώνιος» Ημιμαραθώνιος – Όλοι καλεσμένοι στο Άλσος Ναυτικής Παράδοσης.
Στο πλαίσιο της συνεισφοράς του Πολεμικού Ναυτικού προς τους συμμετέχοντες αθλητές, φίλους, εθελοντές και υποστηρικτές του 1ου «Ποσειδώνιου» Ημιμαραθώνιου Αγώνα Δρόμου που θα διεξαχθεί την Κυριακή 2 Μαΐου σε όλο το εύρος του Φαληρικού Όρμου, το Πλωτό Ναυτικό Μουσείο Θωρηκτό «Γ. ΑΒΕΡΩΦ», το Αντιτορπιλικό ΒΕΛΟΣ και η τριήρης ΟΛΥΜΠΙΑΣ, που βρίσκονται στο Άλσος Ναυτικής παράδοσης στο Τροκαντερό, θα είναι ανοιχτά με ελεύθερη είσοδο για να υποδεχθούν και να ξεναγήσουν όσους ενδιαφέρονται, παραθέτοντας στοιχεία της λαμπρής Ναυτικής Ιστορίας και Παράδοσης της χώρας μας.

Οι αγώνες του προγράμματος είναι οι εξής:
1. Πρώτος Ημιμαραθώνιος Αγώνας Δρόμου 21098 μ. «Ποσειδώνιος», & Σκυταλοδρομία (2 Χ 10549 μ.)
Athens Half Marathon & Relay ( Multinational Competitive Road Race) για ενήλικες (Πολυεθνικός, συναγωνιστικός αγώνας δρόμου)

2. Μικρός Μαραθώνιος , 5225 μ. για ενήλικες (Πολυεθνικός, συναγωνιστικός αγώνας δρόμου)
Athens Mini Marathon ( Multinational Competitive Road Race)

3. Μικρός
Μαραθώνιος Γυναικών, 5225 μ.
Women Mini Marathon ( Multinational Competitive Road Race) για ενήλικες (Πολυεθνικός, συναγωνιστικός αγώνας δρόμου)

4. Αγώνας Δρόμου 2000 μ. για παιδιά
( μη συναγωνιστικός αγώνας )
2000 m Youth Run (Non Competitive Road Race)

5. Δυναμικό Βάδισμα, 5225 μ. (μη συναγωνιστικό)
Power Walking, 5255 m (Non Competitive Road Race)

Όριο Συμμετοχών: 1000+100+10+1= 1.111 !

Λήξη Εγγραφών: Κυριακή, 27 Απριλίου 2010.

Αφιέρωση: Όλοι οι αγώνες είναι αφιερωμένοι στο περιβάλλον με κεντρικό σύνθημα: καθαρό περιβάλλον – ποιότητα ζωής τώρα και πάντα.

Εκκίνηση Τερματισμός: ΔΑΚ Παλαιού Φαλήρου, Μαρίνα Φλοίσβου.

Με την υποστήριξη και συμπαράσταση : του Δήμου Παλαιού Φαλήρου.

Μέγας Χορηγός: Metropolitan Hospital

Επίσημοι χορηγοί:
Nestle – Ιsostar – New Balance – Chiquita – ΚΟΡΠΗ – PizzaFan – New Life – GEHWOL – PanBages – NaturaPharm – BodyWorks – MODIAPOL HELLAS – κ.ε.α.

Μεγάλοι Υποστηρικτές:
ΟΑΣΑ – Μαρίνα Φλοίσβου – Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας – Δήμος Καλλιθέας – Ολυμπιακά Ακίνητα – ΕΘΕΛ ΤΡΑΜ ΑΕ – Σ.Α.Τ. – Π.Ν. Μουσείο «Αβέρωφ» – Λιμενικό Σώμα (γραφείο Π. Φαλήρου) – Τροχαία Καλλιθέας – Τροχαία Πειραιά – Εθελοντές Σαμαρείτες ΕΕΣ (γραφείο Πειραιά) – Σώμα Ελλήνων Προσκόπων (Ναυτοπρόσκοποι) – Συγκροτήματα Δημόσιων και ιδιωτικών σχολείων – κ.ε.α.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
18-9-2016: Ένας νέος αγώνας 30 χλμ. στην Ψάθα Αττικής
Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου 2017
5-3-2017: Στις 5 Μαρτίου 2017 θα διεξαχθεί ένα ακόμη Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ανωμάλου Δρόμου.
Kastoria View Trail Running 2022
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο