Η γιορτή του τρεξίματος

Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου στα πλαίσια των εκδηλώσεων “ΚΩΠΑΙΑ 2012” διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγώνα δρόμου 10 χλμ. με κεντρικό σύνθημα “Ελάτε να τρέξουμε” στο Κάστρο Βοιωτίας.

Share
Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου στα πλαίσια των εκδηλώσεων “ΚΩΠΑΙΑ 2012” διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγώνα δρόμου 10 χλμ. με κεντρικό σύνθημα “Ελάτε να τρέξουμε” στο Κάστρο Βοιωτίας το Σάββατο 21 Ιουλίου.
 
Η διαδρομή κινείται προς το Μυκηναϊκής εποχής κάστρο του ΓΛΑ και είναι επίπεδη και ασφάλτινη εκτός από 1 χλμ. που είναι χωματόδρομος.
Νερό θα υπάρχει στο 3ο, 6ο & 8ο χλμ όπως και στον τερματισμό.

Στο τέλος του αγώνα θα γίνουν οι απονομές στους 3 πρώτους της γενικής και στις 3 πρώτες γυναίκες ενώ μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες. 

Ώρα εκκίνησης: 19:30 από το Πνευματικό Κέντρου του Κάστρου Βοιωτίας στο 110ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας.

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Τρίτη 17 Ιουλίου ενώ θα υπάρχει δυνατότητα περιορισμένων εγγραφών (50) και την ημέρα του αγώνα πριν την εκκίνηση.
Πληροφορίες-δηλώσεις: Τάτσης Γεώργιος 6983703626 Δρομέας ΣΔΥΑ

Χρήσιμες πληροφορίες
Σας κάνουμε γνωστό οτι λόγω της εποχής εάν υπάρξουν υψηλές θερμοκρασίες η έναρξη του αγώνα θα γίνει γύρω στις 20:00 με συνέπεια όσοι έχουν χρόνο πάνω από 60 λεπτά να τερματίζουν νύχτα. Συνιστούμε στους δρομείς αυτούς εάν έχουν φακό κεφαλής ας τον έχουν μαζί τους (εξάλλου υπάρχει η σκέψη ο αγώνας από του χρόνου να γίνει νυχτερινός.) Χρονομέτρηση θα υπάρξει για τους 3 πρώτους της γενικής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι 19 ετών και άνω και έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό καρδιολόγο.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τα Ιωάννινα έτρεξαν!
Δρομείς γέμισε η πόλη των Ιωαννίνων στο πλαίσιο του Run Greece του αγώνα που έγινε στο πλαίσιο της ομώνυμης σειράς λαϊκών αγώνων δρόμου που έχει θεσπίσει εδώ και λίγο καιρό ο ΣΕΓΑΣ. Οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 1.000 και στα δύο αγωνίσματα των 5 και 10 χλμ. Συγκεκριμένα στη μικρότερη απόσταση, αυτή των 5 χλμ. τερμάτισαν 675 δρομείς, ενώ στα 10 χλμ. συνολικά 403 δρομείς πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού. Δείτε τα αποτελέσματα.
Ψυχικό Street Relays 2017
12-3-2017: Στο Ψυχικό ανοίγει η αυλαία των Street Relays.
3ος Αγώνα Ανωμάλου Δρόμου Πάρνωνα
Αγώνες στην Νότια Κυνουρία του Ν. Αρκαδίας
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο