Η γιορτή του τρεξίματος

Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου στα πλαίσια των εκδηλώσεων “ΚΩΠΑΙΑ 2012” διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγώνα δρόμου 10 χλμ. με κεντρικό σύνθημα “Ελάτε να τρέξουμε” στο Κάστρο Βοιωτίας.

Share
Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου στα πλαίσια των εκδηλώσεων “ΚΩΠΑΙΑ 2012” διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγώνα δρόμου 10 χλμ. με κεντρικό σύνθημα “Ελάτε να τρέξουμε” στο Κάστρο Βοιωτίας το Σάββατο 21 Ιουλίου.
 
Η διαδρομή κινείται προς το Μυκηναϊκής εποχής κάστρο του ΓΛΑ και είναι επίπεδη και ασφάλτινη εκτός από 1 χλμ. που είναι χωματόδρομος.
Νερό θα υπάρχει στο 3ο, 6ο & 8ο χλμ όπως και στον τερματισμό.

Στο τέλος του αγώνα θα γίνουν οι απονομές στους 3 πρώτους της γενικής και στις 3 πρώτες γυναίκες ενώ μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες. 

Ώρα εκκίνησης: 19:30 από το Πνευματικό Κέντρου του Κάστρου Βοιωτίας στο 110ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας.

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Τρίτη 17 Ιουλίου ενώ θα υπάρχει δυνατότητα περιορισμένων εγγραφών (50) και την ημέρα του αγώνα πριν την εκκίνηση.
Πληροφορίες-δηλώσεις: Τάτσης Γεώργιος 6983703626 Δρομέας ΣΔΥΑ

Χρήσιμες πληροφορίες
Σας κάνουμε γνωστό οτι λόγω της εποχής εάν υπάρξουν υψηλές θερμοκρασίες η έναρξη του αγώνα θα γίνει γύρω στις 20:00 με συνέπεια όσοι έχουν χρόνο πάνω από 60 λεπτά να τερματίζουν νύχτα. Συνιστούμε στους δρομείς αυτούς εάν έχουν φακό κεφαλής ας τον έχουν μαζί τους (εξάλλου υπάρχει η σκέψη ο αγώνας από του χρόνου να γίνει νυχτερινός.) Χρονομέτρηση θα υπάρξει για τους 3 πρώτους της γενικής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι 19 ετών και άνω και έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό καρδιολόγο.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Αγώνες και στο Ρέθυμνο
O Δήμος Ρεθύμνου και το Τμήμα Αθλητισμού, έχοντας ως στόχο την παροχή επιπλέον ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους του Δήμου και όχι μόνο, προκηρύσσει δύο (2) παράλληλους αγώνες δρόμου για αθλητές και μη αθλητές: (Α) Έναν αγώνα 10 χλμ. και (Β) συμμετοχικό αγώνα 3650 μ. “Τρέχω – Βαδίζω – Διασχίζω την πόλη του Ρεθύμνου.
Ειρηνοδρομία 2022
O αγώνας επιστρέφει στο καλεντάρι
9ος Γρηγοριανός Αγώνας Δρόμου
9-6-2019: Αγώνας στην Καβάλα
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο