Η γιορτή του τρεξίματος

Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου στα πλαίσια των εκδηλώσεων “ΚΩΠΑΙΑ 2012” διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγώνα δρόμου 10 χλμ. με κεντρικό σύνθημα “Ελάτε να τρέξουμε” στο Κάστρο Βοιωτίας.

Share
Ο Εκπολιτιστικός-Εξωραϊστικός Σύλλογος Κάστρου στα πλαίσια των εκδηλώσεων “ΚΩΠΑΙΑ 2012” διοργανώνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αγώνα δρόμου 10 χλμ. με κεντρικό σύνθημα “Ελάτε να τρέξουμε” στο Κάστρο Βοιωτίας το Σάββατο 21 Ιουλίου.
 
Η διαδρομή κινείται προς το Μυκηναϊκής εποχής κάστρο του ΓΛΑ και είναι επίπεδη και ασφάλτινη εκτός από 1 χλμ. που είναι χωματόδρομος.
Νερό θα υπάρχει στο 3ο, 6ο & 8ο χλμ όπως και στον τερματισμό.

Στο τέλος του αγώνα θα γίνουν οι απονομές στους 3 πρώτους της γενικής και στις 3 πρώτες γυναίκες ενώ μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες. 

Ώρα εκκίνησης: 19:30 από το Πνευματικό Κέντρου του Κάστρου Βοιωτίας στο 110ο χλμ. Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας.

Δηλώσεις συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως και την Τρίτη 17 Ιουλίου ενώ θα υπάρχει δυνατότητα περιορισμένων εγγραφών (50) και την ημέρα του αγώνα πριν την εκκίνηση.
Πληροφορίες-δηλώσεις: Τάτσης Γεώργιος 6983703626 Δρομέας ΣΔΥΑ

Χρήσιμες πληροφορίες
Σας κάνουμε γνωστό οτι λόγω της εποχής εάν υπάρξουν υψηλές θερμοκρασίες η έναρξη του αγώνα θα γίνει γύρω στις 20:00 με συνέπεια όσοι έχουν χρόνο πάνω από 60 λεπτά να τερματίζουν νύχτα. Συνιστούμε στους δρομείς αυτούς εάν έχουν φακό κεφαλής ας τον έχουν μαζί τους (εξάλλου υπάρχει η σκέψη ο αγώνας από του χρόνου να γίνει νυχτερινός.) Χρονομέτρηση θα υπάρξει για τους 3 πρώτους της γενικής.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όσοι είναι 19 ετών και άνω και έχουν εξεταστεί πρόσφατα από γιατρό καρδιολόγο.
 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Μεγάλο ρεκόρ από τον Παρμάκη και τον κόσμο στα Τρίκαλα!
Με δύο μεγάλα ρεκόρ έγινε την Κυριακή 20 Μαρτίου, ο 4ος Ημιμαραθώνιος Δρόμος «Θανάσης Σταμόπουλος» στα Τρίκαλα. Στον αγώνα που διεξάγεται για 4η χρονιά, τερμάτισαν 505 δρομείς, υπερδιπλάσιοι σε σχέση με πέρσι, ενώ ο Μιχάλης Παρμάκης πέτυχε νέο ρεκόρ διαδρομής με 1:05.41. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα
5-6-2016: Ο Δημοτικός Οργανισμός Θήβας σε συνεργασία με τον Σύλλογο Δρομέων Υγείας Μαραθωνοδρόμων Θήβας και ο ΓΣ Πίνδαρος Θηβών υπό την αιγίδα της ΕΟΣΛΜΑ-Υ διοργανώνουν την Κυριακή 29 Μαΐου τον αγώνα δρόμου «Ο Δρόμος του Επαμεινώνδα».
10άρι στο Πόρτο Χέλι
Η Κοινωφελής Επιχείρηση Αθλητισμού και Περιβάλλοντος του Δήμου Ερμιονίδας συνδιοργανώνει με τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμοι Δρομείς Αργολίδας και Summit Runners Ερμιονίδας τον Αγώνα δρόμου Βερβερόντας 2013 απόστασης 10 χλμ. σε άσφαλτο.
Back to Top