Ένας αγώνας που δεν πρέπει να χάσετε!

Ο Δήμος Καστοριάς σε συνεργασία με το περιοδικό RUNNER διοργανώνουν την Κυριακή 20 Μαΐου τον 1ο Γύρο Λίμνης Καστοριάς 30 χλμ. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2012» που γίνονται φέτος για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης. Παράλληλα θα πραγματοποιηθεί και ο 1ος Αγώνας Δρόμου «Μαυριώτισσας» 10 χλμ. καθώς και αγώνας μικρότερης απόστασης για παιδιά, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους να συμμετάσχουν σε μία μεγάλη γιορτή του αθλητισμού.

Share

1ος Αγώνας 30 χλμ. λίμνης Καστοριάς
Ο δήμος Καστοριάς σε συνεργασία με το περιοδικό RUNNER διοργανώνουν την Κυριακή 20 Μαΐου τον 1ο Γύρο Λίμνης Καστοριάς 30 χλμ. και τον 1ο Αγώνα Δρόμου «Μαυριώτισσας» 10 χλμ.
Παράλληλα θα διεξαχθεί και αγώνας μικρότερης απόστασης για παιδιά στο κέντρο της μακεδονικής πόλης.
Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Ελευθέρια 2012» που γίνονται για τον εορτασμό των 100 χρόνων από την απελευθέρωση της πόλης.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή!

Πιο αναλυτικά
Η διαδρομή του μεγάλου αγώνα  30 χλμ. διασχίζει περιμετρικά τη λίμνη της Καστοριάς ξεκινώντας και τερματίζοντας στην Κεντρική πλατεία της πόλης με βόρεια κατεύθυνση προς την επαρχιακή οδό Καστοριάς Φλώρινας και τα χωριά Μεταμόρφωση, Μαυροχώρι και Δισπηλιό.

Ο αγώνας των 10 χλμ. έχει το ίδιο σημείο εκκίνησης και τερματισμού με τη διαδρομή να καλύπτει περιμετρικά τη χερσόνησο της Μαυριώτισσας.

Παράλληλα με τους δύο αγώνες θα διεξαχθεί και αγώνας μικρότερης απόστασης για τα παιδιά.

Περισσότερες λεπτομέρειες και δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα του www.kastorialakerun.gr 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δεκάρι στο Μεσολόγγι
Αγώνας δρόμου απόστασης 10 χλμ. διοργανώνεται στο Μεσολόγγι την Κυριακή 11 Αυγούστου στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή, Χάρη Θεοδωρακάκη.
3ος Ημιμαραθώνιος Μυκήνες-Τενέα «Ancient Mycenaean Trail Run 2019»
24-3-2019: Ορεινός αγώνας στις Μυκήνες
Τρέχω-ανακαλύπτω την Ηρακλειά
22-6-2019: Αγώνες στην Ηρακλειά
Back to Top