6ο Corfu Old Town Trail

7-09-2019: Αγώνας στην παλιά πόλη της Κέρκυρας

Share

Προκηρύσσεται  ο 6ος «CORFU OLD TOWN TRAIL»  που θα διεξαχθεί το Σάββατο 7 Σεπτεμβρη 2019 και ώρα 18.00 μέσα στην παλιά πόλη της Κέρκυρας.

Η διαδρομή είναι απόστασης 12 χλμ  με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία στο Λιστόν. Ο διαδρομή  περνά  από τα πιο γραφικά και χαρακτηριστικά μνημεία της παλιάς πόλης της Κέρκυρας  όπως το Παλαιό και Νέο Φρούριο, τα καντούνια του Καμπιέλλο, τα Ανάκτορο των Αγίων Μιχαήλ και Γεωργίου, την Πλατεία Δημαρχείου  καθώς και από το παλάτι του Μον Ρεπό  στην Παλαιόπολη και τον παραλιακό όρμο της Γαρίτσας.

Το κόστος συμμετοχής στο «OLD TOWN TRAIL» θα είναι 15€ και συμπεριλαμβάνουν μπλουζάκι finisher , χρονομέτρηση  και snack τερματισμού .

Επίσης θα διεξαχθεί παράλληλα και παιδικός αγώνας  survivor  στο χώρο της πλατείας χωρίς κόστος συμμετοχής καθώς και αγώνας με διάφορα εμπόδια στην κάτω πλατεία σε συνεργασία με τους προσκόπους  και τον ΔΟΠΑΠ Κερκυρας.  Θα απονεμηθούν στα παιδιάέπαθλα για τους πρώτους.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν στο χωρο  εκκίνησης  στην γραμματεία απο 16.00 εως 17.30  πριν  την έναρξη το Σάββατο 7 Σεπτεμβρη

Οι εγγραφές για τους παιδικούς αγώνες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 7 Σεπτεμβρη στις 18:00 στην γραμματεία του Corfu Mountain Trail .

Εντός των προσεχών  ημερών περισσότερες πληροφορίες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
26-10-2019: Αγώνας στο Πεδίον του Άρεως
Επιστροφή στη φύση
Συνδυάστε αγώνα και εκδρομή στη φύση στο μαγευτικό Σμόκοβο. Απολαύστε την πανέμορφη διαδρομή και ξεκουραστείτε στα ιαματικά λουτρά του Δήμου Μενελαΐδας.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο