Αγώνας στη μνήμη του Δερβένη

Αθλητικοί αγώνες με τίτλο «Τα 2α Δερβένεια 2012» θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 στα Βίλια και την Οινόη στη μνήμη του μεγάλου Βιλιώτη αθλητή Δημήτρη Δερβένη, Βαλκανιονίκη και 6 φορές πρωταθλητή Ελλάδας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου Δρόμου την δεκαετία 1950-60.

Share

Δερβένεια 2012
Αθλητικοί αγώνες με τίτλο «Τα 2α Δερβένεια 2012» θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 στα Βίλια και την Οινόη στη μνήμη του μεγάλου Βιλιώτη αθλητή Δημήτρη Δερβένη, Βαλκανιονίκη και 6 φορές πρωταθλητή Ελλάδας στο αγώνισμα του Μαραθωνίου Δρόμου την δεκαετία 1950-60.
Οι αποστάσεις
Ο αγώνας των 11.500 μέτρων, στον οποίο οι δρομείς που θα συμμετάσχουν θα χρονομετρηθούν, θα ξεκινήσει από την Οινόη στις 10 π.μ. με τερματισμό τα Βίλια. Η εκκίνηση των 2.000 μέτρων θα πραγματοποιηθεί στα Βίλια στις 11:30 π.μ.
Και στους δυο αγώνες θα βραβευθούν οι 3 πρώτοι αθλητές-αθλήτριες με κύπελλα, όπως επίσης και οι ηλικιακά μικρότεροι-ες και οι μεγαλύτεροι-ες. Επίσης θα τιμηθούν και οι αθλητές με ειδικές ικανότητες.
Όσοι τερματίσουν θα λάβουν αναμνηστικα μετάλλια. Οι δρομείς θα έχουν την τιμή να τρέξουν στα χνάρια του μεγάλου Έλληνα Μαραθωνοδρόμου και να απολαύσουν την πανέμορφη πευκόφυτη διαδρομή στους πρόποδες του Όρους Πάστρα και του Μυθικού Κιθαιρώνα.
Για την ασφάλεια των αθλητών έχει προβλεφθεί η παρουσία γιατρού, κλιμακίου της Τροχαίας, καθώς και τμήμα Εθελοντών Διασωστών.
Μεταφορά συμμετεχόντων
Για τους δρομείς Αθήνας-Πειραιά θα υπάρξουν διαθέσιμα λεωφορεία τα οποία θα ξεκινήσουν αντίστοιχα στις 8:30 το πρωί από σημεία που θα καθορίσουν οι σύλλογοι.
Όσοι δρομείς έρθουν στην Οινόη με δικά τους μέσα, θα έχουν την δυνατότητα, μετά την ολοκλήρωση των απονομών στα Βίλια, να επιστρέψουν στην Οινόη με τα λεωφορεία Αθήνας-Πειραιά.
Δηλώσεις συμμετοχής
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές 10 ημέρες πριν τον αγώνα με ονοματεπώνυμο και έτος γεννήσεως στο fax: 2105550826 και στο email του δήμου: [email protected] .Περισσότερες πληροφορίες στο τηλ. 6945536280 (Τάσος Σταθόπουλος) 6-8 μμ και στο τηλ. 6972580488 (Θανάσης Κανελλόπουλος) 10πμ-9μμ.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κάρλος και Σαμπάνης νικητές στους Δελφούς
Mε τη συμμετοχή 147 αθλητών και στις δύο αποστάσεις πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου ο 1ος Ορεινός Αγώνας “Στα χνάρια του Δευκαλίωνα” στους Δελφούς. Νικητές αναδείχθηκαν ο Δημήτρης Σαμπάνης και η Μίνα Συλαίου στην απόσταση των 8 χλμ., ενώ στον μεγάλο αγώνα των 22 χλμ. τις πρώτες θέσεις σε άντρες και γυναίκες αντίστοιχα έλαβαν οι Κυριάκος Κάρλος και η Γκάμπι Νεγκέλε. Δείτε όλα τα αποτελέσματα και περισσότερες πληροφορίες.
Θεσμός ο Γύρος Καλαμάτας
Στις 30 Απριλίου θα γίνει στην Καλαμάτα ο Γύρος της Πόλης, ένας αγώνας που έχει πλέον μεγάλη δυναμική με εκατοντάδες δρομείς από τη Μεσσηνία και όχι μόνο, να λαμβάνουν μέρος.
Επιστροφή στη φύση
Την Κυριακή 8 Ιουλίου ο Πολιστιστικός Σύλλογος Αυγερινούς με το Δήμο Βοϊου διοργανώνουν τον 10ο Αγώνα Δρόμου Αυγερινού στην ομόνυμη περιοχή της Κοζάνης.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο