Στην τελική ευθεία

Όλα είναι έτοιμα για το 2ο Sfendami Night Trail που θα γίνει αυτό το Σαββατοκύριακο (1-2 Oκτωβρίου) στην Σφενδάμη Πιερίας. Ο αγώνας περιλαμβάνει εκτός από το τρέξιμο και την ποδηλασία και πολλές άλλες αθλητικές εκδηλώσεις που θα διασκεδάσουν μικρούς και μεγάλους. Δείτε το πρόγραμμα του αγώνα, κάντε τεχνικό έλεγχο στα ποδήλατά σας και παρακολουθήστε όλα τα δρώμενα από την ΕΤ3.

Share
Όλα είναι έτοιμα για το 2ο Sfendami Night Trail που θα γίνει το επόμενο διήμερο (1-2 Oκτωβρίου) στην Σφενδάμη Πιερίας. 
Το διήμερο θα περιέχει εκτός από τους αγώνες του τρεξίματος και του ποδηλάτου, τσουβαλοδρομίες, διελκινστύδα,  για μικρούς και μεγάλους, ελεύθερη κατασκήνωση και νυκτερινές περιπλανήσεις για όσους θα συμμετάσχουν στους αγώνες των 20 χιλ.
Έως τώρα περισσότεροι από 140 αθλητές έχουν δηλώσει συμμετοχή και στα 2 αγωνίσματα και αρκετοί από αυτούς θα κατασκηνώσουν στον χώρο των εκδηλώσεων.
Η ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α θα βρίσκεται στην ασφάλεια των αγώνων και στις εποικινωνίες με 20 μέλη, όπως και μια ομάδα 40 εθελοντών της διοργάνωσης οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το διήμερο με επιτυχία και ασφάλεια.

Πρόγραμμα εκδηλώσεων

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011
16.00 έως 18.30 εγγραφή αθλητών για τον νυκτερινό αγώνα τρεξίματος και ποδηλάτου                         
13.00 έως 16.00 αγώνας προσανατολισμού. Ο αγώνας θα είναι απλός και σκοπό έχει οι διαγωνιζόμενοι να γνωρίσουν το άθλημα του προσανατολισμού. Οι αγωνιζόμενοι θα παίρνουν μεμονωμένα εκκίνηση από τις 13.00 έως και τις 16.00. Oι κατηγορίες θα είναι δύο (αρχάριοι-προχωρημένοι). Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν μικροί και μεγάλοι ομαδικά ή ατομικά. Νικητής θα είναι αυτός που θα βρει το σύνολο των σημείων ελέγχου στον μικρότερο χρόνο. 0 χάρτης θα είναι ασπρόμαυρος υψηλής ευκρίνειας
17.00 έως 18.00 δράσεις για μικρούς και μεγάλους Α) Τσουβαλοδρομίες Β) Διελκυνστίδα
18.00 έως 18.30 αγώνες μικρών κατηγοριών, ηλικίας 5 έως 12 ετών, τρέξιμο, ποδήλατο. Κυκλική διαδρομή 1ος χλμ
19.15 εκκίνηση νυκτερινού αγώνα ορεινής ποδηλασίας
19.30 εκκίνηση νυκτερινού αγώνα ορεινού τρεξίματος
22.30 απονομές αγώνων 
Μετά των τερματισμό θα υπάρχει γεύμα για τους αθλητές
Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

 09.00 έως 12.00 αγώνας προσανατολισμού
14.00 λήξη εκδηλώσεων

Η Shimano προσφέρει τεχνική υποστήριξη στα ποδήλατα
Η εταιρία SHIMANO συνεπής και σε αυτόν τον αγώνα προβάλλοντας τα υψηλότερα standard ασφαλείας και τεχνικής υποστήριξης που αφορά όλους τους ποδηλάτες και τα ποδήλατα τους, αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη του 2oυ νυκτερινού αγώνα ορεινής ποδηλασίας Sfendami Night Trail .
Έτσι το Σάββατο 1 Οκτωβρίου από τις 17:00 έως τις 21:00 στο χώρο των εκδηλώσεων θα βρίσκεται συνεργείο SHIMANO για τον τεχνικό έλεγχο των ποδηλάτων . Οι αθλητές που θα λάβουν μέρος στον αγώνα θα μπορούν να περάσουν τα ποδήλατα τους από τεχνικό έλεγχο όπως και στο 13ο χλμ. του αγώνα θα υπάρχει συνεργείο Shimano Service. Ο έλεγχος αφορά κυρίως τα ποδήλατα τα οποία φοράν περιφερειακά  SHIMANO.


Η ΕΤ3 στο 2ο Sfendami Night Trail
Τα αγωνίσματα που θα πραγματοποιηθούν στό δεύτερο sfendami night trail την 1η Οκτωβρίου θα καταγράψει και θα παρουσιάσει ο Άρης Εύδος (Αδρεναλίνη) στην ΕΤ3 την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου στην εκπομπή 5+ της Έλσας Ποιμενίδου.


Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης www.sfendami.gr

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
19-5-2019: O 3ος σταθμός της σειράς
10ος Ημιμαραθώνιος Αιγιαλείας
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο