Φόρος τιμής

Στις 30 Οκτωβρίου η δημοτική ενότητα Αγριάς και η τοπική ενότητα Δράκειας με την υποστήριξη του Αθλητικού Ομίλου Αγριάς “ΑΘΛΟΣ” διοργανώνει τον 11ο Λαϊκό αγώνα δρόμου μνήμης και θυσίας “ΑΓΡΙΑ – ΔΡΑΚΕΙΑ”.

Share

H δημοτική ενότητα Αγριάς και η τοπική ενότητα Δράκειας με την υποστήριξη του Αθλητικού Ομίλου Αγριάς “ΑΘΛΟΣ” διοργανώνει τον 11ο Λαϊκό αγώνα δρόμου μνήμης και θυσίας “ΑΓΡΙΑ – ΔΡΑΚΕΙΑ” την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Απόσταση:
10 χλμ.
Ώρα εκκίνησης: 10:00 από την παραλία της Αγριάς
Τερματισμός: Κάτω πλατεία Δράκειας στο μνημείο των 118 εκτελεσθέντων από τα Γερμανικά στρατεύματα στις 18 Δεκεμβρίου του 1943
Έπαθλα: Θα γίνουν απονομές επάθλων στους 3 πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας και αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκι σε όλους τους συμμετέχοντες.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
Στα τηλέφωνα 2428350010 ή 6977456445.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
23ος Γύρος της Πόλεως στην Κυπαρισσία
26-5-2018: Αγώνας 10 χλμ. στην Κυπαρισσία
Ειρηνοδρομία 2018
13-5-2018: Αγώνες για την ειρήνη και την ελπίδα
Αγώνας μνήμης
O Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Θεσσαλονίκης (ΣEBAΣΘ) διοργανώνει την Κυριακη 16 Οκτωβρίου αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων γύρω από το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (16 στροφές) και Ημερίδα Ρίψεων.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο