Φόρος τιμής

Στις 30 Οκτωβρίου η δημοτική ενότητα Αγριάς και η τοπική ενότητα Δράκειας με την υποστήριξη του Αθλητικού Ομίλου Αγριάς “ΑΘΛΟΣ” διοργανώνει τον 11ο Λαϊκό αγώνα δρόμου μνήμης και θυσίας “ΑΓΡΙΑ – ΔΡΑΚΕΙΑ”.

Share

H δημοτική ενότητα Αγριάς και η τοπική ενότητα Δράκειας με την υποστήριξη του Αθλητικού Ομίλου Αγριάς “ΑΘΛΟΣ” διοργανώνει τον 11ο Λαϊκό αγώνα δρόμου μνήμης και θυσίας “ΑΓΡΙΑ – ΔΡΑΚΕΙΑ” την Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ
Απόσταση:
10 χλμ.
Ώρα εκκίνησης: 10:00 από την παραλία της Αγριάς
Τερματισμός: Κάτω πλατεία Δράκειας στο μνημείο των 118 εκτελεσθέντων από τα Γερμανικά στρατεύματα στις 18 Δεκεμβρίου του 1943
Έπαθλα: Θα γίνουν απονομές επάθλων στους 3 πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας και αναμνηστικά διπλώματα και μπλουζάκι σε όλους τους συμμετέχοντες.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
Στα τηλέφωνα 2428350010 ή 6977456445.
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Απλά «Φανταστικός»
Μια ευχάριστη έκπληξη περίμενε τους 650 δρομείς που έτρεξαν στον 6ο Γύρο Λίμνης Ιωαννίνων. Παρά τη σφοδρή κακοκαιρία των προηγούμενων ημερών, ο καιρός κατά τη διάρκεια του αγώνα ήταν εξαιρετικός, με συννεφιά, άπνοια και καλή θερμοκρασία, γεγονός που επέτρεψε στους δρομείς να απολαύσουν τον αγώνα κα να σημειώσουν καλές επιδόσεις. Νικητής αναδείχθηκε ο Γιάννης Κρέκας της Intersport RT ενώ στις γυναίκες επικράτησε η πρωταθλήτριά του μαραθώνιου, Μάγδα Γαζέα με 1:56:23. Δείτε όλα τα αποτελέσματα.
Αγώνας στη σκιά του Ταυγέτου
Αγώνα στη μνήμη του Νικηφόρου Βρεττάκου με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννηση του διοργανώνει ο Σύλλογος Δρομέων Δυτικής Αττικής «Απόλλων» με την στήριξη της Τοπικής Κοινότητας Κροκεών Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Κροκεών και των τοπικών αθλητικών σωματείων στις 4 Αυγούστου στις Κροκεές.
Run Greece 2022 – Αλεξανδρούπολη
Ο 4ος αγώνας της σειράς Run Greece 2022
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Runner Magazine Our E-shop is up and running...
Μετάβαση στο περιεχόμενο