Αγώνας μνήμης

O Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Θεσσαλονίκης (ΣEBAΣΘ) διοργανώνει την Κυριακη 16 Οκτωβρίου αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων γύρω από το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (16 στροφές) και Ημερίδα Ρίψεων.

Share

O Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Θεσσαλονίκης (ΣEBAΣΘ) διοργανώνει την Κυριακη 16 Οκτωβρίου αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων γύρω από το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (16 στροφές) και Ημερίδα Ρίψεων (σφαίρα, δίσκος, ακόντιο και βαρύ όργανο) στη μνήμη των: Μουρατίδη Χάρη και Σταυρίδη Διαμαντή.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Βετεράνοι Αθλητές και Αθλήτριες Στίβου και οι ελεύθεροι αθλούμενοι που έχουν γεννηθεί μέχρι το 1993 για άνδρες και γυναίκες. 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ
Απόσταση:
10 χλμ.
Ώρα εκκίνησης: 11:00
Σημείο εκκίνησης: Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο
Kατηγορίες: Για τους συμμετέχοντες αθλητές ισχύουν οι πενταετίες (18- 30, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74 και +75) Κατηγορία θα συγκροτείται εφόσον συμμετέχουν τουλάχιστον 4 αθλητές. Σε αντίθετη περίπτωση n κατηγορία θα συγχωνεύεται στην αμέσως επόμενη. Στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας θα δοθούν βραβεία.
Δηλώσεις συμμετοχής: Εγγραφές θα γίνονται το αργότερο μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα στην Γραμματεία του αγώνα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στην περιοχή του κιλικίου, όπου και θα δοθούν και οι αριθμοί συμμετοχής.
Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ.: 2310-271931 Γιάννης Kαρπασίτης

Όλοι οι Αθλητές- Αθλήτριες μετέχουν με προσωπική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο παραμονές του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
οι 25οι αγώνες Στίβου στο μπλόκο Καλογρέζας είναι γεγονος
Στις 21 Μαρτίου διεξάγονται οι 25οι αγώνες στίβου με την επωνυμία Μπλόκ Καλογρέζας προς τιμήν των Ελλήνων που εκτελέστηκαν απο Γερμανούς. Οι αγώνες θα λάβουν χώρα στο Δημοτικό Στάδιο Ν. Ιωνίας
Ορεινοί Αγώνες Καβουσίου 2025
Δείτε την προκήρυξη της διοργάνωσης
Τα αποτελέσματα της Δόξας!
Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε με επιτυχία ο αγώνας Sprint Τριάθλου, της σειράς Transition στην ορεινή Κορινθία. Συνολικά 178 αθλητές έλαβαν μέρος πλημμυρίζοντας την πανέμορφη λίμνη Δόξα. Δείτε περισσότερα!
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο