Αγώνας μνήμης

O Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Θεσσαλονίκης (ΣEBAΣΘ) διοργανώνει την Κυριακη 16 Οκτωβρίου αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων γύρω από το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (16 στροφές) και Ημερίδα Ρίψεων.

Share

O Σύνδεσμος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Θεσσαλονίκης (ΣEBAΣΘ) διοργανώνει την Κυριακη 16 Οκτωβρίου αγώνα δρόμου 10 χιλιομέτρων γύρω από το Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο (16 στροφές) και Ημερίδα Ρίψεων (σφαίρα, δίσκος, ακόντιο και βαρύ όργανο) στη μνήμη των: Μουρατίδη Χάρη και Σταυρίδη Διαμαντή.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι Βετεράνοι Αθλητές και Αθλήτριες Στίβου και οι ελεύθεροι αθλούμενοι που έχουν γεννηθεί μέχρι το 1993 για άνδρες και γυναίκες. 

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ
Απόσταση:
10 χλμ.
Ώρα εκκίνησης: 11:00
Σημείο εκκίνησης: Εθνικό Καυτανζόγλειο Στάδιο
Kατηγορίες: Για τους συμμετέχοντες αθλητές ισχύουν οι πενταετίες (18- 30, 30-34, 35-39, 40-44, 45-49, 50-54, 55-59, 60-64, 65-69, 70-74 και +75) Κατηγορία θα συγκροτείται εφόσον συμμετέχουν τουλάχιστον 4 αθλητές. Σε αντίθετη περίπτωση n κατηγορία θα συγχωνεύεται στην αμέσως επόμενη. Στους τρεις πρώτους αθλητές κάθε κατηγορίας θα δοθούν βραβεία.
Δηλώσεις συμμετοχής: Εγγραφές θα γίνονται το αργότερο μία ώρα πριν την εκκίνηση του αγώνα στην Γραμματεία του αγώνα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο, στην περιοχή του κιλικίου, όπου και θα δοθούν και οι αριθμοί συμμετοχής.
Πληροφορίες: Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο τηλ.: 2310-271931 Γιάννης Kαρπασίτης

Όλοι οι Αθλητές- Αθλήτριες μετέχουν με προσωπική τους ευθύνη και θα πρέπει να έχουν υποβληθεί σε ιατρικό έλεγχο παραμονές του αγώνα.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Η σειρά Run Greece μετακομίζει Κρήτη
Η Κρήτη, και συγκεκριμένα η πόλη του Ηρακλείου, θα φιλοξενήσει τον επόμενο αγώνα της σειράς RunGreece που φιλοδοξεί να «αποκεντρώσει» το τρέξιμο. Ο συγκεκριμένος αγώνας, που αποτελεί και το τρίτο της σειράς, θα διεξαχθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου και περιλαμβάνει δύο αγώνες αποστάσεων 5 & 10 χλμ.Δείτε περισσότερες πληροφορίες και το πρόγραμμα του αγώνα.
Χαμόδρακας και Πουλουπάτη νικητές στου Ζωγράφου
Με τη συμμετοχή περίπου 500 αθλητών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 1 Ιουνίου ο 2ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου “Γύρος Πανεπιστημιούπολης – Πολυτεχνειούπολης Ζωγράφου” με νικητές τον Γιάννη Χαμόδρακα και την Μαρία Πουλουπάτη. Δείτε τα αποτελέσματα.
Logicom Cyprus Marathon 2020 - Ακύρωση
Ο Μαραθώνιος της Πάφου στην Κύπρου
Back to Top