Στις πλαγιές της Δίρφης

Το www.downhill.gr και η Salomon Touch Team διοργανώνουν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου τον 1ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο στην Άνω Στενή Ευβοίας.

Share

Το www.downhill.gr και η Salomon Touch Team διοργανώνουν την Κυριακή 2 Οκτωβρίου τον 1ο Ορεινό Ημιμαραθώνιο στην Άνω Στενή Ευβοίας.

Στοιχεία αγώνα:
Τόπος: Άνω Στενή Ευβοίας.
Απόσταση: 25 χλμ.
Ημερομηνία: 2 Οκτωβρίου.
Σημείο εκκίνησης: Πλατεία Άνω Στενής όπου θα γίνει και ο τερματισμός.
Ώρα εκκίνησης: 11:00.
Είδος αγώνα: Δρόμος βουνού.
Περιγραφή διαδρομής: Ο αγώνας κινείται σε δασώδεις δρόμους (χωματόδρομους & μονοπάτια) με υψομετρική διαφορά 800 μ.

Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής
Για δηλώσεις συμμετοχής ή πληροφορίες
α) στην ιστοσελίδα www.downhill.gr
β) στο τηλ. 6937227608 Βαγγέλης Μαυροπάνος
ή στη γραμματεία την ημέρα του αγώνα δύο ώρες πριν την εκκίνηση
 
Πατήστε εδώ για να δείτε την προκήρυξη του αγώνα

Περιγραφή διαδρομής:  

Η διαδρομή θα ξεκινήσει από την πλατεία της Άνω Στενής, θα συνεχίσει την άσφαλτο για μόλις 300 μ. και μετά τις ταβέρνες θα κάνουμε δεξιά για να μπούμε σε δασικό δρόμο με πλούσια βλάστηση.
Συνεχίζουμε την ανάβαση και στο 4ο χλμ. θα υπάρχει ο πρώτος σταθμός ανεφοδιασμού με νερά. Μετά από λίγο θα κινηθούμε σε γρήγορο κατηφορικό μονοπάτι και στο τέλος τους μονοπατιού, γύρω στο 9ο χλμ., θα υπάρχει ο δεύτερος σταθμός ανεφοδιασμού με νερά και αλμυρά.

Έπειτα θα ακολουθήσουμε το ανηφορικό μονοπάτι Σ2 με κατεύθυνση το καταφύγιο όπου θα υπάρχει ο κεντρικός σταθμός του αγώνα (13ο χλμ.) με νερά, ηλεκτρολύτες GU, μπανάνες, αλμυρά. Κατόπιν αρχίζει η κατάβαση σε μονοπάτια με έλατα, οξιές και καστανιές και στο 18ο χλμ. θα υπάρξει ο τέταρτος σταθμός με νερά και μπανάνες ενώ φτάνουμε προς την πλατεία της Άνω Στενής που είναι και το τέρμα του αγώνα. 

Μετά το τέλος του αγώνα θα υπάρχει μπουφές προσφορά των χορηγών (SRORT BOX-BOX TRAVEL,GU, HERBALIFE, BODY WORKS, SALOMON, PULSE 100, PODILATODROMIO, GEWHOL, CHIQUITA, ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΗ ΔΡΟΜΕΑΣ, INTERANERICAN, ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΠΩΛΕΙΟ ΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ, ΤΑΒΕΡΝΑ Η ΜΟΥΡΙΑ ΑΝΩ ΣΤΕΝΗ, ΓΛΥΚΟΠΟΛΕΙΟ 1743 ΑΝΩ ΣΤΕΝΗ, ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΑΝΩ ΣΤΕΝΗ, ΚΑΦΕΚΟΠΤΕΙΑ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ, ΔΗΜΟΣ ΔΙΡΦΥΩΝ & ΜΕΣΣΑΠΙΩΝ)

Σήμανση αγώνα
Η σήμανση του αγώνα θα γίνει με κόκκινες κορδέλες καθώς και με ξύλινα ταμπελάκια που θα είναι σε ευκρινή σημεία του αγώνα.

  

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
23ος Αγώνας Δρόμου Κουδουμά
2-4-2017: Ο Όμιλος Υπεραποστάσεων Κρήτης διοργανώνει τον αγώνα με την ονομασία “23ος Αγώνας Δρόμου Κουδουμά” απόστασης 22,5 χλμ.
Αγώνες και στο Ρέθυμνο
O Δήμος Ρεθύμνου και το Τμήμα Αθλητισμού, έχοντας ως στόχο την παροχή επιπλέον ευκαιριών και κινήτρων αθλητικής δραστηριότητας στους κατοίκους του Δήμου και όχι μόνο, προκηρύσσει δύο (2) παράλληλους αγώνες δρόμου για αθλητές και μη αθλητές: (Α) Έναν αγώνα 10 χλμ. και (Β) συμμετοχικό αγώνα 3650 μ. “Τρέχω – Βαδίζω – Διασχίζω την πόλη του Ρεθύμνου.
Tinos Running Experience 2015
6-6-2015: Νέες διαδρομές, νέες εμπειρίες στο νησί της Τήνου στη 2η διοργάνωση του Tinos Running Experience.
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο