Ημιμαραθώνιος Αγρινίου

17-3-2013:Ο Μιχάλης Κούσης, ο κορυφαίος έλληνας μαραθωνοδρόμος, σίγουρα θα ήταν χαρούμενος αν έβλεπε εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους δρομείς να τρέχουν στους δρόμους του Αγρινίου, της πόλης καταγωγής του. Ακόμα και το γεγονός ότι ήταν παραμονή Καθαρής Δευτέρα, δεν απέτρεψε δρομείς από όλη την Ελλάδα να λάβουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο που διοργανώθηκε για 6η φορά. Μεγάλοι νικητές για μία ακόμη φορά, ο Γιώργος Καραβίδας και η Μάγδα Γαζέα!

Share

Ο Μιχάλης Κούσης, ο κορυφαίος έλληνας μαραθωνοδρόμος, σίγουρα θα ήταν χαρούμενος αν έβλεπε εκατοντάδες μικρούς και μεγάλους δρομείς να τρέχουν στους δρόμους του Αγρινίου, της πόλης καταγωγής του. Ακόμα και το γεγονός ότι ήταν παραμονή Καθαρής Δευτέρα, δεν απέτρεψε 250 περίπου δρομείς από όλη την Ελλάδα να λάβουν μέρος στον Ημιμαραθώνιο που διοργανώθηκε για 6η φορά.
Στον Αγώνα που διοργάνωσε ο Δήμος Αγρινίου εκτός από τους νικητές συμμετείχαν πολλοί καλοί Έλληνες δρομείς, όπως η Σοφία Ρήγα, ο Αντώνης Παπαδημητρίου, η Ντενίζ Δημάκη κ.α. Παράλληλα διεξήχθησαν και αγώνες 1.000 μ. για παιδιά αλλά και 5 χλμ. ανεβάζοντας σε σχεδόν 4ψήφιο αριθμό τους συμμετέχοντες.
Μεγάλοι νικητές για μία ακόμη φορά, ο Γιώργος Καραβίδας με 1:10:08 και η Μάγδα Γαζέα με νέο ρεκόρ διαδρομής 1:17:26.
Στους άντρες στα πρώτα 10 χλμ. οδήγησε την κούρσα ο Γιώργος Καραβίδας με τον Μαροκινό Abdellatif El Aarfaoui, o οποίος τελικά ήταν 3ος αφού ο Αντώνης Παπαδημητρίου τον προσπέρασε στα τελευταία χιλιόμετρα.
Η εκκίνηση του μεγάλου αγώνα έγινε στις 11:00 και οι καιρικές συνθήκες παρά τον ήλιο ήταν αρκετά καλές. Εντυπωσιακή ήταν και η συμμετοχή των κατοίκων των χωριών που περνούσε η διαδρομή Βαρειά, Δογρή, Παντάνασσα, Παραβόλα, Καινούριο και Παναιτώλιο, υποστηρίζοντας τις προσπάθειες των δρομέων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Koufalia Hill Run «Δήμητρα Ιορδανίδου» 2023
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα
2nd Half Marathon Mountain Challenge - Το Αγκάλιασμα της Ευμορφίας
7-1-2018: Αγώνας 14 χλμ. στα Διλινάτα Κεφαλονιάς
Back to Top
runnermagazine.gr
CLOSE
Μετάβαση στο περιεχόμενο